Τα λόγια της Τοπαλίδου στα πλάνα από τον γάμο της με τον Κουρή θα σε κάνουν να πιστέψεις στον έρωτα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Τα λόγια της Τοπαλίδου στα πλάνα από τον γάμο της με τον Κουρή θα σε κάνουν να πιστέψεις στον έρωτα

«Αυτή ηταν η μέρα μας . Αυτή θα είναι η ζωή μας» έγραψε η Έλενα Τοπαλίδου δημοσιεύοντας κι άλλα στιγμιότυπα από τον γάμο της με τον Νίκο Κουρή στα οποία οι δυο τους και ο μονάκριβος γιος τους δεν σταματούν να χορεύουν.

Αναμφίβολα μπορούμε να πούμε πως ο γάμος της Έλενας Τοπαλίδου και του Νίκου Κουρή λίγο πριν φύγει το 2023 ήταν τελικά και ο «γάμος της χρονιάς». Ένα ζευγάρι που είναι μαζί ήδη 18 χρόνια κι έχει αποκτήσει έναν γιο, τον 16χρονο σήμερα Πέτρο, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με μια αγνότητα στην χαρά τους που θα ζήλευε κάθε ζευγάρι που θέλει ή πρόκειται να παντρευτεί.

Και παρότι θα έλεγε κανείς πως το συγκεκριμένο ζευγάρι ίσως και να μην το ενδιέφερε μετά από τόσα χρόνια σχέσης να παντρευτεί, οι αναρτήσεις και των δυο τους στα social media τους, μετά τον γάμο τους αποδεικνύουν πως ο ορθόδοξος γάμος τους συμπλήρωσε το κομμάτι που «έλειπε» από την σχέση τους για να ζήσουν το «happily ever after».

https://www.instagram.com/p/C1C-EE5Llx4/

Οι γεμάτες έρωτα λεζάντες της Έλενας Τοπαλίδου κάτω από τις φωτογραφίες του γάμου της συγκινούν ακόμα κι όποιον δεν πιστεύει στον έρωτα

Ιδιαίτερα η ηθοποιός, χορεύτρια και χορογράφος κάθε της ανάρτηση με νέα στιγμιότυπα από τον γάμο της με τον Νίκο Κουρή και το γλέντι που ακολούθησε - με πρωταγωνιστή όχι μόνο τους εκείνους αλλά και τον γιο τους - την έχει συνοδεύσει με τα πιο όμορφα λόγια αγάπης που κανείς θα έλεγε πως είναι βγαλμένα από κάποιο θεατρικό.

Τι να πρωτοσχολιάσουμε; Tην ανάρτηση που είναι και οι τρεις τους αγκαλιασμένοι και συγκινημένοι, μιας και είναι τόσο σπάνιο που έζησαν αυτή την σημαντική στιγμή στην σχέση τους με τον γιο τους, ο οποίος μάλιστα συνόδευσε τη μαμά του στην εκκλησία;

«Η ζωή μας σε ζωγραφιές με δάκρυα χαράς…» έγραψε σε αυτήν την ανάρτηση η Έλενα Τοπαλίδου.

https://www.instagram.com/p/C1E1YkHI_fN/

Ή την ανάρτησή της με διάφορες φωτογραφίες της με τον Νίκο Κουρή να αγκαλιάζονται τρυφερά και να χορεύουν στο γλέντι του γάμου τους στην οποία έχει γράψει στην λεζάντα «Δοκιμές με θέμα τον Έρωτα. Σε Θέλω»;

https://www.instagram.com/p/C1Jst23oXfW/

Σίγουρα δεν μπορούμε να παραλείψουμε τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες που δημοσίευσε η Έλενα Τοπαλίδου στις οποίες οι τρεις τους χορεύουν ευτυχισμένοι από τανγκό μέχρι ζεϊμπέκικο.

«Αυτή ηταν η μέρα μας. Αυτή θα είναι η ζωή μας» έγραψε κάτω από αυτές τις φωτογραφίες η Έλενα Τοπαλίδου και εμείς σίγουρα τους ευχόμαστε να είναι έτσι η υπόλοιπη ζωή τους, μόνο με γέλια και μπόλικο χορό.

Το «τρολ» στον Νίκο Κουρή για τον χορό του

Βέβαια, η ίδια γνωστή για το χιούμορ της είχε ξεχωρίσει και κάποιες φωτογραφίες του Νίκου Κουρή στις οποίες έχει πάρει διάφορες χορευτικές πόζες και τις έβαλε στα Instagram stories της με αστείες, όπως θα δεις και πιο κάτω, λεζάντες.