Η Κατερίνα Κακοσαίου ερμήνευσε το «Όνειρο απατηλό» και αποθεώθηκε: Το κομψό look και τα σχόλια

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Κατερίνα Κακοσαίου ερμήνευσε το «Όνειρο απατηλό» και αποθεώθηκε: Το κομψό look και τα σχόλια

Γιάννης Πλούταρχος και Κατερίνα Κακοσαίου μάς χάρισαν μοναδικά ντουέτα και όλοι μιλάνε για αυτές τις ερμηνείες. 

Ποδαρικό στο πρώτο Live Event «Πέφτει η νύχτα με… ΡΥΘΜΟ» για το 2024 έκαναν το βράδυ της Τρίτης (23/01) ο Γιάννης Πλούταρχος και η κόρη του, Κατερίνα Κακοσαίου.

Οι δύο καλλιτέχνες χάρισαν στο κοινό μια μαγευτική βραδιά και ένα special αφιέρωμα στη σπουδαία Ελληνίδα στιχουργό, Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου.

Η Κατερίνα Κακοσαίου έχει το δικό της ξεχωριστό στυλ

Πριν από μερικές ώρες η Κατερίνα Κακοσαίου ανέβηκε στη σκηνή της εκδήλωσης «Πέφτει η Νύχτα με Ρυθμό» και ερμήνευσε αγαπημένα τραγούδια που «μιλούν» στις ψυχές μας.

https://www.instagram.com/reel/C2dCN8vMvtx/

Για την περίσταση η νεαρή τραγουδίστρια επέλεξε μαύρο φόρεμα σε oversized γραμμή, με puffy μανίκια και cut outs στο στήθος που είχε έναν romantic goth χαρακτήρα. Το look ολοκλήρωσαν με τον ωραιότερο τρόπο τα μαύρα αρβυλάκια της, που αποτελούν πρόταση για κάθε ώρα της ημέρας.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Το έμφυτο ταλέντο και η αγάπη της Κατερίνας Κακοσαίου για την μουσική την έκανε να τραγουδά από πολύ μικρή ηλικία μαζί με τον αδελφό της, Γιώργο Κακοσαίο, δημοσιεύοντας αργότερα τα videos στα social media και εντυπωσιάζοντας τους πάντες με την κρυστάλλινη φωνή της.

Οι κόρες του Γιάννη Πλούταρχου, Κατερίνα & Ελεωνόρα, λατρεύουν η μία την άλλη & φαίνεται στο TikTok

Screenshot-2024-01-24-104733.png

Μπαμπάς και κόρη ερμήνευσαν το τραγούδι του Γιώργου Μαζωνάκη «Ώρες Μικρές» και αποθεώθηκαν από τους followers, οι οποίοι έκαναν δεκάδες κολακευτικά σχόλια κάτω από το post.

Screenshot-2024-01-24-110718.png

«Μοναδικές φωνές κ οι δυο τους!», «Κατερίνα και μόνο Κατερίνα», έγραφαν μερικά από τα σχόλια.

https://www.instagram.com/reel/C2dDaALMM2H/

Ο Γιάννη Πλούταρχος και η Κατερίνα Κακοσαίου παραχώρησαν δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες με τον τραγουδιστή να τονίζει πως πέρα από το ταλέντο χρειάζεται να κάνει κάποιος σωστές κινήσεις για να διατηρήσει ανοδική πορεία στην καριέρα του.

«Ο πατέρας μου έχει πάντα περισσότερο άγχος για εμένα παρά για εκείνον», ανέφερε η Κατερίνα Κακοσαίου.

Ο πρωτότοκος γιος του ερμηνευτή, Γιώργος Κακοσαίος εμφανίζεται ξανά φέτος με τη Νατάσα Θεοδωρίδου ενώ η αδερφή του, Κατερίνα Κακοσαίου έχει μπει δυναμικά στον χώρο της μουσικής, και τραγουδά συχνά μαζί με τον μπαμπά και τον αδερφό της.

https://www.instagram.com/reel/CxQlZKio_N3/

Πριν από δύο περίπου χρόνια η 25χρονη είχε γίνει viral στα social media, συγκεντρώνοντας εκατοντάδες χιλιάδες προβολές στα videos όπου τραγουδά αγαπημένες της επιτυχίες.

Πριν από μερικούς μήνες η νεαρή κοπέλα κυκλοφόρησε το νέο της single «Ανυπόμονα» και ο Γιάννης Πλούταρχος έδειξε μέσα από τα posts του πόσο υπερήφανος είναι για την πορεία που χαράζουν τα παιδιά του.

https://www.instagram.com/tv/CdtZt7tP_E4/

Η Κατερίνα Κακοσαίου θα γίνει 26 ετών τον Αύγουστο και είναι πτυχιούχος Βιολογίας από το Πανεπιστήμιο της Κύπρου. Μετά την αποφοίτησή της, η νεαρή τραγουδίστρια εστίασε στη μεγάλη της αγάπη και πραγματοποιεί εμφανίσεις δίπλα στον μπαμπά και τον αδερφό της.

Για την ενασχόλησή της κόρης του με το τραγούδι, ο Γιάννης Πλούταρχος είχε δηλώσει: «Δεν το ήξερα ότι η Κατερίνα είναι υποψήφια για τα μουσικά βραβεία Mad. Η Κατερίνα ασχολείται ερασιτεχνικά με το τραγούδι. Ζει το όνειρό της, της αρέσει. Τραγουδάει επειδή πραγματικά αγαπάει το τραγούδι. Τώρα από εκεί και πέρα ο χρόνος τι θα φέρει και αν θα ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο, μόνο αυτή ξέρει».

Πηγή κεντρικής: katerina_kakosaiou