Σταυρούλα Χρυσαειδή: Απάντησε στο αν θα ξαναμπεί στο Survivor και «υπερασπίστηκε» Ασημίνα και Δαλάκα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Σταυρούλα Χρυσαειδή: Απάντησε στο αν θα ξαναμπεί στο Survivor και «υπερασπίστηκε» Ασημίνα και Δαλάκα

Την άποψή της για τις «επαγγελματίες παίκτριες» του Survivor έδωσε η Σταυρούλα Χρυσαειδή με έξυπνο τρόπο απαντώντας σε ερώτηση follower της.

Την Σταυρούλα Χρυσαειδή τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμεοχή της στο Survivor το 2022, ενώ πολύς ήταν ο κόσμος που την ήθελε νικήτρια στο Survivor All Star το 2023, στο οποίο επίσης συμμετείχε, καθώς ήταν η πιο δυνατή παίκτρια.

https://www.instagram.com/reel/CyGHHMjsF81/

Παρά το γεγονός πάντως, πως η ίδια δεν βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον Άγιο Δομίνικο ο κόσμος που παρακολουθεί το ριάλιτι επιβίωσης την αγαπάει πολύ και θέλει να την ξαναδεί στους στίβους μάχης. Γι' αυτό και οι αναρτήσεις της από την αρχή που ανακοινώθηκε πως θα υπάρξει κι άλλος κύκλος του συγκεκριμένου παιχνιδιού γέμισαν με σχόλια από followers που την ωθούσαν να συμμετάσχει ξανά στο ριάλιτι.

Και μπορεί να έχουν περάσει 3 βδομάδες περίπου από τότε που ξεκίνησε το Survivor για το 2024, όμως ακόμα πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν να δουν αν θα ταξιδέψει ξανά η Σταυρούλα στον Άγιο Δομίνικο, αφού σύμφωνα με τους προηγούμενους κύκλους η είσοδος νέων παικτών συνεχιζόταν καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αυτή ήταν και η ερώτηση που κυριάρχησε στο πρόσφατο q&a που έκανε στο Instagram της με τους fans της να δηλώνουν πως λείπει από το παιχνίδι και πως σύμφωνα με τους παίκτες που ήδη βρίσκονται μέσα εκείνη θα μπορούσε άνετα να είναι MVP κάθε βδομάδα.

Όπως θα ειδες βέβαια στην gallery από πάνω η ίδια απαντώντας «δεν ξέρω» και «μπορεί» σε όλους δεν έκανε ξεκάθαρο το αν θα τη δούμε ή όχι στους φετινούς στίβους μάχης.

Κάτι που έκανε εμμέσως ξεκάθαρο βέβαια, ήταν η στήριξη της στην Ασημίνα Χαζτηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα απέναντι σε όλους εκείνους που τις αποκαλούν «επαγγελματίες παίκτριες» λόγω του ότι συμμετέχουν για πολλοστή φορά στο ριάλιτι - η μεν Ασημίνα για 3η φορά και η Δαλάκα για 4η.

Στο σχόλιο λοιπόν «Μπες survivor να βλέπουν κάτι επαγγελματίες παίκτριες survivor την πλάτη σου», η Σταυρούλα απάντησε έξυπνα λέγοντας: «Αν θα μπω θα είναι η 3η μου φορά...Εμένα τι με θεωρείτε τότε; Ήρεμα ρωτάω. Ευχαριστώ πάντως».

417086340_6627889843983242_2555927290045936078_n-(1).jpg

Η αλήθεια είναι πως αφού δίνεται η δυνατότητα σε πρώην παίκτες να συμμετάσχουν ξανά στο ριάλιτι - κι όχι μόνο στον All Star κύκλο - δεν μπορούμε να κατηγορούμε τους ίδιους που εμφανίζονται ξανά στους δέκτες μας. Το έπαθλο αλλά και οι μηνιαίες απολαβές - αν καταφέρουν να παραμείνουν στο παιχνίδι - είναι πολύ δελεαστικές, ενώ σίγουρα την προβολή και την «δόξα» κανείς ποτέ δεν μίσησε.