Η Βασιλική Μιλλούση γυμνάζεται με τις κόρες της και οι fans στο TikTok τους δίνουν το χρυσό μετάλλιο

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Βασιλική Μιλλούση γυμνάζεται με τις κόρες της και οι fans στο TikTok τους δίνουν το χρυσό μετάλλιο

Η Βασιλική Μιλλούση έχει ενεργή παρουσία σε Instagram και TikTok όμως οι κόρες της έχουν πρώτη θέση στην καρδιά του κοινού.

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι ένα από εκείνα τα ζευγάρια που μας υπενθυμίζουν καθημερινά ότι ο αληθινός έρωτας καταφέρνει να νικήσει όλα τα εμπόδια και τις δυσκολίες.

Οι δυο τους ήρθαν κοντά πριν λίγα χρόνια μέσω του αθλητισμού και κατάφεραν να δημιουργήσουν μια υπέροχη οικογένεια, αποτελώντας σήμερα ένα υγιές πρότυπο γονέων.

H Βασιλική Μιλλούση κάνει γυμναστική με τις κόρες της και οι fans στο TikTok τις αποθεώνουν

Η γνωστή αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής και ο χρυσός Ολυμπιονίκης των κρίκων έχουν αποκτήσει δύο κόρες (η 3χρονη Λένια και η 4χρονη Σοφία Πετρούνια) στις οποίες έχουν ήδη εμφυσήσει τις αξίες και τα οφέλη της άσκησης, χωρίς καμία απολύτως πίεση.

Πριν από λίγα 24ωρα η Βασιλική Μιλλούση δημοσίευσε στο TikTok ένα νέο βίντεο με τις κόρες της, δείχνοντάς μας πώς εκτελούν διάφορες ασκήσεις γυμναστικής.

Φορώντας χρωματιστά κορμάκια, Σοφία και Λένια απολαμβάνουν το μάθημα και οι fans της μαμάς τους έσπευσαν να τις αποθεώσουν.

https://www.instagram.com/p/C2u3HZtNWDT/

Τα αποθεωτικά σχόλια των fans

Οι αδερφές Πετρούνια έχουν ήδη το δικό τους κοινό, με τους followers της μαμάς τους να επισημαίνουν πόσο χαρισματικές και γλυκές είναι.

«βλέπω τα μετάλλια να έρχονται», «γεννημένες αθλήτριες», «Η πρωταθλήτρια του μέλλοντος», ήταν μόνο μερικά από τα εκατοντάδες σχόλια.

Η Βασιλική Μιλλούση βρέθηκε πρόσφατα στο πλατό της εκπομπής «Fay's Time» και σε συζήτησή της με την Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ενασχόληση των παιδιών της με τη γυμναστική από πολύ νεαρή ηλικία εξηγώντας: «Τα κορίτσια νομίζω από όταν ήταν ακόμα στην κοιλιά μου ξεκίνησαν να ασχολούνται με τον αθλητισμό. Τους αρέσει. Το DNA είναι πολύ δυνατό. Είναι και λίγο καταδικασμένες, με την καλή έννοια γιατί μεγαλώνουν μέσα στο γυμναστήριο. Για την ώρα, δείχνει να τους αρέσει. Δε θα τις πιέσω όμως».

Και πρόσθεσε: «Αυτό που θέλω, είναι να αγαπούν τον αθλητισμό. Η μεγάλη μας κόρη, που είναι τεσσάρων ετών, τώρα θα ξεκινήσει να μπαίνει σε πιο εντατικά μαθήματα. Τεσσάρων ετών ξεκίνησα κι εγώ. Θα ξεκινήσει με προπονήσεις τρεις φορές την εβδομάδα από μια ώρα κάθε φορά. Αν δούμε ότι όντως πάει καλά, θα πρέπει μετά να κάνει κάθε μέρα. Ο πρωταθλητισμός είναι άλλο κομμάτι. Τον πρωταθλητισμό δεν τον επιλέγεις, σε επιλέγει. Δεν μετάνιωσα που ασχολήθηκα με τον πρωταθλητισμό. Έχασα πολλά πράγματα. Αναγκάζεσαι να ωριμάσεις πολύ πιο γρήγορα από την ηλικία σου. Ο αθλητισμός σού φέρνει πολλά πράγματα. Σε εκπαιδεύει. Μέσα από τον αθλητισμό, και τις ήττες μου κυρίως, θεωρώ ότι έχω γίνει πιο δυνατή. Αυτό είναι από τα πιο βασικά στοιχεία. Σου μαθαίνει την πειθαρχία… Είναι πολλά.

Ένα από τα πολλά κοινά που έχουν Μιλλούση-Πετρούνιας είναι η αγάπη τους για την φωτογραφία. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι δυο τους δημοσιεύουν στο Instagram τρυφερά οικογενειακά στιγμιότυπα με τις κόρες τους, κερδίζοντας με διαφορά το βραβείο της πιο cool οικογένειας της εγχώριας showbiz.

https://www.instagram.com/reel/C1g8LTMNnFB/

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή «Ελένη» η Βασιλική Μιλλούση είχε εκμυστηρευτεί: «Είμαι αυστηρή μαμά σε λογικά πλαίσια. Τα κορίτσια μας έχουν αγαπήσει μέσα από εμάς τη γυμναστική, έχουν κλίση, γιατί και το DNA είναι πολύ δυνατό. Δεν υπάρχει μαμά χωρίς τύψεις κι ενοχές και πρέπει να απεγκλωβιστούμε από αυτό. Ακόμα κι όταν όλα τα κάνεις καλά, πάντα κάτι θα βρεις να νιώθεις ενοχές».

https://www.instagram.com/reel/CuCoWhRAvyy/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της Βασιλικής Μιλλούση με τις κόρες της.

Πηγή κεντρικής: vasilikimillousi