Μελίνα Νικολαΐδη: Η ευχή του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη και η αιτία που έλειπε από τα γενέθλιά της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Μελίνα Νικολαΐδη: Η ευχή του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη και η αιτία που έλειπε από τα γενέθλιά της

Η Μελίνα Νικολαΐδη γιόρτασε τα γενέθλιά της στην Αγγλία όμως ο σύντροφός της βρισκόταν στην Αθήνα. Η ευχή του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη.

Τα 20α γενέθλιά της γιόρτασε πριν λίγες ώρες η Μελίνα Νικολαΐδη στο Λονδίνο και πραγματοποίησε βραδινή έξοδο με την μητέρα και τις φίλες της.

Η Δέσποινα Βανδή θέλησε να είναι κοντά στην κόρη της και τα τελευταία 24ωρα απολαμβάνει τις ολιγοήμερες διακοπές της στη βρετανική πρωτεύουσα.

Η εορτάζουσα αναγκάστηκε να περάσει την ημέρα στην Αγγλία λόγω των φοιτητικών της υποχρεώσεων, με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, να παραμένει στην Αθήνα.

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης ευχήθηκε στη Μελίνα με μια #tbt φωτογραφία

Πριν από μερικές ώρες ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης θέλησε να ευχηθεί δημόσια στο κορίτσι του, δημοσιεύοντας μια throwback φωτογραφία τους σε Instagram story.

Φέτος το ερωτευμένο ζευγάρι δεν κατάφερε να γιορτάσει μαζί τα γενέθλια της Μελίνας και ο γυμναστής βρήκε τον τρόπο να «σβήσει» την απόσταση.

1707468761025-343807437-Screenshot-2024-02-09-105130.png

«Χαρούμενα γενέθλια», έγραψε ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης στη φωτογραφία του.

Ο λόγος που ο 36χρονος δεν ταξίδεψε στο Λονδίνο για τα γενέθλια της αγαπημένη του δεν είναι άλλος από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Screenshot-2024-02-09-113015.png

Το βράδυ της Πέμπτης (08/02) ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο γυμναστήριο και στο εστιατόριό του, με τον ίδιο να κερδίζει και τα δύο φλουριά.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Happy Day», πρόσφατα το ζευγάρι «εξαφάνισε» τις κοινές του φωτογραφίες από τα social media, πυροδοτώντας τις φήμες για κρίση στη σχέση του.

Πράγματι τα σταθερά posts με φωτογραφίες Αλέξανδρου-Μελίνας έχουν σβηστεί από το προφίλ της 20χρονης δημιουργώντας ερωτηματικά ωστόσο οι δυο τους παραμένουν μαζί και πολύ αγαπημένοι.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Η Μελίνα Νικολαΐδη έκλεισε τα 20 και το γιόρτασε πρώτα με τη μαμά της και τις φίλες της στο Λονδίνο

https://www.instagram.com/p/C3FQiLYMojV/

Η τραγουδίστρια και ο σύντροφος της κόρης της έχουν μια αξιοζήλευτη σχέση και πρόσφατα έκαναν κοινή δημόσια εμφάνιση με την Μελίνα στο anniversary party του καταστήματος του 35χρονου όπου πόζαραν αγκαλιασμένοι στον φωτογραφικό φακό.

Μιλώντας αποκλειστικά στο Queen.gr και την Κατερίνα Μπούσιου η Δέσποινα Βανδή είχε αναφέρει για την κόρη της: «Η Μελίνα από 8 χρονών ήταν καλλιτεχνική φύση και το έβλεπα, γιατί μόνιμα τραγουδούσε. Κάποια στιγμή ήθελε να σπουδάσει στην Νομική, γιατί είναι και δυναμική, αλλά αυτό με τρόμαζε. Ερχόταν σε αντιπαράθεση με την καλλιτεχνική της φύση. Χάρηκα που τελικά πήρε άλλη απόφαση, αβίαστα και μόνη της. Τότε της είπα ότι θα σταθώ δίπλα της και θα την στηρίξω όσο μπορώ. Έτσι οφείλουν να κάνουν οι μάνες».

Και πρόσθεσε: «Είπα ότι το παιδί μου έχει ταλέντο και ευχήθηκα «μακάρι να κάνει αυτό που την εκφράζει». Ποτέ δεν είπα, να μην ακολουθήσει τον δικό μου δρόμο. Και τώρα ήρθε η ώρα να φύγει για την Αγγλία για να σπουδάσει υποκριτική. Της είπα: «Παιδί μου είσαι στην αρχή του ταξιδιού σου. Θα ξετυλίξεις μόνη σου το κουβάρι της ζωής σου και θα το πας όπου θέλεις. Εσύ θα χαράξεις τη διαδρομή σου και αυτό που αγαπάς αυτό και να ακολουθήσεις».

Πηγή κεντρικής: melina.nikolaidi