Ο Μποτία junior είναι η συνέχεια του Αλμπέρτο στο ποδόσφαιρο και η μαμά Φουρέιρα καμαρώνει

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Μποτία junior είναι η συνέχεια του Αλμπέρτο στο ποδόσφαιρο και η μαμά Φουρέιρα καμαρώνει

Ο γιος της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία μεγαλώνει καθημερινά και η τραγουδίστρια δεν κρύβει τη χαρά της. Η νέα φωτογραφία του Μποτία junior και η έλξη για το ποδόσφαιρο.

Έξι μόνο ημέρες ημέρες έμειναν μέχρι τα πρώτα γενέθλια του γιου της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία, με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει να αναφέρουν πως το ζευγάρι θα διοργανώσει ένα εντυπωσιακό πάρτι.

Ο Μποτία junior ήρθε στη ζωή στις 7 Φεβρουαρίου 2023 και έκτοτε οι γονείς του ζουν την απόλυτη ευτυχία, βλέποντάς τον να μεγαλώνει καθημερινά.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια είναι ξετρελαμένη με το αγοράκι της και δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύει φωτογραφίες του στα social media, φροντίζοντας πάντα να κρύβει επιμελώς το πρόσωπό του, θέλοντας να τον προστατεύσει από τα media.

Η νέα φωτογραφία του Μποτία junior και η έλξη για το ποδόσφαιρο

Πριν από μερικές ώρες η pop star μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μια νέα φωτογραφία του γιου της.

Όπως θα δεις και στο τρυφερό στιγμιότυπο που ακολουθεί ο μικρούλης κρατά σφιχτά στο χέρι του μια mini μπάλα ποδοσφαίρου, εκφράζοντάς έτσι το ποδοσφαιρικό «μικρόβιο» που κληρονόμησε από τον μπαμπά του.

foureira16.gif

Πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 27 Ιανουαρίου ο Ισπανός ποδοσφαιριστής γιόρτασε τα 35α γενέθλιά του και η Ελένη Φουρέιρα με τον μπέμπη φρόντισαν να του κάνουν την ομορφότερη έκπληξη.

Η τραγουδίστρια παρήγγειλε μια custom made τούρτα για τον σύντροφό της η οποία έγραφε στα Ισπανικά: «Ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου».

Η ίδια μοιράστηκε το στιγμιότυπο σε Instagram-story, στέλνοντας εγκάρδιες ευχές στον άντρα της ζωής της.

tourta.jpg

«Χαρούμενα γενέθλια μπαμπά», έγραψε πάνω στη φωτογραφία η Ελένη Φουρέιρα.

Ο Αλμπέρτο Μποτία έγινε 35 και η τούρτα του από την Φουρέιρα είχε το πιο ωραίο μήνυμα στα Ισπανικά

Παλαιότερα η Ελένη Φουρέιρα είχε εξομολογηθεί στον Νίκο Χατζηνικολάου τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο να γίνει μαμά τονίζοντας: «Ιδανικά θα ήθελα να έχω ήδη δύο παιδιά. Το θέλω πάρα πολύ, ιδανικά θα ήθελα να έχω γίνει μητέρα. Δεν είναι εύκολο για όλες τις γυναίκες αυτό, ο γάμος με το παιδί είναι δύο διαφορετικά πράγματα, ένα χαρτί, μια σύμβαση είναι ο γάμος και μπορεί να ταλαιπωρηθείς στο τέλος».

Πηγή κεντρικής: foureira