Το φημολογούμενο άδικο τέλος του Φίλιππου στη Γη της ελιάς προκαλεί ήδη παράπονα από τους φανς

Κατερίνα Μπούσιου
Το φημολογούμενο άδικο τέλος του Φίλιππου στη Γη της ελιάς προκαλεί ήδη παράπονα από τους φανς

Το τελευταίο spoiler υποστηρίζει πως ο Διονύσης Παπανδρέου θα θυσιαστεί πριν αποχωρήσει από τη τρίτη του χρονιά στη Γη της ελιάς. Προς το παρόν αναμένουμε τη συμφιλίωση με τη γυναίκα του. 

Από τη στιγμή που ο νεαρός ηθοποιός Διονύσης Παπανδρέου ανακοίνωσε δημόσια πως δεν θα συμμετέχει στην 4η σεζόν της Γης της ελιάς, έχει ξεκινήσει η έρευνα από τους φανς του το Twitter, για το πώς ως Φίλιππος θα «φύγει» και τι αλλαγές θα γίνουν στο σενάριο. Γιατί ως ρόλος επηρεάζει και άλλους συγγενικούς ρόλους. Τα spoiler επιμένουν στη δολοφονία του αλλά οι φανς δεν θέλουν αυτόν τον επίλογο. Ειδικά για τον λόγο για τον οποίο θα θυσιαστεί. Προς το παρόν θα ζήσουμε τον «επίλογο» της Αντιγόνης Κουλουκάκου ως Ιουλία και το ερωτικό δράμα του Χρήστου και της Αριάδνης.

Η θυσία και τα πρόωρα σενάρια για τις αποχωρήσεις

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, γιατί μας μένουν άλλοι 5 μήνες για το τέλος της τρίτης σεζόν της σειράς Η Γη της ελιάς, ήδη αρκετοί ηθοποιοί με συνεντεύξεις τους, έχουν επιβεβαιώσει πως θα γίνει η τέταρτη σεζόν. Κάπως έτσι ο Διονύσης Παπανδρέου ο οποίος υποδύεται τον Φίλιππο είχε πει σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, πως θα αποχωρήσει το καλοκαίρι, για να αφοσιωθεί σε άλλα επαγγελματικά του σχέδια.

Ο ξαφνικός γάμος στη Γη της ελιάς και η διπλή συμφιλίωση που θα κάνει τον Στάθη ευτυχισμένο

Σου θυμίζω πως είχε πει χαρακτηριστικά πως: «Για μένα η «Γη της ελιάς» είναι ορόσημο για την καριέρα μου. Όταν ξεκίνησε αυτή η σειρά δεν περιμέναμε ότι θα έκανε τόσο τεράστια επιτυχία και θα μιλάγαμε για τέταρτο χρόνο. Έκανα πολλά πράγματα στην άκρη για να αφοσιωθώ σε αυτό. Μετά από τρία χρόνια ήρθε η ώρα να επιστρέψω σε αυτά. Δυστυχώς, αποφασίσαμε από κοινού με την παραγωγή ότι ο ρόλος του Φίλιππου θα ολοκληρωθεί στην τρίτη σεζόν».

Ο Φίλιππος να σου θυμίσω πως δεν είναι ένας τυχαίος ρόλος γιατί συνδέεται με τις δύο από τις πιο βασικές οικογένειες της σειράς. Και με την Ιφιγένεια Τζόλα ως Βασιλική αποτελούν ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια στα social media. Γιατί είναι νέοι όμορφοι και ταλαντούχοι και απέκτησαν χημεία από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας τους.

Και όχι δεν είναι πραγματικό ζευγάρι και στη ζωή όπως είναι φυσικό να έχει υπονοηθεί.

https://www.instagram.com/p/CeZFP9CMkRu/

Η απουσία του, πρώτον θα επηρεάσει τη ζωή της γυναίκας του και της κόρης του, της μητέρας του Χάιδω που θα χάσει και δεύτερο παιδί, αλλά και του Στάθη Καπερνάρου και του Λουκούργου (Πασχάλης Τσαρούχας και Γιώργος Παρτσαλάκης) οι οποίοι ανήκουν στην οικογένεια.

https://www.instagram.com/p/CkYPqF2s5t7/

Ο δεύτερος μάλιστα θα έχει και τύψεις για αυτή την αποχώρηση. Γιατί; Όπως υποστηρίζουν λοιπόν τα τελευταία spoilers ο Φίλιππος θα βρεθεί στο πιο ακατάλληλο μέρος την πιο ακατάλληλη στιγμή. Κάποιοι από το σκοτεινό παρελθόν του Κωνσταντίνου του στήνουν ενέδρα. Και ο νεαρός θα μπει μπροστά στον πυροβολισμό και θα βρει τραγικό θάνατο. Όπως καταλαβαίνεις (αν βλέπεις τη σειρά) ο νεαρός σώζει τη ζωή του γαμπρού του Λυκούργου.

Το τέλος του Ντάνου και η αρχή του Γκλέτσου: Στη Γη της ελιάς η 3η σεζόν έχει ανατροπές στον έρωτα

Προς το παρόν κανείς από τους συντελεστές της σειράς δεν επιβεβαιώνει το spoiler, το οποίο και χρονικά θα αργήσουμε να το δούμε. Αλλά δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά σε αυτά τα θέματα, γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα είχε διαψευστεί. Το φαν κλαμπ των ΦΒ (Φίλιππου και Βασιλικής) δικαιολογημένα αντέδρασε με το ενδεχόμενο να μείνει χήρα η Ιφιγένεια Τζόλα.

Μία άλλους είδους φυγή θα ζήσουμε όμως στα επόμενα επεισόδια, απόλυτα δικαιολογημένη λόγω εγκυμοσύνης. Η Αντιγόνη Κουλουκάκου αραιώνει τις εμφανίσεις της στα επεισόδια, λόγω της δικής της εγκυμοσύνης αλλά και της τηλεοπτικής της ηρωίδας. Η Ιουλία λοιπόν θα σκαρφιστεί ένα σχέδιο και με σύμμαχο τον Στάθη θα το βάλει σε εφαρμογή. Θα ζητήσει να φύγει από τη Μάνη για να ηρεμήσει, για να γλιτώσει και από τις απειλές της Δώρας Χρυσικού, γιατί η Αρετή έχει μάθει για την εγκυμοσύνη και την έχει αναστατώσει.

Το καταφύγιό της θα είναι στο σπίτι της στην Κηφισιά (δε σου θυμίζει λίγο Μαργέτα από τον Έρωτα Φυγά όλο αυτό;) μέχρι να γεννήσει και συχνά θα είναι μαζί της ο Στάθης. Είναι πια αχώριστοι και πιο ευτυχισμένοι από τότε που ήταν ζευγάρι.

Και αφού λέμε για ζευγάρια, Χρήστος με Αριάδνη συνεχίζουν να ζουν το πάθος τους αλλά είναι αμφίβολο αν θα το ζήσουν για πολύ. Στάθης, Λυκούργος, Κωνσταντίνος και Ισμήνη ήδη γνωρίζουν για τον παράνομο δεσμό και θέλουν τη διάλυσή του, γιατί αισθάνονται αμήχανα απέναντι στην Αφροδίτη και σύζυγο του Χρήστου.

Θα έχουμε χωρισμό, αλλά θα αργήσει πολύ αυτό.

Ο ξαφνικός γάμος στη Γη της ελιάς και η διπλή συμφιλίωση που θα κάνει τον Στάθη ευτυχισμένο