Η Παπαδημητρίου δείχνει τις ικανότητες της στην acro yoga και η Ρέβη της δίνει την καλύτερη συμβουλή

Η Παπαδημητρίου δείχνει τις ικανότητες της στην acro yoga και η Ρέβη της δίνει την καλύτερη συμβουλή

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανέβασε ένα νέο post στο instagram και η Ρούλα Ρέβη έκανε το πο εύστοχο σχόλιο.

«Κάθε αρχή και δύσκολη, αλλά αν σου αρέσουν, όπως κι εμένα, τα ακροβατικά, η acro yoga θα σε ξετρελάνει», έγραψε η Ντορέττα Παπαδημητρίου κάτω από ένα βίντεο που ανέβασε στο οποίο δείχνει τις εντυπωσιακά καλές ικανότητες της στην ισορροπία.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια το βράδυ της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου ανέβασε ένα βίντεο, θέλοντας να δώσει μία γεύση από το πρώτο της μάθημα acro yoga σε όσους την ακολουθούν στο Instagram.

«Λοιπόν, αυτός είναι εννοείται ένας τρελός άνθρωπος γιατί τι άλλο θα έβρισκα. Είναι ο Θεόφιλος ο Κοφίδης. Σήμερα κάνουμε το πρώτο μας μάθημα acro yoga. Θα σας δείξουμε τι μάθαμε», λέει η Ντορέττα Παπαδημητρίου στην αρχή του βίντεο και στη συνέχεια ξεκινά να μας δείχνει όσα περιέλαβε το συγκεκριμένο μάθημα.

«Παιδί που, γιατί έχω έρθει να κάνω αυτά τα πράγματα; Δεν καθόμουνα στο σπίτι μου;» ακούγεται να λέει κάποια στιγμή η ηθοποιός, ωστόσο, από τις κινήσεις της δεν γίνεται ιδιαίτερα φανερό πως την ταλαιπωρούν οι ασκήσεις, αφού τις εκτελεί με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία.

https://www.instagram.com/reel/C2-lJxAok7Q/

Η αδερφή της Ντορέττας Παπαδημητρίου είχε γενέθλια και στο πατρικό τους είδαμε κάτι πολύ γνώριμο

Η σχέση της Ντορέττας Παπαδημητρίου με τον αθλητισμό - Ο στίβος και η ρυθμική γυμναστική

Το βίντεο της Ντορέττας έλαβε δεκάδες σχόλια και πολλοί ήταν εκείνοι που αναφέρθηκαν στη διαχρονικά εξαιρετική σχέση της με την άθληση. Αυτή η ενασχόληση, άλλωστε, δεν αποτέλεσε μόνο ένα χόμπι για εκείνη αφού μέχρι το 2002-2003 η ηθοποιός και παρουσιάστρια ήταν αθλήτρια στίβου και έπαιρνε μέρος σε πανελλήνιους και διεθνείς αγώνες.

Από πέντε ετών, η Ντορέττα Παπαδημητρίου ξεκίνησε ενεργά την ενασχόληση της με τον αθλητισμό στη ρυθμική γυμναστική. Μεγαλώνοντας, τη θέση της ρυθμικής πήρε ο στίβος, ο οποίος της άνοιξε τον δρόμο για την εθνική ομάδα και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

ntoretta-mikri.jpg

Πηγή: Έλα Χαμογέλα/ Open

Ακόμα κι όταν, λίγο μετά τα 20, εγκαταλείπει το όνειρο του πρωταθλητισμού, η Ντορέττα δε σταματά ποτέ να έχει σχέση με τη γυμναστική. Η άσκηση έγινε τρόπος ζωής και την όπλισε με όλα όσα την έχουν βοηθήσει να κυνηγά τους στόχους της και να μη σταματά πουθενά μέχρι να τους κατακτήσει.

Μία από τους ακολούθους της, η οποία, υπήρξε και συναθλήτριά της στο στίβο, έγραψε κάτω από την ανάρτηση: «Παραμένεις αθλήτρια! Όπως παραμένει και η αγάπη σου για τη Γυμναστική . Σε θυμάμαι μικρούλα. Αγωνιζόμασταν στην ίδια κατηγορία στη Ρυθμική. Μαζί είχαμε κάνει και ταξίδι στην Κέρκυρα με την προπονήτρια σου χειρουργημένη στο πόδι αν θυμάμαι καλά. Μετά σε θυμάμαι στην εθνική ομάδα. Ατομικό εσύ, εμείς στο ανσάμπλ. Τα χρόνια πέρασαν αλλά εξακολουθείς να είσαι αθλήτρια».

Screenshot-2024-02-06-112219.png

Στις γιορτινές αναρτήσεις της Ντορέττας Παπαδημητρίου η μαμά της ήταν η πρωταγωνίστρια

Τα σχόλια στην ανάρτησή της για την acro yoga και η εύστοχη συμβουλή της Ρούλας Ρέβη

Εκτός από την πρώην συναθλήτριά της, όμως, υπήρξαν πολλοί ακόμα που θέλησαν να σχολιάσουν την ανάρτηση της Ντορέττας. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και αρκετοί διάσημοι φίλοι της. Πρώτη και καλύτερη, φυσικά, η αγαπημένη της Μαίρη Συνατσάκη, η οποία είναι μία από τις καλύτερες της φίλες. Η Μαίρη έγραψε «Σε ξεματιάζω», γνωρίζοντας ότι τα ακροβατικά της Ντορέττας σίγουρα θα εντυπωσιάσουν όσους δουν το βίντεο.

Συνεχίζοντας το χιούμορ της φίλης της, η Ντορέττα απάντησε: «ναι ναι μην πέσω πουθενά».

Screenshot-2024-02-06-113332.png

Εκτός από τη Μαίρη, το βίντεο θέλησε να σχολιάσει και η Μαρία Σολωμού, με την οποία φάνηκε να ταυτίστηκαν πολλοί χρήστες του διαδικτύου. Συγκεκριμένα, η Μαρία έγραψε «Άι παράτα μας πια!!!», δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι η Ντορέττα έχει «κουράσει» με το να δείχνει ότι «προσπαθεί» σε πράγματα που είναι εξαιρετική, ιδιαίτερα αν συγκριθεί με τους περισσότερους ανθρώπους.

Screenshot-2024-02-06-113700.png

«Θέλεις να μας συγχύσεις όσες λαχανιάζουμε ανεβαίνοντας σκάλες;;;», έγραψε κάποιος άλλος, διατηρώντας το ίδιο mood που έχει η Σολωμού. «Έλα παναγία μου! Πιστεύω σε καμμιά δεκαριά μαθήματα θα πάρεις το δίπλωμα να διδάσκεις!!», τόνισε μία άλλη fan που σχολίασε την ανάρτηση.

Το πιο εύστοχο σχόλιο, βέβαια, έκανε η Ρούλα Ρέβη, η οποία έγραψε «Εγώ σου είπα κάποτε να ανοίξεις ένα χώρο γυμναστικής δεν με ακούς, καθόλου δεν με ακούς». Η Ντορέττα απάντησε στην Ρούλα Ρέβη λέγοντας: «Μου είπες, μου είπες».

Screenshot-2024-02-06-113909.png

Η ιδέα της φαίνεται να ταιριάζει πολύ στη Ντορέττα, τις ικανότητες αλλά και το background της στον αθλητισμό. Την εύστοχη παρατήρηση της Ρούλας Ρέβη τόνισε και μία ακόμα ακόλουθη της Ντορέττας, η οποία έγραψε «Καλά τα λέει η Ρούλα Ρέβη. Γυμναστήριο ντε».

Screenshot-2024-02-06-114055.png

Πάντως, η ενασχόληση της Ντορέττας με τη γυμναστική είναι φανερή σε όλους μας, αν απλώς ανατρέξουμε σε βίντεο και εικόνες που δημοσιεύει στον λογαριασμό της στο instagram.

Το προφίλ της είναι γεμάτο από αθλητικές δραστηριότητες, όπως το πιλάτες, o χορός και η γιόγκα. Αυτό, σε συνδυασμό με το παρελθόν της στον πρωταθλητισμό κάνει κι εμάς να πιστεύουμε ότι η Ρούλα Ρέβη της έδωσε την καλύτερη συμβουλή!

Πηγή κεντρικής εικόνας: @dorettapapadimitriou_official