Η επιστροφή, η συμφιλίωση και η σύλληψη της Βασιλικής στον Σασμό: Το κοινό ήδη μπερδεύτηκε

Κατερίνα Μπούσιου
Η επιστροφή, η συμφιλίωση και η σύλληψη της Βασιλικής στον Σασμό: Το κοινό ήδη μπερδεύτηκε
GEORGE XANTHINAKIS

Ο Ανδρέας φεύγει αλλά επιστρέφει τελικά μετά από λίγο ο Βασίλης Μπισμπίκης. Η ιστορία επαναλαμβάνεται στον Σασμό και κάπου χάσαμε την ουσία της ιστορίας. 

Η μετωπική σύγκρουση της Μαρίας Τζομπανάκη και του Βασίλη Μπισμπίκη στον Σασμό, είναι μία από τις κορυφαίες εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων. Η σειρά έχει αποκτήσει μία νέα τροπή που κάπως έχει μπερδέψει το κοινό της. Με πολλές επαναλαμβανόμενες καταστάσεις. Στο μέλλον από τα πιο σημαντικά πράγματα που θα δεις, είναι η σύλληψη της Βασιλικής.

Τρία χρόνια τώρα το κοινό περιμένει να δει τι θα γίνει με τον Μαθιό

Σήμερα θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση ανάμεσα στον Ανδρέα και στην Καλλιόπη στον Σασμό. Να λυθούν τα ζητήματα που είχαν σχέση με το παρελθόν. Με τη δολοφονία του Βασίλη της και τις επιθέσεις κατά του Μαθιού. Η συνάντηση αυτή με την αποφασισμένη καπετάνισσα η οποία σημαδεύει με το όπλο της τον μεγάλο εχθρό της, θα έχει μία απρόσμενη συνέχεια.

Ο Ανδρέας εξαφανίζεται, όλοι θεωρούν ότι μπορεί να είναι νεκρός, μία νέα βεντέτα αχνοφαίνεται, αλλά τελικά θα εμφανιστεί ξανά. Πώς αλλιώς άλλωστε θα σώσει τη ζωή του Αστέρη ο οποίος θα μπει ξαφνικά στο νοσοκομείο; Όπως σου έχω πει το σενάριο λέει πως εκείνος θα το δώσει το νεφρό του και θα τον σώσει. Το ίδιο με αυτό που και εκείνος έκανε στην Αργυρώ.

Η σωτηρία της ζωής του Ορφέα Αυγουστίδη στον Σασμό έρχεται από τον Βασίλη Μπισμπίκη

Θα υπάρξει σασμός μετά από αυτό; Θα υπάρξει μία ανακωχή και ο Ανδρέας θα φύγει δια παντός από την Κρήτη.

Η Μαρία Τζομπανάκη αποχαιρέτησε τον Βασίλη Μπισμπίκη στον Σασμό, λίγο πριν «γράψει» το τέλος του

Μία συμφιλίωση κάπως αναμενόμενη έχουμε για τη συνέχεια. Η Αργυρώ και η Μαρίνα θα τα ξαναβρούν με τη Βασιλική, όπως και με τη Θοδώρα. Και κάπως θα ηρεμήσουν ο Μαθιός και ο Αστέρης.

Εκείνος που καθόλου δεν ηρεμεί, είναι ο εισαγγελέας Γιακωβάκης. Σε μία νέα έρευνα τα βάζει με τον Αντώνη, γιατί έχει αφήσει τους κατοίκους του χωριού ατιμώρητους. Και αποφασίζει να πάρει εκείνος τα μέτρα του. Παράλληλα με την έρευνα για τη δολοφονία του Στεφανή, συνεχίζει και την έρευνα για τη δολοφονία του Λάζαρου. Έτσι ζητά δείγμα DNA από τη Βασιλική.

Σε πολύ σύντομο διάστημα θα βγουν τα αποτελέσματα και τελικά θα συλληφθεί ως ύποπτη. Μία ο Μαθιός, μία ο Παύλος, μία η Βασιλική, μία ο Ανδρέας, όλες οι σκηνές φέτος πίσω από ένα κελί έχουν γυριστεί.

https://www.instagram.com/p/C25CmztJGU5/

Γενικά όπως πολύ σωστά παρατήρησε ένας τηλεθεατής, το σενάριο δεν ξέρει κανείς που θα καταλήξει και εδώ και 3 χρόνια προσπαθούν οι σεναριογράφοι να βρουν έναν τρόπο για να τιμωρηθεί ο Μαθιός, αλλά τίποτε δε γίνεται. Το θέμα είναι πως έτσι χαλά το νόημα όλης της ιστορίας. Γιατί το κεντρικό ζευγάρι από το οποίο προκύπτει ο σασμός, είναι ο Αστέρης και η Αργυρώ. Με αυτό τον προσανατολισμό ξεκίνησε η σειρά. Το κοινό έχει εύλογες απορίες και για το τι εξυπηρετεί η επιστροφή της Νάντιας.