Η Μαριέττα Χρουσαλά είπε «Χρόνια πολλά» στο άλλο της μισό με ένα post για τον Λέοντα Πατίτσα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Μαριέττα Χρουσαλά είπε «Χρόνια πολλά» στο άλλο της μισό με ένα post για τον Λέοντα Πατίτσα

Η Μαριέττα Χρουσαλά ευχήθηκε στον σύζυγό της με τον πιο τρυφερό τρόπο. Οι ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού μέχρι σήμερα.

Γιορτινό κλίμα επικρατεί σήμερα στο σπίτι Χρουσαλά-Πατίτσα αφού ο γνωστός εφοπλιστής έχει τα γενέθλιά του και γίνεται 48 ετών.

Στις 6 Ιουνίου το μοντέλο-παρουσιάστρια και ο σύζυγός της θα συμπληρώσουν 14 ολόκληρα χρόνια γάμου και έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια την οποία κρατούν συνειδητά μακριά από τα media.

Καθημερινή πηγή της ευτυχίας τους δεν είναι άλλη από τα τρία τους παιδιά (Μάργκω, Σπύρος και Κωνσταντίνος), με τα οποία περνούν ποιοτικό χρόνο και ταξιδεύουν συχνά εντός αλλά και εκτός συνόρων.

Η Μαριέττα Χρουσαλά ταξίδεψε στο Miami και αποκάλυψε το ρούχο που φόρεσε για πρώτη φορά

Το τρυφερό post της Μαριέττας Χρουσαλά για τα γενέθλια του συζύγου της

Πριν από μερικές ώρες η 40χρονη έκανε μια ανάρτηση στο Instagram με αφορμή τα γενέθλια του συζύγου της και του ευχήθηκε με μια λιτή αλλά άκρως περιεκτική λεζάντα.

https://www.instagram.com/p/C3Clrxptppc/

«Χρόνια πολλά στο άλλο μου μισό», έγραψε η Μαριέττα Χρουσαλά στην ανάρτησή της, δημοσιεύοντας τέσσερις throwback φωτογραφίες από αγαπημένες τους στιγμές.

«Μοιάζουμε τόσο πολύ και σαν χαρακτήρες και σαν προσωπικότητες οπότε, ξεδιπλωνόμαστε και κάνουμε παρέα όλα αυτά τα χρόνια. Ήμασταν αρκετά μικροί όταν γνωριστήκαμε και αυτό βοήθησε στο να μεγαλώσουμε και να ωριμάσουμε μαζί. Γνωριστήκαμε σε ένα πάρτι που πήγαμε και οι δυο ακάλεστοι! Πώς σου φαίνεται αυτό; Πήγε η παρέα του, πήγε η παρέα μου, κάπως βρεθήκαμε και εμείς εκεί», έχει εξομολογηθεί παλαιότερα η Μαριέττα Χρουσαλά για την γνωριμία με τον σύζυγό της.

Ενώ για την απόφαση να εγκαταλείψει την τηλεόραση και να αφιερωθεί στην οικογένειά της η ίδια είχε τονίσει: «Δεν ήταν εύκολη απόφαση να αφήσω την τηλεόραση, απλά επειδή πάντα στο μυαλό μου είχα το να κάνω οικογένεια και να είμαι όσο πιο κοντά στα παιδιά και στον σύζυγο. Οι ώρες που θέλει η ενασχόληση με την τηλεόραση ήταν πολλές, είναι απαιτητική δουλειά».

Η αγάπη του ζευγαριού για τα ταξίδια και τα sports είναι εμφανής και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς τους. Τόσο το μοντέλο αλλά και ο εφοπλιστής μοιράζονται συχνά με τους διαδικτυακούς τους φίλους, φωτογραφίες και videos από τα ταξίδια τους στο εξωτερικό.

https://www.instagram.com/p/C1q3CFJNPCw/

Πρόσφατα Χρουσαλά-Πατίτσας βρέθηκαν στις Άλπεις όπου έκαναν σκι και απόλαυσαν το χιονισμένο τοπίο.

https://www.instagram.com/p/C2X6BUGtj2l/

Πηγή κεντρικής: mariettachrousala