Η Shannen Doherty δηλώνει πως ζει ένα θαύμα, μετά τη νέα θεραπεία που ξεκίνησε για τον καρκίνο

Τζένη Ντεμιράι
Η Shannen Doherty δηλώνει πως ζει ένα θαύμα, μετά τη νέα θεραπεία που ξεκίνησε για τον καρκίνο

Πηγή: AP

Η Shannen Doherty διατηρεί θετική στάση καθ' όλη τη διάρκεια των αγώνων που καλείται να αντιμετωπίσει όλα τα χρόνια της μάχης της με τον καρκίνο.

Πιο αισιόδοξη για την πορεία της υγείας της φαίνεται να είναι η Shannen Doherty, μετά από την τελευταία συζήτηση με τον γιατρό της, λεπτομέρειες της οποίας θέλησε να μοιραστεί με τους ακροατές του podcast «Let's Be Informative».

doherty.jpg

Μία νέα θεραπεία που αλλάζει τα δεδομένα για τη Doherty

Η πρωταγωνίστρια του «Beverly Hills, 90210» μάχεται με καρκίνο 4ου σταδίου και αποκάλυψε ότι ένα νέο πρόγραμμα θεραπείας με έγχυση που ακολουθεί έχει θετικά αποτελέσματα.

«Μετά από τέσσερις θεραπείες, δεν βλέπαμε πραγματικά καμία διαφορά και όλοι ήθελαν να αλλάξω (θεραπεία)», ανέφερε χαρακτηριστικά στο επεισόδιο της 28ης Ιανουαρίου του podcast της με τίτλο «Let's Be Informative».

«Εγώ απλά έλεγα: 'Θα συνεχίσουμε με αυτό και θα δούμε'. Μετά την έκτη, έβδομη θεραπεία είδαμε πραγματικά θεαματικά αποτελέσματα», πρόσθεσε.

Για τη Shannen αυτό ήταν ένα πραγματικό θαύμα, όπως τόνισε στη συνέχεια: «Για μένα, αυτό τυχαίνει να είναι ένα θαύμα αυτή τη στιγμή. Έριξα τα ζάρια και είπα 'Ας συνεχίσουμε'».

H Shannen Doherty δε θέλει κάποιοι άνθρωποι να πάνε στην κηδεία της και έχει έναν σημαντικό λόγο

Η αισιοδοξία της Doherty για τη νέα θεραπεία

Όπως έχουμε ξαναγράψει στο queen.gr, η ηθοποιός διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού το 2015. Υπήρξε ύφεση για δύο χρόνια, αλλά, το 2019, ο καρκίνος επέστρεψε στο 4ο μάλιστα στάδιο. Τον περασμένο Ιούνιο, η Shannen ανακοίνωσε ότι έγινε μετάσταση στον εγκέφαλό της, ενώ, μέχρι τον Νοέμβριο, είχε εξαπλωθεί στα οστά της.

Μπορεί η 52χρονη να μην διευκρίνισε τι είδους θεραπεία ακολουθεί, αλλά διαπιστώνουμε ότι παραμένει πολύ αισιόδοξη μετά τα αποτελέσματά της.

«Μερικές φορές ψάχνεις για θαύματα σε όλα τα λάθος μέρη και βρίσκονται ακριβώς μπροστά στα μάτια σου», τόνισε κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Η αλήθεια είναι πως η Shannen Doherty διατηρεί θετική στάση καθ' όλη τη διάρκεια των αγώνων που καλείται να αντιμετωπίσει όλα τα χρόνια της μάχης της με τον καρκίνο.

Τον Δεκέμβριο, είχε αναφέρει ότι το 2023 υπήρξε ιδιαίτερα «ταραχώδες», καθώς υποβλήθηκε σε εγχείρηση εγκεφάλου λίγο αφότου έμαθε ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της, Kurt Iswarienko, φέρεται να είχε επί χρόνια δεσμό με άλλη γυναίκα.

Αν και βίωσε τεράστιες δυσκολίες με την υγεία της, τεράστιες προσωπικές δυσκολίες, πολύ πόνο και φόβο, η Shannen είπε στο επεισόδιο της 25ης Δεκεμβρίου του podcast της, σύμφωνα με το E!News πώς αρχίζει να ζει με την πιο ευτυχισμένη εκδοχή του εαυτού της.

Η Shannen Doherty έμαθε για την απιστία του πρώην συζύγου της λίγο πριν το χειρουργείο στο κεφάλι

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP