Η Δέσποινα Βανδή θυμήθηκε την επιτυχία του «Γεια» και λέει πως τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Δέσποινα Βανδή θυμήθηκε την επιτυχία του «Γεια» και λέει πως τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα

Με μια φωτογραφία από το Billboard το 2004 που έδειχνε το «Γεια» στην πρώτη θέση των charts, η Δέσποινα Βανδή είναι το σημάδι που περίμενες για να κυνηγάς τα όνειρά σου.

Η Δέσποινα Βανδή είναι μία από τις μεγαλύτερες σταρ του ελληνικού πενταγράμμου. Έχοντας μια καριέρα πολλών ετών κι ένα φανατικό κοινό που την ακολουθεί σε κάθε της εμφάνιση, είτε μουσική είτε τηλεοπτική ή ακόμα και θεατρική - αφού μέσα στα χρόνια η ίδια πειραματίστηκε και με άλλα πράγματα πέραν του τραγουδιού - είναι η απόδειξη πως το ταλέντο και η σκληρή δουλειά ανταμείβονται.

https://www.instagram.com/p/CukCJ3xMgTP/

Η ίδια παρ' όλα αυτά, κατά τη διάρκεια της καριέρας της δεν είχε ποτέ την ανασφάλεια για το αν θα είναι στην επικαιρότητα ή αν κάποια στιγμή η εποχή την ξεπεράσει. Τρανή απόδειξη ήταν το γεγονός πως ενώ το τραγούδι της με τίτλο «Γεια» έκανε τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό όταν κυκλοφόρησε, η ίδια ενδιαφερόταν μόνο για την κόρη της που από στιγμή σε στιγμή θα κρατούσε στα χέρια της αλλά και για τη σχέση της με τον Ντέμη Νικολαΐδη. Γι' αυτό και τον είχε ακολουθήσει στη Μαδρίτη, σταματώντας για ένα χρόνο τις εμφανίσεις της.

«Είμαι στη Μαδρίτη, έτοιμη να γεννήσω και περπατάω στους δρόμους. Και έχω τον Γιώργο Λεβέντη στο τηλέφωνο που μου λέει ότι το "Γεια" πέρασε τον Ατλαντικό και είναι στο Νο1 του "Billboard". Δεν υπάρχει μεγαλύτερη καταξίωση για έναν τραγουδιστή από την Ελλάδα που έχει κάνει κάποιες επιτυχίες. Και εκείνη τη στιγμή δεν με ενδιέφερε! Συγγνώμη που το λέω. Ήμουν σε άλλη φάση. Με ενδιέφερε να κατέβει το μωρό να πάω να γεννήσω. Να την πιάσω στα χέρια μου, να τη δω. Αν αυτό το πράγμα μου το έλεγε ένα χρόνο νωρίτερα, θα είχαν παραλύσει τα πόδια μου και θα είχα λιποθυμήσει στους δρόμους της Μαδρίτης. Ήμουν ήδη σε άλλη φάση» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στο The Dot πριν από τέσσερα χρόνια η τραγουδίστρια.

Το #throwback και το μήνυμα για τα όνειρα

Κάπως έτσι, η Δέσποινα Βανδή θυμήθηκε μέσα από μια φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram της την τεράστια αυτή επιτυχία της και ήθελε να δώσει ένα μήνυμα σε όλους μας, ότι τίποτα δεν είναι απίθανο και ακατόρθωτο.

Όπως και η δική της επιτυχία και το γεγονός πως το 2004 το τραγούδι της, όπως θα δεις, ήταν για 2 βδομάδες στο No1 του Billboard.

Snapinsta.app_424784568_18414191533053776_6590239975649590443_n_1152.jpg

Και γι' αυτό η ίδια δεν φοβήθηκε, όπως ανέφερα και πιο πάνω, ανά τα χρόνια να δοκιμαστεί και σε άλλα πράγματα. Δίνοντας συνέντευξη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, Καλύτερα Δε Γίνεται είχε εξηγήσει τι την οδήγησε να ασχοληθε, για παράδειγμα, με την παρουσίαση στην τηλεόραση, λέγοντας:

«Μετά τα 40 αρχίζω και νιώθω ενστικτωδώς ότι πρέπει να κάνω κάτι άλλο. Για φαντάσου να πεθάνεις μία μέρα και να μην έχει τολμήσει πράγματα τα οποία θέλεις να κάνεις και κάποιες περιοριστικές πεποιθήσεις να σε κρατάνε πίσω. Έτσι τόλμησα να κάνω και τηλεόραση».

Η κριτική που έχει δεχθεί

Η Δέσποινα Βανδή ειδικά τα τελευταία περίπου δύο χρόνια έχει δεχθεί αρκετή κριτική - κυρίως μέσω των social media - για την προσωπική της ζωή αλλά και για τις εμφανίσεις της και τα looks που επιλέγει γι' αυτές.

Τον Νοέμβριο λοιπόν, και κατά τη διάρκεια της παραλαβής του βραβείου της, ως SUPER Adult– Γυναίκα στα ECOMMBX Super Music Awards 2023 στην Κύπρο, η ίδια έκανε μια αφιέρωση γεμάτη νόημα προς όλες τις γυναίκες.

«Θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο σε όλες αυτές τις υπέροχες γυναίκες που διεκδικούν την ευτυχία τους σε όποια φάση της ζωής τους, σε όλες τις γυναίκες που ζουν τη ζωή τους με βάση τα δικά τους «θέλω» κι όχι με βάση τα «θέλω» των άλλων. Σας αγαπώ κι είμαι δίπλα σας» είπε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/reel/CzZtMriIMST/