Η Καίτη Γαρμπή και η Μαρία Σολωμού αγαπούν Harry Potter και Θεωρίες της Ράνιας τόσο όσο κι εμείς

Τζένη Ντεμιράι
Η Καίτη Γαρμπή και η Μαρία Σολωμού αγαπούν Harry Potter και Θεωρίες της Ράνιας τόσο όσο κι εμείς

Η κούπα της Μαρίας Σολωμού μας θύμισε πόσο μας λείπουν οι θεωρίες της Ράνιας από τη σειρά «Singles».

Με μία νέα φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το μεσημέρι της Κυριακής 14 Ιανουαρίου, η Καίτη Γαρμπή έδειξε την αδυναμία που τρέφει στον Harry Potter.

Η τραγουδίστρια θέλησε να δείξει πόσο φανατική θαυμάστρια της Joanne Rowling είναι δημοσιεύοντας μία σέλφι, στην οποία απεικονίζεται η ίδια κρατώντας μία κούπα με το logo του Gryffindor.

Στην περιγραφή της ανάρτησής της, η Καίτη Γαρμπή έγραψε «Και Κυριακή μεσημεράκι πίνω πίνω πίνω πίνω καφεδάκι!!! Καλή Κυριακή και τα καλύτερα έρχονται». Με αυτά τα λόγια αλλά και το χαμόγελο στα μάτια της έφερε μία νότα αισιοδοξίας στον διαδικτυακό κόσμο, φτιάχνοντάς μας τη διάθεση.

https://www.instagram.com/p/C2FS8ritTUv/

Στα σχόλια της ανάρτησής της πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να εκφράσουν την εκτίμηση και την αγάπη τους ακόμα κι αν δεν έχουν γνωρίσει ποτέ από κοντά την Γαρμπή.

Σταθήκαμε σε ένα πολύ τρυφερό σχόλιο ενός χρήστη που επεσήμανε: «Σας αγαπώ για πολλούς λόγους... ένας από αυτούς γιατί είσαστε ο εαυτός σας».

Σίγουρα, είναι πολύ κολακευτικό να ακούει κανείς ότι τον αγαπούν, αλλά πόσο αληθινά μαγευτικό είναι να ακούει κανείς ότι τον αγαπούν γιατί απλώς είναι ο εαυτός του;

Stigmiotypo-o8onhs-2024-01-14-191659.png

Η κούπα της Μαρίας Σολωμού μας θύμισε πόσο μας λείπουν οι θεωρίες της Ράνιας

Οι κούπες φαίνεται ότι είχαν την τιμητική τους αυτό το Σαββατοκύριακο, αφού, η κούπα της Καίτης Γαρμπής δεν ήταν η μόνη που κέντρισε την προσοχή μας.

Ακόμα μία διάσημη κυρία έκλεψε τις εντυπώσεις με την επιλογή της. Πρόκειται για την Μαρία Σολωμού, η οποία θέλησε να έχει ένα κομμάτι της Ράνιας από τη σειρά «Singles» στη ζωή της και αγόρασε μία κούπα με την φιγούρα της και την επική φράση της Ράνιας «Δεν είμαι εγώ κακιά. Οι άλλοι είναι ηλίθιοι».

Δημοσιεύοντας την φωτογραφία με την κούπα σε story στο Instagram, η ηθοποιός έγραψε «Επιτέλους, έφτασε στα χέρια μου», δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τον ενθουσιασμό της αλλά και την αδυναμία που τρέφει στον συγκεκριμένο χαρακτήρα.

Την ίδια στιγμή, η Σολομού μας θύμισε πόσο πολύ μας λείπει η Ράνια και οι θεωρίες της για τη ζωή!

Μήπως, τώρα που έγιναν μόδα τα sequel, να σκεφτείτε να ξαναδούμε τους Singles σε νέες περιπέτειες, Μαρία;

405000171_1744047319411692_3274125530242110358_n.jpg

Πηγή κεντρικής εικόνας: @kaitigarbi