Η Καλομοίρα στο show της Σίλιας Κριθαριώτη: Το εντυπωσιακό λουκ, η Naomi Campbell και ο Αργυρός

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Καλομοίρα στο show της Σίλιας Κριθαριώτη: Το εντυπωσιακό λουκ, η Naomi Campbell και ο Αργυρός

Φορώντας ένα εντυπωσιακό μπλε βελούδινο φόρεμα η Καλομοίρα έδωσε το παρών στη μεγάλη στιγμή της φίλης της Σίλιας Κριθαριώτη στο Παρίσι, όπως έκανε και ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Λένα Παπαληγούρα.

Η Καλομοίρα μετά το mini social media break της επιστρέφοντας από τον Άγιο Δομίνικο, όπου βρισκόταν για χάρη του I'm a Celebrity Get Me Out Of Here, έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση το βράδυ της Τρίτης 23 Ιανουαρίου. Μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη έδωσαν το παρών στην παρουσίαση της νέας συλλογής της Σίλιας Κριθαριώτη για την Άνοιξη - Καλοκαίρι 2024 που έγινε στο Παρίσι.

Οι fans αναρωτιούνται πού «είναι» η Καλομοίρα αλλά εκείνη έδωσε την απάντησή της

H Καλομοίρα άλλωστε, έχει πολύ καλή φιλική σχέση με την σχεδιάστρια και μάλιστα το comeback της στην Ελλάδα έγινε αρχικά μέσα από τη συμμετοχή της στο MadWalk το 2022, όπου για χάρη της Σίλιας Κριθαριώτη και της συλλογής που παρουσίαζε, η ίδια τραγούδησε το Diamonds Are A Girl's Best Friend, θυμίζοντας πραγματικά την Marilyn Monroe.

To μπλε βελούδινο φόρεμα της Καλομοίρας εντυπωσίασε

Η τραγουδίστρια λοιπόν, επέλεξε για να παρακολουθήσει το fashion show της Σίλιας Κριθαριώτη μία δημιουργία της, ένα μπλε βελούδινο midi φόρεμα σε άλφα γραμμή, το οποίο συνδύασε με ψιλοτάκουνες μαύρες δετές γόβες. Το look της ολοκλήρωσε φορώντας μόνο το ρολόι της, ενώ το μακιγιάζ και τα μαλλιά της «κινήθηκαν» σε φυσικούς τόνους.

Snapinsta.app_421009108_366070262841154_2175423310815541045_n_1024.jpg

Νωρίτερα βέβαια, η ίδια είχε απολαύσει τη βόλτα της στην Πόλη του Φωτός με τον Γιώργο Μπούσαλη, όπως είδαμε από το βίντεο που δημοσίευσε εκείνος στο προφίλ του στο Instagram.

https://www.instagram.com/reel/C2efbpaOZzW/

Και για τους δύο πάντως - όπως και για τους Κωνσταντίνο Αργυρό, Μαρίνα Βερνίκου και Λένα Παπαληγούρα που έδωσαν επίσης το παρών - το να παρευρεθούν στην συγκεκριμένη παρουσίαση ήταν μια εμπειρία ζωής, αφού τη διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια τίμησε με την πασαρέλα της η Naomi Campbell, η οποία φυσικά ήταν αυτή που άνοιξε και το fashion show.

To πάρτι μετά το fashion show

Μετά το fashion show της Σίλιας Κριθαριώτη ακολούθησε πάρτι στο οποίο τραγούδησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός διασκεδάζοντας τους παρευρισκόμενους αλλά και την Καλομοίρα, η οποία τραγούδαγε και τραβούσε Instagram stories.