Η Μαριέττα Χρουσαλά είναι η «Happy Traveller» της ελληνικής showbiz και οι photos της εμπνέουν

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Μαριέττα Χρουσαλά είναι η «Happy Traveller» της ελληνικής showbiz και οι photos της εμπνέουν

Η Μαριέττα Χρουσαλά λατρεύει τα ταξίδια και έχει τις ωραιότερες οικογενειακές φωτογραφίες.

Στην Ελβετία και συγκεκριμένα στο κοσμοπολίτικο θέρετρο Gstaad βρέθηκαν πρόσφατα η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας.

Η 40χρονη και ο 47χρονος συμπλήρωσαν φέτος 13 χρόνια γάμου και έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια την οποία κρατούν συνειδητά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το μοντέλο-επιχειρηματίας και ο εφοπλιστής ζουν με τα τρία παιδιά (Μάργκω, Σπύρος και Κωνσταντίνος) τους στα νότια προάστια και πραγματοποιούν συχνές αποδράσεις εντός αλλά και εκτός συνόρων, με τα ταξίδια να αποτελούν μεγάλη τους αδυναμία. Στόχος τους δεν είναι άλλος από το να αποφορτίζονται και να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο ποιοτικό χρόνο μπορούν μαζί.

«Μοιάζουμε τόσο πολύ και σαν χαρακτήρες και σαν προσωπικότητες οπότε, ξεδιπλωνόμαστε και κάνουμε παρέα όλα αυτά τα χρόνια. Ήμασταν αρκετά μικροί όταν γνωριστήκαμε και αυτό βοήθησε στο να μεγαλώσουμε και να ωριμάσουμε μαζί. Γνωριστήκαμε σε ένα πάρτι που πήγαμε και οι δυο ακάλεστοι! Πώς σου φαίνεται αυτό; Πήγε η παρέα του, πήγε η παρέα μου, κάπως βρεθήκαμε και εμείς εκεί», έχει δηλώσει η Μαριέττα Χρουσαλά για την γνωριμία με τον σύζυγό της.

Ο Λέων Πατίτσας είδε το Βόρειο Σέλας από κοντά και τον ζήλεψε μέχρι κι ο κουμπάρος του

Η Μαριέττα Χρουσαλά κάνει χειμερινές διακοπές και μας δίνει inspo

Tο καθιερωμένο ταξίδι τους στις Άλπεις πραγματοποίησαν Χρουσαλά-Πατίτσας πριν από λίγες ημέρες και σαν γνήσιοι λάτρεις του σκι απόλαυσαν τις βόλτες τους στην περιοχή.

https://www.instagram.com/p/C2SZr5Mtjfu/

Τα sports αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς τους και σε κάθε ευκαιρία το ζευγάρι επισκέπτεται μέρη στα οποία μπορεί να δοκιμάσει νέες δραστηριότητες.

Τόσο το μοντέλο αλλά και ο εφοπλιστής δημοσίευσαν αρκετά εντυπωσιακά στιγμιότυπα από την εξόρμησή τους στα social media, δείχνοντάς μας τα ωραιότερα spots.

https://www.instagram.com/p/C2VR-fytkz_/

Η Μαριέττα Χρουσαλά φημίζεται για τις κομψές ενδυματολογικές της επιλογές και κάθε της εμφάνιση είναι προσεγμένη λεπτομερώς. Στα χειμερινά της ταξίδια η 40χρονη επιλέγει comfy, ζεστά ρούχα, μπουφάν σκι και μπότες που της επιτρέπουν να χαίρεται την κάθε στιγμή ακόμα και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες.

https://www.instagram.com/p/C2X6BUGtj2l/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες από τις εξορμήσεις της Μαριέττας Χρουσαλά.

Πηγή κεντρικής: mariettachrousala