Η Mαρία Ηλιάκη επιμένει στις εξόδους χωρίς μακιγιάζ: Τα νέα πλάνα και η συνάντηση που έγινε viral

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Mαρία Ηλιάκη επιμένει στις εξόδους χωρίς μακιγιάζ: Τα νέα πλάνα και η συνάντηση που έγινε viral

H Mαρία Ηλιάκη πιο ακομπλεξάριστη από ποτέ έχει κάνει το τελέιως αμακιγιάριστο look τάση, αποπνέοντας αυτοπεποίθηση, φρεσκάδα και γοητεία.

Η Μαρία Ηλιάκη τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει μια ιδιαίτερη σχέση με τους followers της, αφού είναι πολύ ενεργή στα social media. Κάπως έτσι, η ίδια πολύ συχνά μοιράζεται μαζί τους τις σκέψεις της και πολλά από τα πράγματα που κάνει στην καθημερινότητά της.

Η συνάντηση με την viral Iné Alexakis

Η ίδια λοιπόν, κάνοντας τη βόλτα της στο κέντρο της Αθήνας συνάντησε την viral καθηγήτρια αγγλικών Iné Alexakis κάνοντας μάλιστα μαζί της κι ένα χιουμοριστικό βίντεο για το προφίλ της στο Instagram, όπου την ρωτάει πώς θα πει «λεπτομερically (σ.σ λεπτομερώς)» στα αγγλικά κι εκείνη με την απάντηση που της δίνει μάλλον δεν την ευχαριστεί ιδιαίτερα.

https://www.instagram.com/reel/C2cl2C9seoo/

Οι followers και των δύο γυναικών ενθουσιάστηκαν με το χιουμοριστικό αυτό βίντεο, ενώ πολλοί πρόσεξαν πως η Μαρία Ηλιάκη επέλεξε για τη βόλτα της να είναι τελείως αμακιγιάριστη υιοθετώντας για ακόμα μια φορά το no make up look.

Οι no make up εμφανίσεις

Η παρουσιάστρια τα τελευταία χρόνια αρκετές φορές στις βόλτες της επιλέγει είτε να μην βάφεται καθόλου είτε να τονίζει απλά τα χείλια της με κάποιο έντονο κραγιόν, αφήνοντας τα μάτια της πιο «ήσυχα» χρησιμοποιώντας κυρίως μια καλή μάσκαρα. Με αυτόν τον τρόπο αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά της αποπνέοντας αυτοπεποίθηση και γοητεία. Ούτως ή άλλως και στα βίντεο στα οποία μιλάει στους διαδικτυακούς της φίλους επιλέγει να είναι άβαφη και χωρίς να χρησιμοποιεί κανένα φίλτρο που να προσφέρεται από τη συγκεκριμένη κοινωνική πλατφόρμα, κάτι που δεν βλέπουμε συχνά από τις Ελληνίδες celebrities.

Mιλώντας στο Queen.gr η Μαρία Ηλιάκη είχε αποκαλύψει πως μετά την εγκυμοσύνη της άλλαξε κάποια πράγματα στη ρουτίνα ομορφιάς της.

«Δυστυχώς ναι! Πολλές φορές πιάνω τον εαυτό μου να παραλείπει τη βραδινή ρουτίνα περιποίησης. Νομίζω, πως ήρθε όμως η ώρα να το αλλάξω! Για να καταλάβεις, εφαρμόζω μόνο μία ενυδατική προσώπου και πέφτω για ύπνο. Σε αντίθεση με την πρωινή περιποίηση της επιδερμίδας στην οποία ακολουθώ ευλαβικά όλα τα βήματα και προϊόντα ομορφιάς. Φυσικά, αυτό που δεν ξεχνάω ποτέ είναι η αντηλιακή προσώπου, την οποία χρησιμοποιώ χειμώνα-καλοκαίρι. Έχω ξηρή επιδερμίδα, με πανάδες, γι' αυτό την εφαρμόζω πάντα πριν από το μακιγιάζ μου» είπε η ίδια χαρακτηριστικά.