Η Μελίνα Νικολαΐδη έκλεισε τα 20 και το γιόρτασε πρώτα με τη μαμά της και τις φίλες της στο Λονδίνο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Μελίνα Νικολαΐδη έκλεισε τα 20 και το γιόρτασε πρώτα με τη μαμά της και τις φίλες της στο Λονδίνο

Η Μελίνα Νικολαΐδη υποδέχτηκε την ημέρα των γενεθλίων της φορώντας ένα μαύρο φόρεμα και βγαίνοντας για φαγητό με την Δέσποινα Βανδή και δύο φίλες της.

Η Δέσποινα Βανδή δεν γινόταν να μην είναι δίπλα στην κόρη της την πιο σημαντική μέρα γι' αυτήν, αφού η Μελίνα Νικολαΐδη σήμερα 8 Φεβρουαρίου γίνεται 20 χρονών. Η νέα αυτή προσωπική χρονιά βρήκε την κόρη της τραγουδίστριας και του Ντέμη Νικολαΐδη στο Λονδίνο, αφού μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων επέστρεψε στις ακαδημαϊκές της υποχρεώσεις.

https://www.instagram.com/p/CzjQJJPIzay/

Η Μελίνα σπουδάζει υποκριτική και είναι ο δεύτερος χρόνος της στη σχολή του Λονδίνου. Η ίδια, ωστόσο έχει καταφέρει να βρει τις ισορροπίες μοιράζοντας τον χρόνο της στην Ελλάδα και την Αγγλία. Άλλες φορές επιστρέφει η ίδια στην πατρίδα με το που έχει κάποιο κενό από τις υποχρεώσεις της, για να δει την οικογένειά της αλλά και τον σύντροφό της, τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη κι άλλες φορές - όπως συνέβη τώρα με την Δέσποινα Βανδή και τις φίλες της - τα αγαπημένα της άτομα την επισκέπτονται εκεί.

Η έκπληξη από την μαμά της

Η Δέσποινα Βανδή, όπως αναφέραμε και πιο πάνω δεν γινόταν να βρίσκεται μακριά από την κόρη της την ημέρα των γενεθλίων της. Η τραγουδίστρια, άλλωστε όταν ήταν έγκυος σε εκείνη είχε αφήσει τα πάντα για χάρη της, περιμένοντας να την κρατήσει στην αγκαλιά της. Ήταν η εποχή που το «Γεια» έκανε μεγάλη επιτυχία ανεβαίνοντας ακόμα και στην πρώτη θέση του Billboard. Για την Δέσποινα Βανδή, όμως η κόρη της ήταν αυτό που είχε και έχει ακόμα σημασία.

Όπως είδαμε λοιπόν, μέσα από το προφίλ της στο TikTok, η Δέσποινα Βανδή πήγε στο Λονδίνο και μαζί με την Μελίνα και δύο πολύ καλές της φίλες απόλαυσαν το δείπνο τους σε εστιατόριο της περιοχής.

Η χαρά δεν κρυβόταν από το πρόσωπο της 20χρονης πια Μελίνας, η οποία ήταν απαστράπτουσα μέσα στο μαύρο στενό sleeveless midi φόρεμά της και τις μαύρες ψιλοτάκουνες γόβες της.

422906585_275291655582412_6078322630352849218_n.jpg

Λίγες μέρες νωρίτερα η Δέσποινα Βανδή είχε δημοσιεύσει επίσης, ένα πολύ τρυφερό βίντεο με την Μελίνα στο TikTok με τους πιο πολλούς να σχολιάζουν πόσο πολύ μοιάζει η 20χρονη κοπέλα στη μαμά της, όταν εκείνη βρισκόταν στα πρώτα της βήματα.

Αν ρίξεις και μια ματιά στις κοινές τους φωτογραφίες στην παρακάτω gallery θα δεις πως οι followers τους δεν έχουν και πολύ άδικο.

Πέρα από την ομοιότητά τους εμφανισιακά, η Μελίνα έχει κληρονομήσει και το ταλέντο της μαμάς της στο τραγούδι, όπως έχουμε δει από βίντεο που έχουν δημοσιεύσει στα social media τους. Μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή την είχε ανεβάσει στη σκηνή για να τραγουδήσουν μαζί τον Ιούνιο του 2022 κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Κατράκειο.

Όπως είχε αναφέρει η τραγουδίστρια στο Queen.gr είχε ανακαλύψει το ταλέντο της κόρης της από την ηλικία των 8.

«Από πολύ μικρή, πρέπει να ήταν τότε 8 χρονών. Η Μελίνα από τότε ήταν καλλιτεχνική φύση και το έβλεπα, γιατί μόνιμα τραγουδούσε. Κάποια στιγμή ήθελε να σπουδάσει στην Νομική, γιατί είναι και δυναμική, αλλά αυτό με τρόμαζε. Ερχόταν σε αντιπαράθεση με την καλλιτεχνική της φύση. Χάρηκα που τελικά πήρε άλλη απόφαση, αβίαστα και μόνη της. Τότε της είπα ότι θα σταθώ δίπλα της και θα την στηρίξω όσο μπορώ. Έτσι οφείλουν να κάνουν οι μάνες» είχε πει χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά το γεγονός πως τόσο η Μελίνα όσο και ο 16χρονος Γιώργος μεγαλώνουν και φεύγουν από τη «φωλιά» της, η Δέσποινα Βανδή είχε εξομολογηθεί: «Καθόλου δεν με πειράζει. Αν και μου λείπουν εκείνα τα βράδια, εκείνες οι στιγμές, που ήταν μικρά και μετά το μπάνιο τους, διαβάζαμε παραμύθια και λογοτεχνία, μέχρι να τα πάρει ο ύπνος. Πέρασαν όμως και τώρα τα βλέπω να πατάνε πολύ καλά στα πόδια τους».

Δέσποινα Βανδή: «Είμαι μια περήφανη και πολύ τυχερή μάνα, δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερα παιδιά»

Πάντως μαμά και κόρη είναι πολύ δεμένες κι αυτό δεν φαίνεται μόνο από το πόσο συχνά φροντίζουν να βρίσκονται η μία δίπλα στην άλλη αλλά και από το γεγονός ότι στηρίζουν και τις επιλογές που έχουν κάνει στην προσωπική τους ζωή. Η μεν Δέσποινα Βανδή έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, τον σύντροφο της Μελίνας και η Μελίνα δείχνει πως επίσης τα πάει πολύ καλά με τον σύντροφο της μαμάς της, Βασίλη Μπισμπίκη.

Οι ευχές από τον νονό της

Από τους πρώτους που ευχήθηκαν στην Μελίνα με την αλλαγή της μέρας ήταν και ο νονός της, ο γνωστός σκηνοθέτης Κώστας Καπετανίδης, ο οποίος αναδημοσίευσε το βίντεο της Δέσποινας Βανδή στο Instagram του γράφοντας «Χαρούμενα γενέθλια μωρό μου».

423735808_1063236941597869_6971749518607065771_n.jpg