Η Ρούλα Κορομηλά έκανε δημοσκόπηση στους followers της για την εμφάνισή της & η απάντηση ήταν μία

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ρούλα Κορομηλά έκανε δημοσκόπηση στους followers της για την εμφάνισή της & η απάντηση ήταν μία

«Κοντά ή μακριά μαλλιά;» ρώτησε η Ρούλα Κορομηλά και οι followers της πήραν ξεκάθαρα θέση.

Η Ρούλα Κορομηλά πέρα από το τηλεοπτικό comeback της την περσινή χρονιά παρουσιάζοντας το Σπίτι με το Μega - το οποίο συνεχίζει να παρουσιάζει και φέτος έχοντας αυτή τη φορά στο πλευρό της και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - είναι και πολύ ενεργή στα social media της.

https://www.instagram.com/p/C1H7OqBtXlP/

Πολύ συχνά λοιπόν, δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της - μέσα από το σπίτι της ή κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της εκπομπής - γράφοντας τις σκέψεις της για θέματα που απασχολούν την ίδια ή την κοινωνία. Άλλες φορές ωστόσο, «τρολάρει» τον εαυτό της μέσα από παλιές φωτογραφίες και βίντεο, όπως έκανε πρόσφατα δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της με μωβ φόρεμα (σ.σ η Ρούλα Κορομηλά δεν αγαπά καθόλου το συγκεκριμένο χρώμα μιας και το θεωρεί γρουσούζικο).

https://www.instagram.com/reel/C1128CWN2oC/

«Κοντά ή μακριά μαλλιά;»

Πρόσφατα, η Ρούλα Κορομηλά χρειάστηκε τη βοήθεια των followers της σχετικά με το αν τους αρέσουν τα μαλλιά της τώρα που τα έχει μακρύνει ή αν την προτιμούν με κοντά, οπότε ήρθε η ώρα για μια αλλαγή.

https://www.instagram.com/reel/C2aSMm1NsGP/

Η απάντηση ήταν ομόφωνη, αφού οι περισσότεροι followers της απάντησαν πως προτιμούν καλύτερα το κοντό καρέ που είχε υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια.

Πάντως, η ίδια δείχνει ιδιαίτερα ανανεωμένη απολαμβάνοντας τα πιο μακριά μαλλιά της. Άλλωστε, είναι στην προτίμηση του καθενός η εξωτερική του εμφάνιση.

Το «τρολ» στον εαυτό της

Η Ρούλα Κορομηλά απολαμβάνει όμως, να κάνει συχνά και «τρολ» στον εαυτό της, όπως έκανε δημοσιεύοντας κι ένα βίντεο από τα γυρίσματα της εκπομπής Σπίτι με το Μega όπου έτρωγε στα γρήγορα μια μπουκιά.

Για τους λόγους αυτούς και για το γεγονός πως η ίδια έχοντας κάνει μεγάλη καριέρα στην τηλεόραση παραμένει ακομπλεξάριστη και με χιούμορ, οι followers της την αγαπούν και την ακολουθούν πιστά στα social media της γράφοντας της πάντα τα πιο όμορφα σχόλια.