Ο χορός της Έλενας Τοπαλίδου στο σαλόνι της θύμισε αυτόν της Emma Stone και θα της άξιζε ένα Oscar

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο χορός της Έλενας Τοπαλίδου στο σαλόνι της θύμισε αυτόν της Emma Stone και θα της άξιζε ένα Oscar

Η Έλενα Τοπαλίδου μπορεί να είναι η Μιρέλλα στους Πανθέους αλλά πρώτα και κύρια είναι μια εξαιρετική χορεύτρια και χορογράφος και τα βίντεο από τις χορογραφίες στο σπίτι της δεν θα μπορούσαν να μην το αποδεικνύουν.

Την Έλενα Τοπαλίδου ίσως τη γνωρίζεις καλύτερα τα τελευταία χρόνια λόγω των ρόλων της σε διάφορες σειρές και ταινίες, όπως «καλή ώρα» φέτος στους Πανθέους που υποδύεται το μέντιουμ Μιρέλλα ή στη Φόνισσα που έχει τον ρόλο της Αμέρσας.

Όμως η ίδια πρώτα απ' όλα είναι μια εξαιρετική χορεύτρια και χορογράφος. Ο χορός και συγκεκριμένα το μπαλέτο ήταν αυτό που για πολλά χρόνια ακολουθούσε πιστά, ωστόσο η καταπόνηση του σώματος, οι πρόβες και τα δύσκολα ωράρια την έκαναν, όπως είπε στην πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, να αναζητήσει έναν άλλο τρόπο για να βρίσκεται στη σκηνή. Κι αυτός ήταν η υποκριτική.

https://www.instagram.com/p/CfmKXp3KYIk/

«Δεν έχω κάνει σπουδές στην υποκριτική. Υπήρχε πάντα σε μια άκρη η πρόκληση, η θεατρική και όταν ένιωσα πως ο χορός με πονάει να τον «χορεύω» και να τον εκφράζω στη σκηνή έπρεπε να οπωσδήποτε να συμβεί κάτι άλλο που να έχει σχέση με τη σκηνή. Ο χορός κι εγώ κάπως είχαμε αρχίσει να "τσακωνόμαστε" για το τι μου απαιτεί και για το τι ζητάω εγώ από εκείνον, με κούραζε, με καταπονούσαν οι πρόβες οι πολύωρες κι επίσης ένιωθα ότι δεν μου αρέσει ο τρόπος που χορεύω πλέον» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Οι χορογραφίες στο σπίτι σε στυλ Λάνθιμου

Βέβαια, η ίδια συνεχίζει να κάνει μαθήματα χορού προετοιμάζοντας νεαρούς χορευτές για τις εξετάσεις που θα χρειαστεί να δώσουν στην Εθνική Λυρική Σκηνή. Παράλληλα, όπως φαίνεται δεν έχει ξεχάσει να χορεύει κι η ίδια, γι' αυτό και έκανε δύο αυτοσχέδια βίντεο με χορογραφίες μέσα στο σπίτι που ζει με τον ηθοποιό Νίκο Κουρή (σ.σ οι δυο τους παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο τον Δεκέμβριο, ύστερα από 18 χρόνια σχέσης κι έναν 15χρονο γιο), τα οποία και δημοσίευσε στα social media της.

Στον γάμο της Τοπαλίδου με τον Κουρή πρωταγωνιστής ήταν ο γιος τους και το βικτωριανό νυφικό της

Η πρώτη που συγκέντρωσε διθυραμβικά σχόλια ήταν αυτή που έκανε δίπλα στην απλώστρα με τα ρούχα της, σε ασπρόμαυρο φόντο, με ρεμπέτικη μουσική υπόκρουση και με ανδρόγυνο look.

https://www.instagram.com/reel/C2igcsMrepY/

Τα σχόλια για το πόσο «απίθανη» και «φανταστική» καλλιτέχνης είναι δεν έλειψαν, όπως καταλαβαίνεις.

Η δεύτερη χορογραφία που έκανε ήταν αυτή στο σαλόνι του σπιτιού της, στο πάτωμα κι έχοντας σαν prop μια κουβέρτα.

https://www.instagram.com/reel/C2mjQphovRk/

Eκεί είναι που οι followers της «ξετρελάθηκαν» με αυτό που είδαν με το επικό σχόλιο ανάμεσα στα τόσα που της έκαναν να λέει: «Ποιο Poor Things και ποιος Λάνθιμος».

Αν αναλογιστούμε σε πόσες κατηγορίες στα Όσκαρ είναι υποψήφιος ο Γιώργος Λάνθιμος φέτος με την ταινία του Poor Things, αυτό ήταν κι ένα από τα πιο κολακευτικά σχόλια που θα μπορούσε να λάβει η Έλενα Τοπαλίδου. Άλλωστε, η ίδια με το physique της θα μπορούσε να είναι κάλλιστα πρωταγωνίστρια σε κάποιο δημιούργημά του.

Από τον «Κυνόδοντα» ως το «Poor Things» όλα τα βήματα του Γιώργου Λάνθιμου οδηγούν στα Όσκαρ