Η Heidi Klum κάνει topless στην πισίνα αλλά η κόρη της νιώθει άβολα με αυτό

Τζένη Ντεμιράι
Η Heidi Klum κάνει topless στην πισίνα αλλά η κόρη της νιώθει άβολα με αυτό
Invision

Η Heidi Klum νιώθει απελευθερωμένη κάνοντας topless στην πισίνα της αλλά η κόρη της παραδέχτηκε πώς καθώς μεγάλωνε πάντα ένιωθε αμήχανα με αυτή τη συνήθεια.

Η Heidi Klum αγαπά την ελευθερία και επιδιώκει με πολλούς τρόπους να αισθάνεται πως την έχει στη ζωή της. Ένας από αυτούς τους τρόπους απελευθερωτικής αίσθησης είναι η εξοικείωση με το γυμνό της σώμα.

Το 50χρονο μοντέλο, μιλώντας στο «Call Her Daddy» την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου, ανέφερε στην οικοδέσποινα του podcast, Alex Cooper, ότι της αρέσει να επισκέπτεται παραλίες γυμνιστών, ενώ, προσπαθεί να επεκτείνει την αίσθηση ελευθερίας που αισθάνεται και μέσα στο σπίτι της.

81st Golden Globe Awards - Arrivals

Πηγή: AP

Όπως παραδέχτηκε η ίδια, πολλές φορές, όταν είναι στο σπίτι κυκλοφορεί γυμνόστηθη στον κήπο, προσπαθώντας, μεταξύ άλλων, να διδάξει και στα παιδιά της το νόημα της απελευθέρωσης.

Η Heidi Klum έκλεισε τα 50 και το γιόρτασε με ένα πάρτι α λα «Great Gatsby» - Οι διάσημες καλεσμένες

https://www.instagram.com/reel/C2xXou8r-Qv/

Πώς διαχειρίζονται τα παιδιά της αυτή την επιλογή;

Για τον τρόπο με τον οποίο τα παιδιά της διαχειρίζονται αυτή την κατάσταση όταν περιμένουν επισκέπτες, η Klum τόνισε πως όταν έρχονται φίλοι τους της λένε «Ξέρεις, έρχεται ο φίλος μου μαμά, βάλε το μπλουζάκι σου», κι εκείνη, όπως λέει, απαντά «Πότε δεν έχω φορέσει μπλούζα όταν έρχεται ο φίλος σου; Φυσικά και θα το κάνω».

Ενώ συνήθως τους καθησυχάζει λέγοντας: «Μην ανησυχείς. Κι εγώ δεν θέλω να διεγείρω κανέναν μόνο και μόνο για να το κάνω. Απλώς δεν μου αρέσουν τα σημάδια του μαγιό από το μαύρισμα».

https://www.instagram.com/p/C0I149Xu1fD/

Στη συνέχεια, η Alex Cooper πήρε τηλέφωνο την 19χρονη κόρη της Klum, Leni, με σκοπό να τη ρωτήσει για το μεγαλύτερο ελάττωμα της μητέρας της.

https://www.instagram.com/p/C12zAD9SCEi/

Η Leni αναφέρθηκε στην επιλογή της Klum να χαλαρώνει στον κήπο γυμνόστηθη, λέγοντας: «Μπορεί να είχα πάρτι γενεθλίων στο σπίτι, ή φίλους μου ή το αγόρι μου εκεί. Και εκείνη έκανε ηλιοθεραπεία δίπλα στην πισίνα χωρίς να φοράει το πάνω μέρος του μαγιό της. Και θυμάμαι (καθώς μεγάλωνα) να έχω τις φίλες μου πάνω και να νιώθω ντροπή και φόβο, επειδή συνήθως μου άρεσαν οι οικογένειες των φίλων μου. Ποτέ δεν είχα δει μητέρες φίλων μου να κάνουν ηλιοθεραπεία γυμνές στην πισίνα. Αλλά πίστευα ότι είναι φυσιολογικό. Και οι φίλοι μου ήταν πάντα λίγο έξω από τα νερά τους, αλλά ήταν τόσο φυσιολογικό στην οικογένειά μας».

https://www.instagram.com/p/CrvsaL_ORTE/

Heidi Klum & Tom Kaulitz αποδεικνύουν πως ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα στην τοποθεσία Κάννες

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP