Η αδερφή της Ντορέττας Παπαδημητρίου είχε γενέθλια και στο πατρικό τους είδαμε κάτι πολύ γνώριμο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η αδερφή της Ντορέττας Παπαδημητρίου είχε γενέθλια και στο πατρικό τους είδαμε κάτι πολύ γνώριμο

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου υπερλατρεύει και την αδερφή της την Ελίνα αλλά και την ανιψιά της. Δεν θα μπορούσε λοιπόν, να λείπει από το mini οικογενειακό πάρτι της αδερφής της στο πατρικό τους.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ Στα Σύρματα, λατρεύει την οικογένειά της και φροντίζει να το δείχνει με κάθε ευκαιρία. Η ίδια είναι πολύ ενεργή στο Instagram και δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της τόσο με τους γιους της, τον Διονύση και τον Φίλιππο, όσο και με την αδερφή της και την ανιψιά της, την οποία και υπερλατρεύει.

https://www.instagram.com/p/C1kKe5nIy_c/

Τα γενέθλια στο πατρικό τους και οι ζεστές αναμνήσεις που μάς ξύπνησαν

Η αδερφή της η Ελίνα λοιπόν, είχε τα γενέθλιά της και η αδερφή της η Ντορέττα δεν γινόταν να μην βρίσκεται δίπλα της όταν θα έσβηνε τα κεράκια. Μάλιστα, ήταν αυτή που απαθανάτισε και την αδερφή της μαζί με την ανιψιά της, την Κατερίνα, να σβήνουν τα κεράκια στην τέλεια τούρτα που απεικόνιζε τις δυο τους - μαμά και κόρη - και έγραφε «Χαρούμενα γενέθλια σούπερ μαμά».

Λίγο νωρίτερα η ηθοποιός είχε τραβήξει ένα βίντεο από την αγαπημένη της γωνιά στο πατρικό της που δεν ήταν άλλη από ένα ξύλινο πιάνο το οποίο είχε «μεταμορφωθεί» σε άλμπουμ φωτογραφιών από κάθε σημαντική στιγμή δική της, της αδερφής της, των παιδιών τους αλλά και των γονιών της.

Και πόσες μνήμες και μυρωδιές δεν κρύβει αυτή η αγαπημένη γωνιά της Ντορέττας Παπαδημητρίου και για τον καθένα από εμάς που έχει φύγει από το πατρικό του για να ανοίξει τα φτερά του.

Φωτογραφίες από αποφοιτήσεις, γάμους - αν υπάρχουν - με τα αδέρφια μας, με εμάς πιο μικρούς και πιο μεγάλους, από καλοκαίρια κι από πάρτι μάς περιμένουν εκεί στα γνωστά σημεία κάθε φορά που επιστρέφουμε στο πατρικό μας. Μέχρι τότε βέβαια, κάνουν παρέα στους γονείς μας που περιμένουν με ανυπομονησία την επόμενη φορά που θα τους επισκεφτούμε.