Το τέλος του Ντάνου και η αρχή του Γκλέτσου: Στη Γη της ελιάς η 3η σεζόν έχει ανατροπές στον έρωτα

Κατερίνα Μπούσιου
Το τέλος του Ντάνου και η αρχή του Γκλέτσου: Στη Γη της ελιάς η 3η σεζόν έχει ανατροπές στον έρωτα

Η «επιστροφή» του Ιάκωβου Βρετάκου. Το πρώτο φιλί Γκλέτσου - Γκερέκου έγινε trend στο Twitter και ένας νέος έρωτας στη Γη της ελιάς που ήρθε για να μείνει, παρά τη μικρή ανατροπή που θα ζήσουν για λίγο. 

Η Γη της ελιάς έχει καταφέρει με αυτή την απλή «συνταγή» μυθοπλασίας και καταστάσεις που μοιάζουν αληθινές και της διπλανής πόρτας, να διατηρήσει (με μικρές απώλειες) την τηλεθέασή της. Από χθες γεννήθηκε ένας νέος έρωτας και το πρώτο φιλί του Απόστολου Γκλέτσου και της Άντζελας Γκερέκου έγινε ήδη trend. Θα έχουμε μία ανατροπή σε αυτό τον έρωτα, αλλά ο ηθοποιός θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στη σειρά και αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε εξελίξεις. Πλέον είναι δεδομένες οι αποχωρήσεις συγκεκριμένων ηθοποιών από τη σειρά καθώς και το φινάλε του ρόλου του Ορέστη τον οποίο υποδύεται ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο πάντα αγαπημένος μας Ντάνος.

Μήπως ο Ορέστης «φύγει» μαζί με τη Δήμητρα;

Πριν από λίγες ημέρες, είχαμε την ξεκάθαρη δήλωση του Διονύση Παπανδρέου που υποδύεται στη Γη της ελιάς τον Φίλιππο, πως θα αποχωρήσει μετά το καλοκαίρι από τη σειρά. Αν και είναι λίγο πρόωρες αυτές οι δηλώσεις, καθώς μένουν άλλοι 4 μήνες μέχρι τη λήξη της τηλεοπτικής σεζόν. Παρόλα αυτά δεν θα είναι ο μόνος που θα «φύγει» και ως ρόλος.

Η αποχώρηση που έφερε ήδη αντιδράσεις στη Γη της ελιάς και το τέλος του Φίλιππου και της Βασιλικής

Σε έχω ήδη ενημερώσει πως και η Μελίνα Κόντη που υποδύεται τη Δήμητρα, θα μείνει μέχρι το τέλος της 3ης σεζόν. Το δικό της φινάλε όμως θα έχει ενδιαφέρον γιατί συνδέεται με δύο άλλους ρόλους. Με εκείνους του Αλέξανδρου Μαρτίδη ως Γιώργη και εκείνον του Γιώργου Αγγελόπουλου ως Ορέστη. Ο πρώτος μαθαίνουμε πως παραμένει και την 4η σεζόν, αλλά ο τελευταίος θα ολοκληρώσει τον κύκλο του στη σειρά. Λέτε να φύγει μαζί με την Δήμητρα και ως ζευγάρι πλέον; Ο καθένας από τους τρεις χαράσει μία άλλη πορεία, με τους 2 πια μακριά από τη Μάνη.

Μη ξεχνάς ότι παρόλο που η αστυνόμος δείχνει να είναι ερωτευμένη με τον Γιώργη, έχει κουραστεί και από τη ζήλια του. Προς το παρόν μας περιμένουν επεισόδια με σασπένς για τον ρόλο της, καθώς η μυστική αποστολή που έχει αναλάβει είναι άκρως επικίνδυνη.

https://www.instagram.com/p/C02CO_rrQud/

Προς το παρόν έχουμε μία ακόμη φυγή, αλλά για πιο σύντομη. Ο Απόστολος Γκλέτσος ως Τζον, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει το ειδύλλιό τους μετά το φιλί τους, αναχωρεί στα ξαφνικά για την Αμερική λόγω αδιαθεσίας της κόρης του.

Η Αθηνά απογοητεύεται μεν, αλλά η queen της σειράς όπως την αποκαλούν οι φανς θα βρει και τον χρόνο να κάνει τη μικρή της κόρη να αποδεχτεί τον Τζον. Ο οποίος σύντομα θα επιστρέψει, αλλά δεν θα είναι μόνος του. Θα φέρει και την κόρη του στη Μάνη. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε το όνομα της ηθοποιού, αλλά stay tuned.

Το Twitter παρόλα αυτά, όχι μόνο εγκρίνει τον νέο έρωτα της Μάνης, αλλά θέλουν και να μακροημερεύσει και να γίνει αντίστοιχος εκείνου της Ιουλίας και του Στάθη.

Ωστόσο η τηλεοπτική Αθηνά κάνει ένα πολύ συγκινητικό reunion με παλαιότερο έρωτά της. Με τον Ιάκωβο Βρετάκο της πρώτης σεζόν της σειράς. Η Άντζελα Γκερέκου και ο Στέφανος Κυριακίδης συνεργάζονται πλέον στο θέατρο, στην παράσταση «Τα τελευταία φεγγάρια». Τη τηλεοπτική τους χημεία τη μετέφεραν πλέον πάνω στη σκηνή.

https://www.instagram.com/p/C2R4FRZIWoI/