Η Δούκισσα Νομικού έχει ελάχιστες φίλες και δε διστάζει να μιλά με ειλικρίνεια για αυτό

Η Δούκισσα Νομικού έχει ελάχιστες φίλες και δε διστάζει να μιλά με ειλικρίνεια για αυτό

Οι φίλοι της Δούκισσας Νομικού δε μειώθηκαν ξαφνικά, αλλά ήταν πάντοτε λίγοι.

Την καρδιά της άνοιξε η Δούκισσα Νομικού στους ακολούθους της στο Instagram, απαντώντας σε ερωτήσεις που της έκαναν με αφορμή το τέλος του 2023.

Το μοντέλο και επιχειρηματίας δε δίστασε να απαντήσει με ειλικρίνεια ακόμα και σε δύσκολες ερωτήσεις που σχετίζονταν με την τηλεόραση αλλά και τη φιλία.

Συγκεκριμένα, η Δούκισσα ανέφερε πως έχει ελάχιστες φίλες στη ζωή της. Ένας χρήστης της πλατφόρμας τη ρώτησε χαρακτηριστικά: «Έχεις φίλες; Όλα αυτά τα χρόνια μιλάς μόνο για την μαμά σου. Εννοείται καμία σύγκριση, αλλά...», με εκείνη να απαντά με απόλυτη ειλικρίνεια «Ελάχιστες. Η μαμά μου είναι η πιο πιστή μου φίλη όλα αυτά τα χρόνια. Με ακούει χωρίς να με κρίνει, μπροστά ή πίσω από την πλάτη μου. Με συμβουλεύει ανιδιοτελώς, βγάζει νύχια για να με προστατεύσει. Κρατάει τα μυστικά μου και μου φτιάχνει σούπες όταν είμαι άρρωστη και τυρόπιτα όποτε το ζητάω. Ναι, είναι η καλύτερή μου φίλη».

Stigmiotypo-o8onhs-2023-12-30-103830.png

Οι φίλοι της Δούκισσας, όμως, δε μειώθηκαν ξαφνικά, αλλά ήταν πάντοτε λίγοι. Σύμφωνα με παλαιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό Beaute το 2014, οι πραγματικοί της φίλοι ήταν από τότε μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού.

«Οι πραγματικοί μου φίλοι είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού.Οι φίλοι μου είναι από το σχολείο, αλλά υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι που έχω γνωρίσει μέσα από τη δουλειά που τους αισθάνομαι πλέον δικούς μου», είχε δηλώσει τότε.

Η αδυναμία της Δούκισσας Νομικού στη μητέρα της

Η Δούκισσα έχει δείξει πολλές φορές δημόσια με διάφορους τρόπους την ξεχωριστή σχέση που έχει με την μητέρα της, Ούρσουλα Νομικού, η οποία γίνεται πηγή έμπνευσης για εκείνη στο μεγάλωμα των δύο παιδιών της, του Σάββα και της Αναστασίας. Μάλιστα, το μοντέλο έδωσε το δεύτερο όνομα της μαμάς της στην κόρη της, επισφραγίζοντας με αυτόν τον τρόπο ότι της έχει αδυναμία.

Η Ούρσουλα Νομικού είναι μία ενεργή μαμά, αλλά συνάμα διακριτική στις ζωές των παιδιών της. Από τότε που ήρθαν στη ζωή και τα εγγόνια της, απολαμβάνει την κάθε απλή και καθημερινή στιγμή μαζί τους. «Τα καλύτερα γενεθλια της ζωής μου με τα παιδιά μου και τον εγγονό μου», είχε γράψει όταν είχε γεννηθεί ο Σάββας.

Στο ίδιο Q&A, η Δούκισσα αναφέρθηκε και στην τηλεόραση, αφού ρωτήθηκε πότε θα επιστρέψει. «Κι αν έκλεισε ο κύκλος;», αναρωτήθηκε. Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν ξέρω αν λείπω αλλά δεν μπορώ να με ονειρευτώ εκεί πια», κάνοντας με αυτόν τον τρόπο ξεκάθαρο ότι δεν επιθυμεί να ξαναπροσπαθήσει να βρεθεί μπροστά στα τηλεοπτικά φωτά.

Stigmiotypo-o8onhs-2023-12-30-115422.png

Άλλωστε, δεν το έχει και ανάγκη. Αφού συνεργάζεται με εταιρείες ως μοντέλο και παράλληλα έχει και την δική της επιχείρηση με κοσμήματα.

Πηγή κεντρικής εικόνας: @dutchesss_