Damiano David & Dove Cameron εμφανίστηκαν μαζί στα Grammys 2024 και ο έρωτας δεν κρύβεται

Τσακιρίδου Χριστίνα
Damiano David & Dove Cameron εμφανίστηκαν μαζί στα Grammys 2024 και ο έρωτας δεν κρύβεται
Invision

Ο Damiano David και η Dove Cameron πόζαραν μαζί στο κόκκινο χαλί και ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί. Οι φωτογραφίες του ζευγαριού και το χρονικό της σχέσης τους.

Το επίσημο ντεμπούτο τους ως ζευγάρι στο κόκκινο χαλί των Grammys 2024 έκαναν πριν λίγες ώρες ο Damiano David και η Dove Cameron. Μετά τον χωρισμό από τη Giorgia Soleri, ο τραγουδιστής βρήκε ξανά τον έρωτα και δείχνει full in love με το κορίτσι του.

Η 28χρονη τραγουδίστρια-ηθοποιός και ο 25χρονος frontman των «Maneskin» έδωσαν το παρών στο Clive Davis' Pre-GRAMMY Gala & GRAMMY Salute to Industry Icons το οποίο πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα Δευτέρας (05/02 ώρα Ελλάδος) στο Beverly Hills.

Damiano David και Dove Cameron είναι full in love

Εμφανώς ευδιάθετοι και ιδιαίτερα άνετοι, David και Cameron δεν δίστασαν να ανταλλάξουν φιλί on camera, επιβεβαιώνοντας τη σχέση τους με τον ωραιότερο τρόπο.

Για την περίσταση η ηθοποιός επέλεξε ένα στράπλες κόκκινο φόρεμα, ενώ ο τραγουδιστής εμφανίστηκε με γκρι γιλέκο, λευκό πουκάμισο και γκρι παντελόνι.

Όπως ήταν αναμενόμενο η #couplegoals εμφάνιση του ζευγαριού μαγνήτισε τα φωτογραφικά φλας και κέντρισε το ενδιαφέρον του Τύπου.

Οι νεαροί stars φημολογείται πως είναι μαζί από τις αρχές Νοεμβρίου του 2023, όταν η Dove εθεάθη να φεύγει από τη συναυλία των «Maneskin» στη Βραζιλία.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός είχε εντοπιστεί από τους παπαράτσι στη Madison Square Garden και σε αρκετές συναυλίες των Maneskin ενώ λίγο αργότερα το ερωτευμένο ζευγάρι «πιάστηκε» σε τρυφερά τετ-α-τετ σε ένα πάρτι.

Στα τέλη Νοεμβρίου, η σχέση τους επιβεβαιώθηκε όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες με τους δυο τους να φιλιούνται παθιασμένα σε παραλία της Αυστραλίας. Πριν από μερικές ώρες το ζευγάρι πόζαρε εμφανώς ευδιάθετο στην κάμερα του CEO της εταιρείας Arista Records (οι Maneskin ανήκουν στο δυναμικό της), David Massey.

https://www.instagram.com/p/C21Y72-uIgb/

«Το ισχυρό ζευγάρι @dovecameron και @damianodavid», έγραψε ο Massey στη λεζάντα της φωτογραφίας του.

Πηγή κεντρικής: apimages.com