Οι τοπ 24 μπήκαν στο σπίτι του MasterChef αλλά το Twitter/X ζητάει την επιστροφή του Ηλία

Πατούλια Κατερίνα
Οι τοπ 24 μπήκαν στο σπίτι του MasterChef αλλά το Twitter/X ζητάει την επιστροφή του Ηλία

Έχουμε τελική ομάδα παικτών για το φετινό MasterChef! Έχουμε και τα «μαργαριτάρια» του κουτσομπολιού που φαίνεται πως θα μονοπωλήσει το Twitter. Έχουμε και το κοινό που ζητάει Ηλία δαγκωτό.

Ιδού οι τοπ 24 παίκτες του φετινού MasterChef! Τελικά στο σπίτι του διαγωνισμού μαγειρικής δεν μπήκαν όσοι πήραν την ποδιά στις auditions μιας και η μονομαχία των 5, ένα μικρό bootcamp άλλαξε τα δεδομένα λίγο πριν την είσοδο των παικτών.

24.jpg

Λίγο πριν το MasterChef η Όλγα Μιχαλοπούλου έδειξε την αδυναμία που έχει στον Κουτσόπουλο junior

«Είχαμε 24 μονομαχίες για 24 ποδιές. Μέχρι το τέλος των auditions δώσαμε 23, μία λιγότερη. Στο τέλος της σημερινής ημέρας θα ξέρουμε τους 24 που περνάνε οριστικά στον διαγωνισμό. Αυτήν τη στιγμή κάποιες θέσεις δεν έχουν κλειδώσει», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς και έδωσε στο αγωνιστικό κομμάτι, το δικαίωμα στους «παλιούς» διαγωνιζόμενους να επιλέξουν είτε υλικό, είτε παίκτη.

«Αφού διαλέξετε θα δημιουργηθούν πέντε ζευγάρια, έτσι θα έχουμε τις τελευταίες μαγειρικές πριν μπούμε στο σπίτι του MasterChef», ανακοίνωσε. Το καλύτερο πιάτο από κάθε ζευγάρι θα είναι αυτό που θα κερδίσει κι ένα από τα τελευταία εισιτήρια για τον φετινό διαγωνισμό», τόνισε τότε ο σεφ.

Το κοινό μονοπώλησε φυσικά το πιάτο του Έριον με μακαρόνια με μπανάνες, ο Κοντιζάς junior, ο Κωνσταντίνος που μπήκε τελικά στο σπίτι αλλά φυσικά και ο Σταμάτης με την Γεωργία που προσπαθούσαν και τα προηγούμενα χρόνια να μπουν στον διαγωνισμό.

kontizas1.jpg

Εννοείται πως η Γεωργία με τα καυστικά της σχόλια διεκδίκησε τον τίτλο της νέας Κατερίνας Λένη για το 2024 ενώ στους σκληροπυρηνικούς fans του MasterChef λείπει ο Ηλίας Κιαζόλι και δεν το κρύβουν.

Ο παίκτης που στο MasterChef 2023 έκανε τη μεγάλη επιστροφή του και το κοινό τον γνώριζε ξανά και τον λάτρεψε- ειδικά με την ατάκα του στο beef με τον Νίκο Τράκα- είναι ένα από τα πρόσωπα που οι fans θέλουν να ξαναδούν να μπαίνει στο σπίτι.

«Ηλιά Ρίχτο», είπαν στον Κιαζόλι του MasterChef για το επικό «Εσύ ποιος είσαι» στον Νίκο Τράκα

Τα σχόλια για τον Ηλία ήταν πολλά με κυριότερα τα παρακάτω: