Έλενα Τοπαλίδου: H ανατρεπτική της πασαρέλα στο Βερολίνο και το σχόλιο που την συγκίνησε

Γεωργία Βλαχοπούλου
Έλενα Τοπαλίδου: H ανατρεπτική της πασαρέλα στο Βερολίνο και το σχόλιο που την συγκίνησε

«Κινούμενη τέχνη» έγραψαν για την πασαρέλα της Έλενας Τοπαλίδου στο Βερολίνο που απέδειξε ότι η ίδια άνετα θα μπορούσε να ήταν η πρωταγωνίστρια στο Poor Things.

Η Ελένα Τοπαλίδου τα τελευταία χρόνια θέλοντας να αποστασιοποιηθεί λίγο από την μεγάλη της αγάπη που είναι ο χορός - μιας και είναι μια εξαιρετική χορεύτρια μπαλέτου και χορογράφος - ξεκίνησε να ασχολείται με την υποκριτική (σ.σ αυτή τη στιγμή συμμετέχει στους Πανθέους ενώ πρωταγωνιστεί και στην ταινία Η Φόνισσα) και τώρα όπως φαίνεται και με την μόδα.

https://www.instagram.com/p/Cv7DSIFr3vx/

«Δεν έχω κάνει σπουδές στην υποκριτική. Υπήρχε πάντα σε μια άκρη η πρόκληση, η θεατρική και όταν ένιωσα πως ο χορός με πονάει να τον «χορεύω» και να τον εκφράζω στη σκηνή έπρεπε να οπωσδήποτε να συμβεί κάτι άλλο που να έχει σχέση με τη σκηνή. Ο χορός κι εγώ κάπως είχαμε αρχίσει να "τσακωνόμαστε" για το τι μου απαιτεί και για το τι ζητάω εγώ από εκείνον, με κούραζε, με καταπονούσαν οι πρόβες οι πολύωρες κι επίσης ένιωθα ότι δεν μου αρέσει ο τρόπος που χορεύω πλέον» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η ίδια στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά σχετικά με την ενασχόλησή της με την υποκριτική.

Η «χορευτική πασαρέλα»

Η Έλενα Τοπαλίδου αυτή τη φορά συμμετείχε στην Εβδομάδα Μόδας του Βερολίνου, στο show των Rianna+Nina που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου. Η ίδια εντυπωσίασε τόσο το κοινό που βρέθηκε εκεί για να παρακολουθήσει το event όσο και τους followers της που είδαν την πασαρέλα της μέσα από βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram της. Ο λόγος ήταν πως συγκριτικά με τα υπόλοιπα μοντέλα η Έλενα Τοπαλίδου για ακόμα μια φορά ταίριαξε τον χορό που τόσο αγαπά με κάτι άλλο - στην προκειμένη με την μόδα - κάνοντας την πιο ανατρεπτική πασαρέλα.

Ο χορός της κατά τη διάρκεια του catwalk της θύμισε και πάλι την ηρωίδα του Poor Things και πιο συγκεκριμένα τον χορό της Emma Stone που ήταν η πρωταγωνίστρια. Δεν είναι λοιπόν, λίγοι όσοι σκέφτηκαν πως η σύζυγος του ηθοποιού Νίκου Κουρή, κάλλιστα θα μπορούσε να είναι η επόμενη μούσα του Γιώργου Λάνθιμου.

Το σχόλιο πάντως που την συγκίνησε ήταν αυτό που μία follower της αναφέρθηκε στον μπαμπά της - ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή - και το πόσο περήφανος θα ήταν γι' αυτήν.

«Πόσο σου πάει η καινούργια καριέρα της πασαρέλας φίλη. Υγ: Κάποιοι από ψηλά θα είναι περήφανοι για σένα» έγραψε η follower της προσθέτοντας κι ένα emoji σε σχήμα καραβιού, ένα σύμβολο που θυμίζει πάντα στην Έλενα Τοπαλίδου τον μπαμπά της. Γι' αυτό και εκείνη απάντησε με emoji με φατσούλες δακρυσμένες.

423036263_418829450580346_3958598352922245648_n.jpg

Αν θυμάσαι ανάμεσα στις φωτογραφίες και τα βίντεο που είχε δημοσιεύσει στα stories της η ίδια από την ημέρα του γάμου της με τον Νίκο Κουρή, ήταν και μία φωτογραφία με την καλή της φίλη λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά τηε εκκλησίας, στην οποία φαινόταν το τατουάζ σε σχήμα καραβιού που είχε στο χέρι της, αφιερωμένο στον μπαμπά της, γράφοντας στη λεζάντα: «Μπαμπάκο μου θα είσαι κι εσύ εκεί».

topalidoy.jpeg

Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που «φλερτάρει» η Έλενα Τοπαλίδου με την μόδα, αφού συμμετείχε ως μοντέλο στην πρώτη συλλογή της Phoebe Philo, για την ομώνυμη εταιρεία της με έδρα το Λονδίνο. Η Phoebe Philo είναι βραβευμένη Βρετανίδα σχεδιάστρια και πρώην δημιουργική διευθύντρια των παριζιάνικων οίκων Chloé και Celine και με τη συλλογή αυτή έκανε την επιστροφή της.

https://www.instagram.com/p/C06y_P0Ihcy/