Η Αντιγόνη Κουλουκάκου δηλώνει ήδη #mamabear και μας χαρίζει ένα σπάνιο πλάνο με τον σύντροφό της

Κατερίνα Μπούσιου
Η Αντιγόνη Κουλουκάκου δηλώνει ήδη #mamabear και μας χαρίζει ένα σπάνιο πλάνο με τον σύντροφό της

Το χρήσιμο δώρο του συντρόφου της Αντιγόνης Κουλουκάκου για την εγκυμοσύνη της και η αποκάλυψη για τη χαρμολύπη και την αυτογνωσία. 

Η εγκυμοσύνη δεν έχει γλυκάνει μόνο την τηλεοπτική Ιουλία στη Γη της ελιάς, αλλά και την ίδια την ηθοποιό που την υποδύεται, την Αντιγόνη Κουλουκάκου. Αρκετά συχνά στα social media μας παρουσιάζει την καθημερινότητά της, αλλά αυτή τη φορά ήρθε η στιγμή να μας αποκαλύψει ένα ακόμη σπάνιο πλάνο με τον άντρα, σύντροφο και μέλλοντα πατέρα του παιδιού της Νίκο Ράικο. Μα κυρίως, από τον τρόπο που τον προσφώνησε και το hashtag που χρησιμοποίησε, μας έδωσε αρκετά στοιχεία για τη σχέση που έχουν.

https://www.instagram.com/p/CxyHAXtIMwu/

Το «μαγικό» αξεσουάρ που κάθε εγκυμονούσα ήθελε και ο γρίφος με την προσφώνηση ως σύζυγος

Στο σημερινό επεισόδιο στη Γη της ελιάς, η Ιουλία παίρνει τη μεγάλη απόφαση να διηγηθεί στον Στάθη, αυτά που έζησε και αυτά που ένιωθε, όταν χώρισαν ως νέοι. Πολλά μυστικά της νεαρής Βρεττάκου καθόρισαν τον χαρακτήρα της και τη συμπεριφορά της. Υπάρχει πολύς πόνος αλλά πια δεν υπάρχουν απωθημένα. Ως τηλεοπτικός χαρακτήρας έχει βρει τις ισσοροπίες της και ζει πια χαρούμενη.

Ταιριάζει αρκετά με την ιδιοσυγκρασία και την ωριμότητα που έχει πια και η ίδια η Αντιγόνη Κουλουκάκου. Στη συνέντευξή της στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» και τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, η ηθοποιός μίλησε για το παρελθόν και τη διαχείριση του «τώρα» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θέλει ωριμότητα για να πεις πλέον ότι ζεις το παρόν. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει άγχος. Μετά τα 30 υπάρχει μία κατανόηση, μία αυτογνωσία. Εγώ χαλάρωσα μετά τα 40. Είμαι ευγνώμων για τα επαγγελματικά, για τη ζωή μου, ζω το σήμερα. Δεν κοιτάω πίσω...Συνήθως μας στοιχίζουν τα λάθη στις ανθρώπινες σχέσεις. Αυτά δεν διορθώνονται, απλά πατάς στοπ και πας παρακάτω».

Η φράση «ζω το σήμερα» φαίνεται και από τις καθημερινές της αναρτήσεις στα social media. Η εγκυμοσύνη έχει λειτουργήσει ευεργετικά για εκείνη βγάζοντας μία εξωστρέφεια. Μοιράζεται συχνά σκέψεις μαζί μας και στιγμές της ζωής της. Χθες, αποφάσισε να μας δείξει και το πιο σημαντικό αξεσουάρ που χρειάζεται μία εγκυμονούσα. Και προφανώς ήταν δώρο του συντρόφου της Νίκου Ράικου.

kouloukakou_maxilari.jpg

Ήταν το «μαγικό» μαξιλάρι σώματος που διευκολύνει τον ύπνο μίας γυναίκας σε εγκυμοσύνη, με την Αντιγόνη να το φορά περιπαικτικά και να μας το δείχνει στο πλευρό του άντρα της ζωής της. Και το προχώρησε ένα βήμα παραπάνω. Με όσα έγραψε στη λεζάντα: «Το πιο χρήσιμο πράγμα στην εγκυμοσύνη είναι...Σε άλλα νέα, να σας συστήσω τον σύζυγό μου και αγαπημένο μου». Βάζοντας και το hashtag #mamabear λόγω του όγκου που δημιούργησε με το μαξιλάρι.

Εκείνο που μας έκανε εντύπωση είναι πως χρησιμοποίησε την λέξη «husband» δηλαδή σύζυγος και όχι για παράδειγμα τη λέξη «man». Μήπως έχει προηγηθεί κάποιος γάμος τον οποίο εμμέσως μας γνωστοποίησε;

Η ηθοποιός είναι γνωστό πως δεν θέλει να απασχολεί μόνο με την προσωπική της ζωή. Σπάνιες είναι οι λήψεις με τον Νίκο της, σπανιότερες οι αναφορές σε εκείνον. Ακόμη και την εγκυμοσύνη της, την ανακοίνωσε όταν πια ένιωσε έτοιμη να το κάνει και όταν φυσικά ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και δεν μπορούσε να την κρύψει.

Το «ευχαριστώ» της Αντιγόνης Κουλουκάκου, το φινάλε στη Γη της ελιάς και η νέα ηθοποιός - μυστήριο

Μία δεύτερη λεπτομέρεια σε αυτή την ανάρτηση, είναι η ιδιαίτερη βέρα που φορά ο μέλλων πατέρας του παιδιού της. Το είχαμε διαπιστώσει και από την ανάρτηση - ανακοίνωση του αρραβώνα τους.

1705415573982-550714380-kouloukakou_sizigos.jpg