Η ανάρτηση της Αφροδίτης Σκαφίδα μετά τον γάμο, πρόδωσε spoiler για το Survivor

Η ανάρτηση της Αφροδίτης Σκαφίδα μετά τον γάμο, πρόδωσε spoiler για το Survivor

Λίγες μόνο ώρες μετά τον θρησκευτικό της γάμο με τον Πύρρο Δήμα, η Αφροδίτη Σκαφίδα έκανε το πρώτο ποστ της στο Instagram.

Η κυρία Δήμα πια, Αφροδίτη Σκαφίδα, αποφάσισε να κάνει την πρώτη της δημοσίευση μετά τον θρησκευτικό γάμο με τον Ολυμπιονίκη μας.

Η αθλήτρια και πρώην παίκτρια του Survivor και Survivor All Star, δημοσίευσε μια φωτογραφία από το μυστήριο του γάμου, τη στιγμή που ο κουμπάρος αλλάζει τα στέφανα και έγραψε χαρακτηριστικά.

Το «ευχαριστώ» της Αφροδίτης:

«Εδώ ξεκινάει το δικό μας ταξίδι... γεμάτο αγάπη, ευτυχία και όνειρα που θα υλοποιήσουμε μαζί...σας ευχαριστώ πολύ όλους όσους βοηθήσατε να γίνει αυτός ο υπέροχος γάμος», έγραψε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη που διανύει τους τελευταίους μήνες της πρώτης της εγκυμοσύνης.

https://www.instagram.com/p/C27DmCis3LS/

Από τα σχόλια πάντως της Αφροδίτης, στους πάλαι ποτέ παίκτες του Survivor που της ευχήθηκαν, βγήκε και η είδηση της επιστροφής της Σταυρούλας Χρυσαειδή στο ριάλιτι επιβίωσης, μιας και η Σκαφίδα της ευχήθηκε «καλή επιτυχία»!

afro4.jpg

Δες τα υπόλοιπα celebs σχόλια στην γκάλερι

Μια ακόμα κόρη για τον Πύρρο Δήμα

Σε βίντεο που έπαιξε στην εκπομπή «Γεια σου» από την γαμήλια δεξίωση του ζευγαριού, η Αφροδίτη Σκαφίδα αρχικά είπε στον λόγο της:

«Να ευχαριστήσω τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου, γιατί είναι ένας άνθρωπος που χαίρομαι πάρα πολύ που τον γνώρισα και ήρθε στη ζωή μου, γιατί πέρα από την εξωτερική δύναμη που όλοι γνωρίζετε, έχει και μια εσωτερική δύναμη μέσα του που με έκανε να τον ξεχωρίσω. Είναι αρετές που αγαπώ πολύ σε αυτόν και του υπόσχομαι αυτό που του είχα πει όταν πρωτογνωριστήκαμε: ότι από εδώ και πέρα θα κλαίει μόνο από χαρά».

Από τη μεριά του, παρότι αρχικά το ζευγάρι είχε αποφασίσει να μην αποκαλύψει το φύλο του μωρού που περιμένει, ο Πύρρος Δήμας το αποκάλυψε λέγοντας:

«Την αγαπώ πολύ, ξαναήρθε το χαμόγελο στα χείλη μου, το έφερε η Αφροδίτη και εκτός από αυτό, μου φέρνει και ένα όμορφο κοριτσάκι».

Η Αφροδίτη Σκαφίδα επέλεξε το ιδανικό νυφικό για τον θρησκευτικό γάμο με τον Πύρρο Δήμα

Ο γάμος του Πύρρου Δήμα και της Αφροδίτης Σκαφίδα έγινε ξαφνικά το απόγευμα της 3ης Φεβρουαρίου στο Καβούρι.

Στη δεξίωση που ακολούθησε, η Αφροδίτη μας έδειξε και το ταλέντο της στο τραγούδι πολλές φορές.

Αυτό θα είναι το πέμπτο παιδί του Πύρρου και η τρίτη του κόρη

Το πρώτο παιδί της Αφροδίτης, θα μπει στη μεγάλη οικογένεια του Πύρρου, ο οποίος έχει τέσσερα παιδιά, καρπό του γάμου του με την παρουσιάστρια τηλεοπτικών αθλητικών εκπομπών Αναστασία Δήμα. Ο γάμος του Ολυμπιονίκη μας έγινε το 1996 στο Λιτόχωρο της Πιερίας αλλά η σύζυγος του Πύρρου έφυγε από τη ζωή στις 14 Ιουνίου του 2018.

https://www.instagram.com/p/CfbhzF9NacM/

Πύρρος και Αναστασία απέκτησαν τα τέσσερα παιδιά τους: την Ελένη, που γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1995, τον Βίκτωρα, ο οποίος ακολούθησε τον Φεβρουάριο του 1998, τη Μαρία, που γεννήθηκε στις 22/2/2000, και τον Νικόλα που γεννήθηκε στις 16/5/2009. Τα μεγαλύτερα παιδιά του Δήμα σπουδάζουν στο εξωτερικό και μια σπάνια κοινή πόζα είχε μοιραστεί ο Ολυμπιονίκης στον λογαριασμό του στο Instagram.