Πηνελόπη Αναστασοπούλου:Οι φωτογραφίες απ' όταν ήταν 16 χρονών και η ομοιότητα με την μικρή της κόρη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Πηνελόπη Αναστασοπούλου:Οι φωτογραφίες απ' όταν ήταν 16 χρονών και η ομοιότητα με την μικρή της κόρη

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε το challenge του Instagram δημοσιεύοντας κάποιες φωτογραφίες από την εφηβεία της.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι πολύ ενεργή στα social media της και πολύ συχνά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τις κόρες της. Η ηθοποιός βέβαια, όσες φορές έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες με τις δύο της κόρες, την 7χρονη Λυδία και την 5χρονη Ηλέκτρα, τεχνιέντως δεν δείχνει τα πρόσωπά τους καθώς θέλει να κρατάει την οικογένειά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η ίδια όμως βρήκε τρόπο για να δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους πώς μοιάζει τουλάχιστον η μικρή της κόρη, αφού κάνοντας κι εκείνη το challenge του Instagram δημοσίευσε πρόσφατα κάποιες φωτογραφίες της απ' όταν ήταν 16 χρονών και όπως φαίνεται σε μία το attitude και η πόζα που έχει πάρει θυμίζουν πολύ την μικρή Ηλέκτρα.

«Το είχαμε προγραμματίσει γιατί το μωρό μας είχε φτάσει σε ένα πολύ μεγάλο βάρος και έπρεπε να απελευθερωθεί. Είναι μία καλή μπέμπα και μεγάλη. Με λυπήθηκε ο θεός και μου έστειλε ένα πολύ ήσυχο παιδί. Είμαστε πανευτυχείς. Λένε ότι αυτό το παιδί μοιάζει περισσότερο σε εμένα» είχε πει χαρακτηριστικά η ίδια στη «Φωλιά των Κου Κου» αναφορικά με την Ηλέκτρα της και την ομοοιότητα που έχουν.

Βέβαια, στις throwback φωτογραφίες της, τα μαλλιά της Πηνελόπης Αναστασοπούλου είναι καστανά - στο φυσικό τους χρώμα δηλαδή - ενώ και οι δυο της κόρες είναι κατάξανθες αφού όπως φαίνεται, έχουν πάρει το χρώμα των μαλλιών τους από τον μπαμπά τους, Φώτη Μπερνάντο.

1707387116732-64396495-Snapinsta.app_403961751_717414036574161_6902962628955106697_n_1080.jpg

Αυτό που έχουν πάρει βέβαια, και από τους δύο είναι το ροκ στυλ, το οποίο φαίνεται και από τις στυλιστικές τους επιλογές. Ναι καλά, διάβασες. Δεν είναι λίγες οι φορές που η Πηνελόπη Αναστασοπούλου πηγαίνοντας βόλτες και με τις δυο τους είναι σαν να έχει βγει με τις mini εκδοχές της. Μικρά δερμάτινα μπουφανάκια, μποτάκια και πόζες σαν να είναι μέλη ροκ μπάντας ή πρωταγωνίστριες της σειράς Wendesday στο Netflix.