Οι υπερβολές στο τέλος της Μιχαλάκη στην Παραλία έφεραν αντιδράσεις: Τι είπε η Δανάη για το φινάλε

Κατερίνα Μπούσιου
Οι υπερβολές στο τέλος της Μιχαλάκη στην Παραλία έφεραν αντιδράσεις: Τι είπε η Δανάη για το φινάλε

«Μας πως το επιτρέψατε;» Η πιο δύσκολη στιγμή της εγκυμοσύνης της Δανάης Μιχαλάκη φάνηκε με το τηλεοπτικό της τέλος ως Υπατία στην Παραλία

Η σειρά της ΕΡΤ «Η Παραλία» είχε χθες το βράδυ, το πιο σημαντικό της επεισόδιο από την αρχή της σεζόν, αποκαλύπτοντας και το τέλος του ρόλου της ως Υπατία και μία δύσκολη στιγμή της ίδιας της Δανάης Μιχαλάκη, σε ένα γύρισμα αρκετά περίεργο. Αυτή η αλλαγή του σεναρίου έφερε μεγάλες αντιδράσεις στο κοινό, ενώ Λιβανού, Κίτσος και Νινιός, απλά «κέντησαν» με τις ερμηνείες τους. Η σειρά της δημόσιας τηλεόρασης με την υψηλότερη μέχρι στιγμής τηλεθέαση για τα δεδομένα του καναλιού, ήταν ψηλά και στα trends του Twitter.

trend.jpg

Η τολμηρή σκηνή με την εγκυμονούσα Δανάη Μιχαλάκη στο φέρετρο

Όπως ήδη σου είχα αποκαλύψει πριν από λίγες μέρες, παρά το γεγονός πως η ΕΡΤ δεν ήθελε να διαρρεύσει αυτή η εξέλιξη στην Παραλία, τελικά όλοι είχαμε καταλάβει πως ο ρόλος της Δανάης Μιχαλάκη ως Υπατία είχε τερματίσει με τη δολοφονία της. Και ήταν το αθώο θύμα, καθώς απλά βρισκόταν μαζί με τον πατέρα της που ήταν ο στόχος της ένοπλης επίθεσης που δέχθηκαν μετά την πρόβα του νυφικού της.

Η Δανάη Μιχαλάκη δολοφονήθηκε στην Παραλία και το κοινό διαμαρτυρήθηκε έντονα για αυτό το τέλος

Κάποιοι είχαν αμφιβολίες, αλλά αυτό επιβεβαιώθηκε από την αρχή του χθεσινού επεισοδίου. Με την επιστροφή του Δημήτρη Κίτσου (που υποδύεται τον αδελφό της Παύλο) και τον σπαραγμό της Μπέτυς Λιβανού και του Γιώργου Νινιού, γιαγιά και θείος της τηλεοπτικής Δανάης. Και την απελπισία του Δημήτρη Μοθωναίου, ως του συντρόφου της Χάρι.

Το κοινό στα social media για μία ακόμη φορά είχε τις αντιρρήσεις για το σενάριο, αλλά μία μόνο σκηνή έφερε την απόλυτη αντίδραση. Ήταν η όντως πολύ ρεαλιστική στιγμή της κηδείας της, με όλα τα έθιμα να τηρούνται και ειδικά οι γυναίκες τηλεθεάτριες αναρωτήθηκαν πως η ίδια η Δανάη που ήταν έγκυος εκείνη την περίοδο άντεξε συναισθηματικά αυτό το γύρισμα. Βασικά και πώς επέτρεψε όλη αυτή την υπερβολή που θα μπορούσε να είχε αντικατασταθεί με άλλη σκηνή.

Όσο και αν όλο αυτό είναι στα πλαίσια της δουλειάς ενός ηθοποιού.

Η Δανάη Μιχαλάκη όπως και η Γιούλικα Σκαφιδά, λόγω της εγκυμοσύνης τους, τελείωσαν τους ρόλους τους στη σειρά και οι δύο με θάνατο. Γενικά το κοινό (αλλά και εμείς) έχουμε κουραστεί από τις τόσες δολοφονίες και κηδείες στις ελληνικές σειρές. Μήπως είναι η εύκολη λύση στις δραματικές σειρές;

Το μυστικό της Γιούλικα Σκαφιδά στην Παραλία και μία ακόμη παγίδα θανάτου

Πάντως στο backstage των γυρισμάτων, οι ηθοποιοί όπως φάνηκε το διασκέδασαν. Ακόμη και η ίδια η Δανάη.

michalakiparalia.jpg

Η ηθοποιός νωρίτερα το μεσημέρι, ήταν καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη. Και όταν εκείνη διακριτικά την ρώτησε, αν θα μας στεναχωρήσει με το σημερινό επεισόδιο, η Δανάη μας έδωσε μία ανέλπιστη απάντηση: «Φοβάμαι πως ναι, θα σας στεναχωρήσουμε, αλλά δεν είναι όλα όπως φαίνονται. Αλλά να σκέφτεται ο κόσμος ότι έγινε για τον πιο όμορφο σκοπό».

Το «δεν είναι όλα όπως φαίνονται» μας βάζει σε μεγάλες σκέψεις. Μήπως σκηνοθετήθηκε όλο αυτό για να γλιτώσει η Υπατία και ο Χάρι από το κύκλωμα που πολεμά τον πατέρα της; Μήπως είναι όνειρο; Και τι απέγινε το μωρό; Μήπως ζει; Αυτός ο όμορφος σκοπός στον οποίο αναφέρεται η ηθοποιός μας έβαλε σε μεγάλες υποψίες.

Αν συμβαίνει το τελευταίοι ενδεχόμενο, ετοιμάσου για νέο κύκλο αντιδράσεων. Αν και οι περισσότεροι θα χαρούν που το ερωτευμένο ζευγάρι θα βρεθεί ξανά μαζί. Το νέο τρέιλερ, στο σημερινό επεισόδιο είναι εξίσου συγκλονιστικό.

https://www.instagram.com/p/CzZW-DNK5tj/

Ο Διονύσης συνέρχεται από το κώμα και μαθαίνει πως η κόρη του είναι νεκρή. Ο Χάρι συνεχίζει να είναι απομονωμένος από όλους, ενώ ο Δημητρός έχει γίνει ανεξέλεγκτος λόγω της κατάθλιψής του.