Η σωτηρία της ζωής του Ορφέα Αυγουστίδη στον Σασμό έρχεται από τον Βασίλη Μπισμπίκη

Κατερίνα Μπούσιου
Η σωτηρία της ζωής του Ορφέα Αυγουστίδη στον Σασμό έρχεται από τον Βασίλη Μπισμπίκη

Η επανάληψη του σεναρίου, αυτή τη φορά δεν έφερε τα αρνητικά σχόλια των φανς του Σασμού. 

Σύμφωνα και με τις τελευταίες πληροφορίες, η 4η σεζόν του Σασμού δεν έχει και μεγάλες πιθανότητες να πραγματοποιηθεί και δεν είναι μόνο η μικρή πτώση στην τηλεθέαση που συντελεί σε αυτό. Υπάρχουν ήδη σεναριακές αδυναμίες και μία αβεβαιότητα για το μέλλον. Ωστόσο στα επόμενα επεισόδια η δράση και οι ανατροπές επιστρέφουν στη σειρά. Η ζωή του Αστέρη είναι ξανά σε κίνδυνο και έχει αυτή τη φορά τον σωτήρα που δεν περιμένεις.

Sasmos_htan και η νέα περιπέτεια του Αστέρη

Λίγο πριν βιώσουμε την μεγάλη αποκάλυψη Βρουλάκηδων και Σταματάκηδων στον Σασμό, πως ο Ανδρέας είναι γιος του Ρούσσου Σταματάκη, θα μας απασχολήσει προς το παρόν η αποκατάσταση των σχέσεων μεταξύ Αργυρώς και Βασιλικής για το χατήρι των συζύγων τους. Και σε δεύτερο επίπεδο οι έρευνες του εισαγγελέα Χρήστου Γιακωβάκη, συνεχίζονται κανονικά ενώ η μεθόδευση που κάνει προς την αλήθεια ως ρόλος ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης τους έχει φοβίσει όλους.

Από εκείνον θα κριθεί το φινάλε της σειράς αυτή τη χρονιά όπως ήδη σε έχω ενημερώσει. Μέχρι να δούμε την απονομή της δικαιοσύνης θα συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με τον ρόλο του Βασίλη Μπισμπίκη ως Ανδρέα Βρουλάκη.

Η Μαρία Τζομπανάκη αποχαιρέτησε τον Βασίλη Μπισμπίκη στον Σασμό, λίγο πριν «γράψει» το τέλος του

Η μόνη που μένει σύμμαχός του είναι προς το παρόν είναι η Εύα στα δόλια σχέδια για εκδίκηση. Όλοι τον έχουν εγκαταλείψει και τον αφήνει μόνο του και η γιαγιά Ειρήνη η οποία όχι απλά του θέτει τελεσίγραφο, αλλά τον διώχνει από την οικογένεια αλλά και από το νησί. Έχει βέβαια λόγο για να το κάνει, γιατί μαθαίνει πως ο πραγματικός του πατέρας επιστρέφει από την Σουηδία στην Κρήτη και θέλει να αποφύγει τις οδυνηρές αποκαλύψεις.

Εκείνος όμως θα συνεχίσει ακάθεκτος να σχεδιάζει την εκδίκηση των Σταματάκηδων. Απειλώντας διαρκώς τον Αστέρη και τον Μαθιό.

Μέχρι να έρθει η στιγμή να απειληθεί από την Καλλιόπη για τη δολοφονία του συζύγου της και τελικά να εξαφανιστεί μυστηριωδώς.

Όμως ενδιάμεσα θα έχουμε την έκπληξη των εκπλήξεων. Ο Αστέρης θα αντιμετωπίσει ένα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του. Και ως νεφροπαθής θα κινδυνέψει σοβαρά στο νοσοκομείο. Τα spoilers των τελευταίων ωρών λένε πως ο Ανδρέας θα του σώσει τη ζωή, σε μία κίνηση μεγαλοψυχίας την οποία δεν συνηθίζει. Δεν ξέρουμε τι τον οδήγησε σε αυτή την πλήρη μετάλλαξη. Και δεν ξέρουμε και τι οδήγησε τους σεναριογράφους της σειράς να μας δώσουν μία τέτοια στιγμή στη σειρά.

Είναι σύνηθες στον Σασμό αλλά και σε άλλες σειρές μυθοπλασίας, οι χαρακτήρες να αντιμετωπίζουν συχνά - πυκνά περιπέτειες με την υγεία τους. Το ρεκόρ του μπες - βγες στα νοσοκομεία το έχει βέβαια η Γη της ελιάς. Όλων των ειδών τις παθήσεις και ατυχήματα έχουμε βιώσει τηλεοπτικά.

Ένας άγνωστος άντρας στον Σασμό έρχεται για να αποκαλύψει το καλά κρυμμένο μυστικό μίας οικογένειας

Παρά τις γκρίνιες και τα παράπονα των φανς πως η αγαπημένη τους σειρά, έχει βρεθεί σε αδιέξοδο, αυτή η εξέλιξη τους δίχασε. Άλλοι την βρίσκουν έξυπνη, άλλοι ως επανάληψη. Και κάπως έτσι θα φτάσουμε στα τέλη του Φεβρουαρίου και θα μας μένουν άλλοι 3,5 μήνες εξελίξεων.