Ο Bradley Cooper έχει αυτό που ψάχνει η Gigi Hadid σε έναν άνδρα

Τζένη Ντεμιράι
Ο Bradley Cooper έχει αυτό που ψάχνει η Gigi Hadid σε έναν άνδρα
Invision

Η Gigi Hadid και ο Bradley Cooper εντοπίστηκαν την Τρίτη 23 Ιανουαρίου σε μία σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση.

Η Gigi Hadid και ο Bradley Cooper ταξιδεύουν μαζί στον επόμενο προορισμό τους και τα διεθνή μέσα απαθανάτισαν μία σπάνια κοινή τους εμφάνιση πριν απογειωθεί το αεροπλάνο τους.

Πιο αναλυτικά, το 28χρονο μοντέλο και ο 49χρονος ηθοποιός εντοπίστηκαν μαζί στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης την Τρίτη 23 Ιανουαρίου, τρεις μήνες αφότου ξεκίνησαν οι φήμες για σχέση τους.

Στις φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, το ζευγάρι φαινόταν να περπατά με τις βαλίτσες μέσα στο αεροδρόμιο. Η Hadid φορούσε ένα πράσινο καπέλο, ενώ ο Cooper φορούσε ακουστικά στα αυτιά.

https://www.instagram.com/p/C2f9vLmx4Fz/

Πώς άρχισαν οι φήμες για τη σχέση τους

Οι φήμες ότι ο Cooper είναι ζευγάρι με τη Hadid ξεκίνησαν αφού εντοπίστηκαν να δειπνούν μαζί στο Via Carota στη Νέα Υόρκη. Αργότερα έφυγαν μαζί από το hotspot του West Village με το ίδιο μαύρο SUV και απαθανατίστηκαν ξανά, ενώ ο Cooper οδηγούσε και η Hadid καθόταν στη θέση του συνοδηγού.

Λίγες ημέρες μετά, μία πηγή, ανέφερε στο People ότι το μοντέλο «περνούσε καλά» με τον Cooper και πως οι δυο τους έβλεπαν χαλαρά αυτό που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους.

https://www.instagram.com/p/CyoaA93vpZs/

«Είναι ανεξάρτητη, πολυάσχολη και οι μέρες της είναι γεμάτες ευθύνες, οπότε δεν βλέπω να συμβαίνει κάτι σοβαρό αμέσως ή μπορεί και καθόλου», είχε τονίσει το πρόσωπο που τη γνωρίζει. Ωστόσο, η ίδια πηγή πρόσθεσε ότι η Hadid θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι ανοιχτή στο να εξερευνήσει μια σχέση με τον Cooper, καθώς ήταν λίγο «ερωτευμένη» μαζί του για ένα διάστημα παλαιότερα.

Μία άλλη πηγή, που μίλησε για τον Cooper και την Hadid τον Δεκέμβριο, ανέφερε ότι τα πράγματα ανάμεσα τους είχαν γίνει πιο σοβαρά και ότι η σχέση τους πηγαίνει πολύ καλά.

«Έβγαιναν αθόρυβα για πολύ καιρό πριν δημοσιοποιηθεί και προσπαθούσαν να δουν αν τα πράγματα θα λειτουργούσαν μεταξύ τους», πρόσθεσε η πηγή. «Είχαν ήδη αρκετούς μήνες μαζί και τα πράγματα πήγαιναν πολύ καλά», τόνισε ακόμα, σύμφωνα με το People.

https://www.instagram.com/reel/CypC-LlJphy/

Αυτό που ψάχνει η Gigi Hadid σε έναν άνδρα

Σου υπενθυμίζουμε ότι λίγο μετά το καλοκαίρι του 2023 είχε γίνει γνωστό ότι η Gigi Hadid είχε χωρίσει με τον Leonardo DiCaprio επειδή δεν μπορούσε να συμβαδίσει με τη ζωή της ως μητέρα. Αυτό τουλάχιστον είχε ισχυριστεί ένα πρόσωπο του περιβάλλοντός της στην Page Six.

Και φαίνεται ότι δεν είχε άδικο και αυτή η προϋπόθεση είναι σημαντική για εκείνη, αφού, ένα από τα πράγματα που της αρέσουν πολύ στον Bradley Cooper είναι το γεγονός ότι κατανοεί τον ρόλο της ως μητέρα.

Μιλώντας για τα στοιχεία του Bradley Cooper που αρέσουν στο μοντέλο, η πηγή του People ανέφερε:

«Της αρέσει που ο Bradley είναι μπαμπάς, γιατί το καταλαβαίνει. Τον βρίσκει πιο ώριμο από τους άντρες με τους οποίους έβγαινε στο παρελθόν. Συνεχίζουν να περνούν πολύ χρόνο μαζί. Έχουν ραντεβού για δείπνο αρκετές φορές την εβδομάδα. Αυτό την κάνει ευτυχισμένη».

Bradley Cooper και Gigi Hadid έχουν έρθει πολύ κοντά και όλοι στο Hollywood μιλούν για νέο έρωτα

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP