Στο Survivor ο Σωτήρης Λαμάι σαν άλλος Βολικάκης αποκάλυψε την κλίκα του Φάνη και το κοινό συμφώνησε

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στο Survivor ο Σωτήρης Λαμάι σαν άλλος Βολικάκης αποκάλυψε την κλίκα του Φάνη και το κοινό συμφώνησε

Μπορεί ο Φάνης των Μαχητών να είναι φαβορί για τον τελικό, δεν παύει όμως να έχει κι αυτός τη δική του παρέα, η οποία έχει αρχίσει να φαίνεται.

Tον 2ο αγώνα ασυλίας είχαμε στο επεισόδιο της 29ης Ιανουαρίου για τις δύο ομάδες του Survivor με ένα αγώνισμα γνώριμο για το κοινό αλλά και τους «παλιούς» του φετινού κύκλου που απαιτούσε μυϊκή δύναμη και αντοχή, αφού οι παίκτες θα έπρεπε να σηκώσουν ανά δυάδες - σύμφωνα με τους φετινούς κανόνες - ένα μεγάλο σακί που θα γέμιζε συνεχώς με βάρος. Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε την απρόσμενη νίκη της Ανθής Σαλαγκούδη το 2021 στο συγκεκριμένο αγώνισμα.

Νικητές παρ' όλα αυτά αναδείχθηκαν οι Διάσημοι και κάπως έτσι η ομάδα των Μαχητών πήγε για δεύτερη φορά σε συμβούλιο υποψηφιοτήτων. Από την πρώτη ψηφοφορία να σου υπενθυμίσω πως είχε προκύψει και πάλι ο Σκωτσέζος Rob ως υποψήφιος.

Η κλίκα του Φάνη και ο δεύτερος υποψήφιος

Όσο κι αν περιμέναμε πάντως να έρθουν και πάλι σε κόντρα ο Σωτήρης Λαμάι - ο καινούργιος παίκτης των Μπλε - με τον Αλέξη Παππά από την Κόκκινη ομάδα, ένα φαινόμενο που βλέπουμε να συμβαίνει σε κάθε συμβούλιο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη αυτή την φορά.

Ο λόγος είναι πως ο Λαμάι αυτή τη φορά ασχολήθηκε με την κλίκα που υπάρχει στην ομάδα του. Αναφέρθηκε λοιπόν, σε 5 ίσως και 6 άτομα που ουσιαστικά, επειδή κάνουν παρέα είναι στο απυρόβλητο. Αφορμή γι' αυτές του τις «αποκαλύψεις» ήταν το γεγονός πως κάποιοι από τους συμπαίκτες του και πιο συγκεκριμένα ο Φάνης και ο Σωτήρης κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος βρέθηκαν στον πάγκο των Κόκκινων για να συζητήσουν με τον τραυματία Νίκο Γκάνο τον λόγο που τον επέλεξαν για αντίπαλο παρότι γνώριζαν την αδυναμία του.

Κάτι τέτοιο ο Σωτήρης Λαμάι δεν το βρήκε σωστό από τη στιγμή που το παιχνίδι παιζόταν ακόμα, ενώ όπως υπονόησε αν το είχε κάνει άλλος παίκτης ίσως η ομάδα να το είχε σχολιάσει άσχημα.

Η αλήθεια είναι πως και σε προηγούμενες ψηφοφορίες των Μαχητών έχει φανεί πως κάποια παιδιά κάνουν περισσότερη «παρέα» μεταξύ τους. Ο Φάνης μάλιστα, παρότι είναι ένας από τους πρωταγωνιστές του φετινού παιχνιδιού με πολλούς να βλέπουν στο πρόσωπό του έναν πιθανό νικητή, είχε ψηφίσει «συναισθηματικά», όπως είχε πει για υποψήφια προς αποχώρηση την τελευταία φορά την Δώρα, η οποία είναι αν όχι η καλύτερη παίκτρια, μία από τις δύο καλύτερες παίκτριες των Μαχητών.

Επομένως, το γεγονός πως ο Σωτήρης Λαμάι κατέδειξε έμμεσα τον Φάνη, τον Σταμάτη, την Χρύσα, την Μαριλίνα και την Ιωάννα, δεν φάνηκε περίεργο στο κοινό, το οποίο μάλιστα συμφώνησε.

Ως προς την ψηφοφορία μετά και από αυτήν την έντονη συζήτηση με τον Λαμάι και τους συμπαίκτες του, αυτός που ψηφίστηκε προς αποχώρηση από τους Μαχητές ήταν ο ίδιος, με τις εξελίξεις στο νέο επεισόδιο να είναι καταιγιστικές, αφού μάλλον άνοιξε να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου.