Η Ελένη Φουρέιρα είπε «Χρόνια πολλά» στον κολλητό της με μια σπάνια φωτογραφία του Μποτία junior

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Ελένη Φουρέιρα είπε «Χρόνια πολλά» στον κολλητό της με μια σπάνια φωτογραφία του Μποτία junior

Η Ελένη Φουρέιρα ευχήθηκε στον καλύτερό της φίλο όπως μόνο εκείνη ξέρει. Οι τρυφερές ευχές και η σπάνια φωτογραφία με τον Μποτία junior.

Μια από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής της διανύει η Ελένη Φουρέιρα η οποία συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου, ξεσηκώνοντας το κοινό με τις επιτυχίες της.

Σε λίγες εβδομάδες η διάσημη τραγουδίστρια και ο σύντροφός της, Αλμπέρτο Μποτία θα γιορτάσουν τα πρώτα γενέθλια του γιου τους, ο οποίος τους γεμίζει καθημερινά με πρωτόγνωρα συναισθήματα και απέραντη ευτυχία.

Η Ελένη Φουρέιρα ευχήθηκε «Χρόνια πολλά» στον καλύτερό της φίλο με μια σπάνια φωτογραφία

Τα γενέθλιά του γιόρτασε πριν λίγα 24ωρα ο κολλητός φίλος της Ελένης Φουρέιρα, Πέτρος Τσαπαρδώνης και η τραγουδίστρια θέλησε να του ευχηθεί δημόσια μέσα από ένα Instagram-story.

Η 36χρονη πόσταρε μια σπάνια φωτογραφία του φίλου της με τον Μποτία junior, δείχνοντάς μας την ιδιαίτερη σχέση που έχουν.

eyxes.jpg

Όπως έχει γίνει ευρέως γνωστό, ο αδερφικός φίλος της τραγουδίστριας θα γίνει νονός του γιου της, με τους δυο τους να επισφραγίζουν τη φιλία τους με τον καλύτερο τρόπο.

«Χρόνια πολλά στον πιο γλυκό και δοτικό άνθρωπο του κόσμου. Σ' αγαπώ πάντα και για πάντα», έγραψε η Ελένη Φουρέιρα στη φωτογραφία της.

Φουρέιρα - Μποτία: Οι σπάνιες φωτογραφίες με τα αδέλφια & τα ανίψια τους και η βάφτιση του γιου τους

Η pop star έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί (καρπό του έρωτα με τον Αλμπέρτο Μποτία) στις 7 Φεβρουαρίου 2023, ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 2,9 κιλών. Έκτοτε η καλλιτέχνης απολαμβάνει τη μητρότητα και την ανατροφή του γιου της, ο οποίος μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο στο πέρασμα του χρόνου.

Μιλώντας για την μητρότητα, η Ελένη Φουρέιρα είχε εξομολογηθεί στον Νίκο Χατζηνικολάου τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο να γίνει μαμά εξηγώντας: «Ιδανικά θα ήθελα να έχω ήδη δύο παιδιά. Το θέλω πάρα πολύ, ιδανικά θα ήθελα να έχω γίνει μητέρα. Δεν είναι εύκολο για όλες τις γυναίκες αυτό, ο γάμος με το παιδί είναι δύο διαφορετικά πράγματα, ένα χαρτί, μια σύμβαση είναι ο γάμος και μπορεί να ταλαιπωρηθείς στο τέλος».

Πηγή κεντρικής: foureira