Φάνης και Rob είναι οι stars του φετινού Survivor όσο κι αν το «παλεύουν» Παππάς και Ασημίνα

Φάνης και Rob είναι οι stars του φετινού Survivor όσο κι αν το «παλεύουν» Παππάς και Ασημίνα

Είναι λογικό να περιμένουν οι fans του Survivor να μπει στο παιχνίδι ο James, η Σταυρούλα ή ο Άρης Σοϊλέδης για να έχει πραγματικό ενδιαφέρον το παιχνίδι;

Δεν έχουμε συμπληρώσει ακόμα τον πρώτο μήνα του φετινού Survivor 2024 .και οι fans του παιχνιδιού ανυπομονούν παραπάνω από το σύνηθες για τους παίκτες που ΘΑ μπουν στο παιχνίδι. Σου φαίνεται παράξενο; Ε ναι!

Rob και πάλι Rob

Στο αγωνιστικό κομμάτι, Διάσημοι και Μαχητές ρίχτηκαν στο στίβο μάχης με έπαθλο, πέρα από την ασυλία, ένα πιάτο με γεμιστά για κάθε παίκτη της νικήτριας ομάδας!

Η μονομαχία εξελίχθηκε σε θρίλερ και εν τέλει κρίθηκε στους 12 πόντους και σε flag race, με τους Ντάνιελ Νούρκα και Κατερίνα Δαλάκα να χαρίζουν στην ομάδα τους το πρώτο τοτέμ της εβδομάδας.

Οι Μαχητές πέρασαν τη διαδικασία της ψηφοφορίας μιας και έχασαν την ασυλία της Κυριακής 29/1/2024 και το αποτέλεσμα της κάλπης δεν προκάλεσε μεγάλη έκπληξη σε κανέναν μιας και το όνομα που εμφανίστηκε δεν ήταν άλλο από εκείνο του Rob.

Ο Rob δεν τα πάει καλά στα αγωνίσματα, δεν τα πάει καλά ούτε στην καλύβα, μιας και μάθαμε πως ακολουθεί τα χνάρια του Σπαλιάρα στο Survivor 2017 σχετικά με τον τόπο που κάνει την ανάγκη του αλλά η αλήθεια είναι πως ο Rob δεν τα πάει καλά ούτε με τις κλίκες στην ομάδα των Μαχητών, ούτε καν με το ριάλιτι που πρέπει να παίξει μέσα στο ριάλιτι! Γενικά, ο Rob, κατάφερε με τον αυθορμητισμό του να γίνει σταρ στο κοινό, που αν υπήρχε ψηφοφορία θα τον κρατούσε με σιγουριά στο παιχνίδι.

Η Σταυρούλα θα μπει μαζί με τον James στο Suvivor; H κόντρα των fans στο Twitter/X με την Μαριαλένα

Ο ίδιος δήλωσε πως ήταν ο πιο αδύναμος στον αγώνα και ήταν αναμενόμενο πως θα τον ψήφιζαν οι συμπαίκτες του:

«Το περίμενα πως θα με ψηφίσουν. Είναι η τέταρτη φορά που με ψηφίζουν. Να δούμε θα τη γλιτώσω για τρίτη φορά ή θα πάω στη μονομαχία; Θα δούμε», είπε ο Rob James Seymour χαρακτηριστικά.

Φάνη εσύ σούπερ σταρ:

Από την άλλη, ο άλλος σταρ του φετινού Survivor, ο Φάνης, έχει καταφέρει με τον ανάποδο τρόπο να γίνει λατρεμένος του κοινού. Κάτι τα ράματα, κάτι η καλή αγωνιστική του κατάσταση, κάτι οι κόντρες με τους experts του είδους (Ασημίνα, Αλέξη Παππά, Ντάνιελ), κάτι η ωραία υποκριτική δεινότητα στα συμβούλια, ο Φάνης έχει καταφέρει να γίνει viral και στο Twitter/ X και στους παίκτες και των δύο ομάδων και στους cameramen του Survivor και στον ίδιο τον Γιώργο Λιανό που κι εμείς στη θέση του να ήμασταν φέτος, λίγο θα βαριόμασταν στα συμβούλια χωρίς ρήτορες τύπου Μαρτίκα!

fanisproti.jpg

Ο Φάνης διεκδικεί επάξια τον τίτλο του MVP παίκτη στο gossip και στην έριδα τον πρώτο μήνα του Survivor για τους Μαχητές και η πορεία του στο παιχνίδι φαίνεται να τον σπρώχνει ως και τον τελικό- αν καταφέρει να διατηρήσει την αγωνιστική του κατάσταση σε τέτοιο επίπεδο.

Σε άλλα νέα, ο Σάββας Γκέντσογλου ζήτησε συγγνώμη στη Μαρία Αντωνά, ο Άρης Σοϊλέδης τον συγχώρεσε από την τηλεόρασή του, ο James συνεχίζει να προετοιμάζεται (μπορεί και όχι) να μπει στο Survivor από το Kyoto, η Σταυρούλα Χρυσαειδή ακούγεται πως θα επιστρέψει κι αυτή μαζί με τον Καφετζή και τον Σοϊλέδη και πολύ φοβούμαστε πως ζούμε ένα dejavu του Survivor All Star περιμένοντας τους παλιούς να επιστρέψουν για να έχουμε λόγο να βλέπουμε Survivor.

Από την άλλη, ο Σωτήρης Λαμάι θέλει αλλά δεν μπορεί να γίνει Τάκης Καραγκούνιας, η Ασημίνα είναι ειλικρινής και ακομπλεξάριστη και αυτό δεν μπορεί να το χωνέψει κανείς, η Δαλάκα νιώθει Δαλάκα στην τοποθεσία Survivor και κανείς δεν φαίνεται να πεινάει πραγματικά, σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, που όλοι έκλεβαν φαγητό για να τα βγάλουν πέρα- αναδουλειές θα έχουν και οι Locals φέτος!

Μένουν 5 μήνες ακόμα για το Γαλάτσι και δεν φαίνεται να περνάνε εύκολα!