Η Δανάη Μιχαλάκη δολοφονήθηκε στην Παραλία και το κοινό διαμαρτυρήθηκε έντονα για αυτό το τέλος

Κατερίνα Μπούσιου
Η Δανάη Μιχαλάκη δολοφονήθηκε στην Παραλία και το κοινό διαμαρτυρήθηκε έντονα για αυτό το τέλος

Το «αντίο» των συμπρωταγωνιστών της. Θα ζήσει το μωρό της Υπατίας; Η συγκλονιστική σκηνή της δολοφονίας και η παράκληση της τηλεοπτικής Δανάης στην Παραλία στον άντρα της ζωής της. 

Μία από τις πιο δραματικές - συγκλονιστικές σκηνές από την αρχή της σειράς, «Η Παραλία», έζησε χθες το κοινό, καθώς δύο από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της, η Δανάη Μιχαλάκη και ο Αλέξανδρος Λογοθέτης, κόρη και μπαμπάς δηλαδή, δέχονται επίθεση με πυροβολισμούς. Το Twitter κατάλαβε πως η Υπατία δεν θα ζήσει και επικράτησε πανικός με τις αντιδράσεις. Το spoiler το έδωσαν στη συνέχεια και οι συμπρωταγωνιστές της ηθοποιού αποχαιρετώντας την, όπως ο Δημήτρης Μοθωναίος και η Γωγώ Καρτσάνα συγκινημένοι, λέγοντας τα καλύτερα για τη συνεργασία τους.

Άδικο το τέλος της Μιχαλάκη στη σειρά. Η έκπληξη με τη συνέχεια και ο θρήνος

Η ΕΡΤ είχε κρατήσει το spoiler του θανάτου της Υπατίας - Δανάης Μιχαλάκη κρυφό στην Παραλία, αλλά όλοι μας είχαμε υποψιαστεί πως λόγω της εγκυμοσύνης της όταν γίνονταν πέρισυ τα γυρίσματα, θα έφευγε κάποια στιγμή από τη σειρά, όπως συνέβη για τον ίδιο ακριβώς λόγο και με την Γιούλικα Σκαφιδά.

Το μυστικό της Γιούλικα Σκαφιδά στην Παραλία και μία ακόμη παγίδα θανάτου

Εκείνη πέθανε ξαφνικά ως τηλεοπτική της μητέρα, αλλά οι σεναριογράφοι είχαν πιο επεισοδιακό τέλος για τη Δανάη. Βέβαια υπάρχει ακόμη το μυστήριο του θανάτου της Αντιγόνης και όπως σου έχω ξαναπεί δεν είναι τυχαίο το τέλος της, αλλά δολοφονία.

Σε μία από τις πιο ωραίες στιγμές της σειράς μέχρι στιγμής, είδαμε την Υπατία να κάνει πρόβα νυφικού για τον γάμο της με τον Χάρι με τον πατέρα της Διονύση να τον καμαρώνει. Κανείς από τους δύο δεν υποψιαζόταν την ενέδρα θανάτου που είχε στήσει ο Γιώργος Γιαννόπουλος στον Αλέξανδρο Λογοθέτη.

https://www.instagram.com/reel/CxykzjqrcfB/

Ενώ από τους πυροβολισμούς είδαμε τον Διονύση να πέφτει αιμόφυρτος στο έδαφος, είδαμε όμως αργότερα το τραύμα της εξίσου εγκυμονούσας στη σειρά Υπατίας και λίγα λεπτά μετά να πέφτει και εκείνη κάτω. Με τον Αλέξανδρο Λογοθέτη να «μιλά» με το βλέμμα του και να καθορίζει με το ταλέντο του την τραγικότητα της στιγμής.

Το Twitter/X δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη και ξαφνιάστηκε. Εκατοντάδες όμως ήταν οι διαμαρτυρίες για αυτό το τέλος. Η Δανάη Μιχαλάκη μαζί με τον Δημήτρη Μοθωναίο ήταν το πρωταγωνιστικό ζευγάρι και είχε εξελιχθεί πολύ ωραία η ιστορία τους. Και από την άλλη πλευρά κάθε ηθοποιός που μένει έγκυος σε σειρά θα πρέπει να δολοφονείται σεναριακά;

Η συνέχεια έχει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον καθώς όλη η τοπική κοινωνία στα Μάταλα, σοκάρεται από το γεγονός. Υπάρχει θρήνος παντού. Και ένα νέο τραγούδι όπως μας αποκαλύφθηκε από το τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε από τον Alex Sid, τον γνωστό μας Αλέξανδρο Σιδηρόπουλο, ο οποίος στη σειρά κάνει και έναν μικρό ρόλο.

Η μεγάλη έκπληξη είναι η συμμετοχή του Έρικ Μπάρτον.

Όμως μήπως ζήσει τελικά το παιδί που περίμενε; Αυτό έχει μεγάλο ενδιαφέρον, όπως και η σκηνή που η Υπατία θα αποχαιρετήσει τον Χάρι και θα του ζητήσει να προσέχει τον Δημητρό. Ο Δημήτρης Μοθωναίος αποχαιρέτησε τη συνεργάτιδά του με ένα συγκινητικό post στο Instagram και με την ατάκα από ένα τραγούδι: «Goodbye to the sky till I see you again!».

https://www.instagram.com/reel/C21iSprNIKF/

Όπως και η ηθοποιός Γωγώ Καρτσάνα η οποία υποδύεται τη φίλη της Μαρία η οποία έγραψε πως θα της λείψει η Δανάη. Αλλά κάτι μας λέει ότι θα δούμε πλάνα στο μέλλον της ηθοποιού ή με τη μορφή flashback ή μέσω μίας έκπληξης.

https://www.instagram.com/p/C21n6awADgP/