«Είμαστε υποκριτές και ανθρωποφάγοι»: Το μήνυμα της Δανάης Μπάρκα και η διάψευση για Τσαγκρίδη

«Είμαστε υποκριτές και ανθρωποφάγοι»: Το μήνυμα της Δανάης Μπάρκα και η διάψευση για Τσαγκρίδη

Το ρεπορτάζ της εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου για τις φήμες της σχέσης μεταξύ της Δανάης Μπάρκα και του Φίλιππου Τσαγκρίδη. 

Είθισται το τέλος της χρονιάς να είναι η εποχή του απολογισμού και του επαναπροσδιορισμού. Σε αυτό το mood εντάσσεται και το μήνυμα στην νέα ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα, που είναι όμως κάτι παραπάνω από αυτό. Αν συνδυαστεί μάλιστα και με την πρόσφατη φημολογία για το είδος της σχέσης που έχει με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου. Το νέο ρεπορτάζ της εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου, έβαλε τέλος σε αυτό το θέμα.

https://www.instagram.com/p/C0M2mvtsRNt/

«Η ζωή είναι πολύ μικρή για να σκάμε...»

Και πριν γίνει παρουσιάστρια, είχες καταλάβει πως η Δανάη Μπάρκα είναι μία νέα κοπέλα που έχει δομημένη σκέψη και λόγο και συχνά λέει τα πράγματα ωμά, έτσι όπως τα αισθάνεται. Ακόμη και όταν κάποιοι (και ήταν πολλοί όταν πια έγινε παρουσιάστρια) προσπάθησαν είτε να διαβάλλουν την ίδια, είτε να κρίνουν πολύ αυστηρά τα λεγόμενά της.

Λίγο πριν κλείσει η χρονιά, η Δανάη Μπάρκα μοιράστηκε μαζί μας σκέψεις που απορρέουν από όσα έζησε από τους τελευταίους μήνες και για τον τρόπο που αντιμετωπίζει οτιδήποτε συμβαίνει γύρω της. Πολλά από αυτά που λέει θα σε βρουν σύμφωνη. Ειδικά στο κομμάτι της υποκρισίας. Το να δείχνουμε φαινομενικά καλοί, ενώ οι πράξεις μας δείχνουν ακριβώς το αντίθετο.

https://www.instagram.com/p/C1Mkh6gMHYO/

Και όπως γράφει χαρακτηριστικά: «“Μίλα λιγότερο, σκέψου περισσότερο”.
Περνώντας τα χρόνια, αυτό αρχίζει και γίνεται ένα από τα μότο που θέλω να ακολουθώ. Δε ξέρω αν επηρεάζομαι από την δουλειά που κάνω πλέον ή απ το ότι όσο μεγαλώνω έχω περισσότερο την ανάγκη να είμαι ήρεμη (κυρίως μέσα μου) παρά να έχω δίκιο για να το μάθουν οι τριγύρω. Νιώθω ότι διανύουμε μια εποχή που στην πραγματικότητα είμαστε εντελώς ανθρωποφάγοι, υποκριτές & ψεύτες αλλά το καλύπτουμε με έναν υποτιθέμενο μανδύα ενσυναίσθησης, ανοιχτωσιάς & καλοσύνης…
Δηλαδή στα λόγια όλοι θέλουμε να είμαστε “καλοί άνθρωποι” γιατί κρυφοπιστεύουμε και στο κάρμα, αλλά έμπρακτα είμαστε έτοιμοι να κρίνουμε, να κουτσομπολέψουμε, να πατήσουμε οποιοδήποτε ίχνος ηθικής και να σκορπίσουμε ψέματα απλά για να υπάρξουμε ή να είμαστε αρεστοί σε ορισμένους ή να υπηρετήσουμε κάποιον σκοπό που κρύβεται από πίσω. Στο τέλος βέβαια, μένει όντως η αλήθεια και το αν είμαστε σωστοί απέναντι στους γύρω μας, κι όλα εκεί πληρώνονται…κι αν δεν έχει φανεί, σημαίνει ότι δεν έχει έρθει ακόμα το τέλος οπότε μην πέφτετε. Αν για κάποιο λόγο περνάτε μια περίοδο αναρώτησης και σκέψεων, σας λέω από δικές μου εμπειρίες ότι η ζωή είναι μικρή για να σκάμε για οτιδήποτε άλλο εκτός από την υγεία μας και τους ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπούν. Να μένετε πιστοί στις αξίες σας & στα όνειρα σας.
Όλα είναι ομορφότερα έτσι».

Η αλήθεια όντως μένει, όπως γράφει η Δανάη Μπάρκα και τα λόγια της κρύβουν πολλά. Ωστόσο όπως δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής, δεν θα απαντούσε ποτέ άμεσα στις φήμες για τη σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, o οποίος είχε παρεβρεθεί πριν ένα μήνα και στο πάρτι γενεθλίων της.

barkatsagkridis.jpg

Όλα στην ουσία ξεκίνησαν πριν μερικές εβδομάδες, όταν το Σαββατοκύριακο που βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη, συνάντησε τον καλό της φίλο Φίλιππο Τσαγκρίδη, ενώ στην πόλη βρισκόταν επίσης και η πρώην σύντροφός του Κατερίνα Καινούργιου. Η οποία παρόλο που δεν άφησε κανένα υπονοούμενο για τη σχέση τους, μας πληροφόρησε πως εκείνη τους είχε γνωρίσει πριν από 3 χρόνια.

Δανάη Μπάρκα - Πάνος Αδαμόπουλος:Παρά τον χωρισμό έχουν κάτι κοινό, την αγάπη για τη βαφτιστήρα τους

Βέβαια ο φιλικός κύκλος της Δανάης είναι αρκετά μεγάλος και εκτός του καλλιτεχνικού χώρου και αυτή η σχέση δεν είναι τίποτε άλλο πέραν αυτού. Παρόλο που μετά τη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν και σε μία έκθεση μαζί και τα κοινά post μας το έδειξαν.

Το ότι δεν είναι μαζί, το βεβαιώνει και το ρεπορτάζ της εκπομπής «Γεια σου» της Μαρίας Μπακοδήμου. Ο ρεπόρτερ Ισίδωρος Φίκαρης, μίλησε με το στενό περιβάλλον του εφοπλιστή ο οποίος και διαψεύδει οποιαδήποτε άλλη σχέση πέραν της φιλικής.