Η Μπέττυ Μαγγίρα λατρεύει τα beefs αλλά δε χαλάει για κανέναν τη ζαχαρένια της

Η Μπέττυ Μαγγίρα λατρεύει τα beefs αλλά δε χαλάει για κανέναν τη ζαχαρένια της

«Εγώ αποφάσισα στη ζωή μου ότι από εδώ και πέρα δε θα χαλάσω τη ζαχαρένια μου για κανέναν», ανέφερε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2Night Show βρέθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα στο επεισόδιο που προβλήθηκε μετά τα μεσάνυχτα της 1ης Φεβρουαρίου 2024.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η παρουσιάστρια της εκπομπής «I Love ΣουΚου» μίλησε για ζητήματα που αφορούν την επαγγελματική της ζωή αλλά και για τις σχέσεις της με διάφορα πρόσωπα της τηλεόρασης.

Αυτό που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση ήταν όσα ειπώθηκαν για την Κατερίνα Καινούριου, με την οποία φαινόταν να είχε δημιουργηθεί μία τηλεοπτική παρεξήγηση, που οδήγησε πολλά sites να κάνουν λόγο για κόντρα.

Μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Μαγγίρα ανέφερε πως η ίδια δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με την Καινούριου, αλλά εκείνη πιθανότατα έχει παρεξηγήσει ένα trailer που είχε προβληθεί στον τηλεοπτικό σταθμό Open πριν από δύο περίπου χρόνια, για την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», την οποία παρουσίαζε.

424714036_711562734484327_9211242823634812039_n.jpg

Το χρονικό της «κόντρας» και το trailer που στάθηκε στο επίκεντρο

«Η Κατερίνα κάποια στιγμή, όταν ήμουν στο Open, θεώρησε ότι έκανα για αυτήν ένα trailer που πήγαινα στο Παρίσι. Έκανα τότε μία κυρία αφ’ υψηλού», εξήγησε η παρουσιάστρια, προσθέτοντας ακόμα πως «Σε εκείνο το trailer τότε, έκανα ότι πάω στο Παρίσι. Την προηγούμενη είχα μπει σε ένα Learjet. Μέσα από όλο αυτό πασάραμε και τι έχουμε την επόμενη μέρα».

Στη συνέχεια, ανέφερε πως για το trailer της επόμενης ημέρας αποφάσισε με την ομάδα της να «ταξιδέψει» στο Παρίσι, επειδή είναι η αγαπημένη πόλη της Μπέττυς.

«Η Καινούριου εκείνο το σαββατοκύριακο πήγε με τις φίλες της στο Παρίσι, έπρεπε εγώ να το ξέρω; Θεωρήσανε για κάποιον λόγο ανεξήγητο ότι εγώ σχολιάζω και πικάρω την Καινούριου που πήγε με τις φίλες της στο Παρίσι, ένα πράγμα ανεξήγητο. Δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο να με ρωτήσει και γράφανε “η Μπέττυ Μαγγίρα κάνει κακή τηλεόραση”».

Δες το εν λόγω trailer στο παρακάτω βίντεο

Η Μπέττυ Μαγγίρα έχει ένα αγαπημένο passe-partout αξεσουάρ που ταιριάζει σε κάθε outfit

Πρόσφατα, η Μπέττυ Μαγγίρα, με αφορμή την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα σε Κατερίνα Καινούριου και Φαίη Σκορδά θέλησε να σχολιάσει το γεγονός ότι θεωρεί πως η Κατερίνα παίρνει προσωπικά τις καταστάσεις, λέγοντας:

«Εγώ ένα πράγμα θα της πω. Όταν βρίσκεσαι εν βρασμώ ψυχής - επειδή το έχω πάθει και εγώ - και δίκιο να έχεις, δεν κρίνω αν είχε δίκιο ή όχι, δεν πρέπει να απαντάς ποτέ. Γιατί πάντα θα χάσεις το δίκιο σου ακόμη και αν έχεις γιατί θα πεις κουβέντες που δεν πρέπει να ειπωθούν. Είναι λογικό. Και επίσης το άλλο που θα ήθελα να της πω της Κατερίνας, είναι ότι επειδή έχουμε δει πολύ καλούς παρουσιαστές να κάνουν αποτυχίες και πολύ μεγάλα νούμερα και επιτυχίες από παρουσιαστές που μπορεί να μην ήταν τόσο σπουδαίοι, τα νούμερα δεν κρίνουν μια παρουσιάστρια θεωρώ εγώ».

Εκτός αυτού, το καλοκαίρι του 2023, αφότου η Κατερίνα Καινούριου σχολίασε: «Η Μπέττυ Μαγγίρα τι εκπομπή κάνει;» κατά τη διάρκεια ενός ρεπορτάζ που παρουσιαζόταν, η Μπέττυ θέλησε να συνεχίζει την «κόντρα» απαντώντας με χιουμοριστικό τρόπο. Έτσι, στην έναρξη της εκπομπής της φόρεσε μαζί με την ομάδα της κίτρινα αδιάβροχα. «Να φανταστώ ότι δεν το έβαλες για τη βροχή γιατί έξω δεν βρέχει», είπε στον αέρα της εκπομπής ο Δημήτρης Μακαλιάς, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε «Φαντάζομαι το έβαλες γιατί τέτοια είσαι και τέτοια εκπομπή κάνεις».

«Εγώ αποφάσισα στη ζωή μου ότι από εδώ και πέρα δε θα χαλάσω τη ζαχαρένια μου για κανέναν»

Κατά τη διάρκεια της ίδιας συνέντευξης, η Μπέττυ Μαγγίρα, πέρα από την Κατερίνα Καινούριου, αναφέρθηκε και σε ένα ακόμα πρόσωπο που παρεξηγήθηκε με τα λεγόμενά της. Χωρίς να κατονομάσει, σχολίασε πως:

«Υπήρξε ένας άνθρωπος που είναι σε πάνελ εκπομπής και μου τηλεφώνησε γιατί ενοχλήθηκε για έναν χαρακτηρισμό που του έκανα. Του εξήγησα ότι έκανα χιούμορ, δεν το πήρε καθόλου χιουμοριστικά».

Έπειτα, ρωτήθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αν στεναχωρήθηκε με αυτη την παρεξήγηση και απάντησε:

«Σιγά μη στεναχωρηθώ, προσπάθησα να του εξηγήσω μία, προσπάθησα να του εξηγήσω δύο. Εντάξει, άμα δεν καταλαβαίνει ο ίδιος πού είναι το χιούμορ, πού σταματάμε, πού σταματάει ο ίδιος, γιατί όταν βγαίνεις κι εσύ και σχολιάζεις όλο τον κόσμο, θα πρέπει να είσαι κι εσύ έτοιμος να δεχτείς τον σχολιασμό των άλλων για εσένα».

Ενώ, αμέσως μετά, πρόσθεσε: «Εγώ αποφάσισα στη ζωή μου ότι από εδώ και πέρα δε θα χαλάσω τη ζαχαρένια μου για κανέναν».

«Λατρεύω τα beefs»

Σε δηλώσεις της τον περασμένο Δεκέμβριο είχε μιλήσει για μία ακόμα αντιπαράθεση, αυτή με την Μαρία Κορινθίου, λέγοντας: «Δεν με πίκρανε καθόλου, δεν έχω τίποτα με τη Μαρία, αλήθεια. Λατρεύω τα beefs», δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο πως επιλέγει να βλέπει πιο χαλαρά τις καταστάσεις.

Πηγή κεντρικής εικόνας: @ant1tv