Ο Αλμπέρτο Μποτία έγινε 35 και η τούρτα του από την Φουρέιρα είχε το πιο ωραίο μήνυμα στα Ισπανικά

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Αλμπέρτο Μποτία έγινε 35 και η τούρτα του από την Φουρέιρα είχε το πιο ωραίο μήνυμα στα Ισπανικά

Τα φετινά γενέθλια είναι τελείως διαφορετικά για τον Αλμπέρτο Μποτία, αφού φέτος σβήνει τα κεράκια του ως μπαμπάς.

Ο τελευταίος χρόνος για την Ελένη Φουρέιρα και τον σύντροφό της και ποδοσφαιριστή Αλμπέρτο Μποτία μπορεί να ήταν διαφορετικός, ήταν όμως ο καλύτερος χρόνος που έχουν ζήσει, αφού τον Φλεβάρη του 2023 η γνωστή τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, τον γιο τους.

https://www.instagram.com/p/Cv2YcyittNa/

Το τρυφερό μήνυμα πάνω στην τούρτα

Σήμερα 27 Ιανουαρίου ο Αλμπέρτο Μποτία έχει γενέθλια. Ο ποδοσφαιριστής κλείνει τα 35 και φέτος η τούρτα του από την Ελένη Φουρέιρα ήταν εντελώς διαφορετική, αφού διαφορετική είναι πλέον και η ζωή τους.

Όπως θα δεις λοιπόν και από τη φωτογραφία της πολύχρωμης τούρτας του Αλμπέρτο Μποτία, που δημοσίευσε η Ελένη Φουρέιρα στο Instagram της, το μήνυμα που γράφει επάνω είναι στα ισπανικά και λέει «Ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου». Στην ανάρτησή της η pop τραγουδίστρια συμπλήρωσε επίσης στα Ισπανικά «Χαρούμενα γενάθλια μπαμπά».

Snapinsta.app_423006425_18415150423011975_2634908684644628363_n_1024.jpg

Και πόσο σημαντικό είναι αυτό το μήνυμα για κάθε μπαμπά!

Πάντως, παρότι η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, εκείνη λίγο πριν ξεκινήσει τη συναυλία της στο Κατράκειο θέατρο της Νίκαιας τον περασμένο Μάιο - την πρώτη μετά τη γέννηση του γιου τους - είχε αναφερθεί ξανά στο πόσο καλός μπαμπάς είναι ο ποδοσφαιριστής.

«Ευχαριστώ πολύ τον Θεό που μου έφερε το παιδί μου, είμαι πολύ ευτυχισμένη, πολύ χαρούμενη. Η σχέση μας με τον Αλμπέρτο μετά το μωρό έχει γίνει πολύ καλύτερη. Τον θαυμάζω πολύ περισσότερο, τον αγαπώ πολύ περισσότερο, τον έχω ερωτευτεί πιο πολύ. Όταν βλέπεις τον άνθρωπο που αγαπάς να είναι τόσο καλός μπαμπάς, νομίζω δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα στον κόσμο» είχε πει η ίδια μπροστά στις κάμερες.

Κι ο Αλμπέρτο Μποτία όμως, σε συνέντευξη που έδωσε στις αρχές του Δεκέμβρη στο Mega Καλημέρα, είπε χαρακτηριστικά για το πώς νιώθει τώρα που έγινε μπαμπάς: «Ο γιος μου είναι καλά, είμαι τόσο χαρούμενος που ζω μία νέα εμπειρία, το πώς είναι να είσαι πατέρας. Είναι συγκλονιστικό. Είναι νέα εμπειρία γιατί, όπως κάποιοι γνωρίζετε, έχουμε ένα μωρό και είναι απίστευτο. Με το παιδί ανακαλύπτω έναν καινούργιο κόσμο».