Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη του MasterChef «το ζει» στο Phuket με τον αγαπημένο της Χρήστο

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη του MasterChef «το ζει» στο Phuket με τον αγαπημένο της Χρήστο

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και ο Χρήστος Καλομοίρης μοιράστηκαν τα ωραιότερα στιγμιότυπα από το ταξίδι τους.

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό το 2021, μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef.

Η νεαρή σεφ κατάφερε το πολυπόθητο 2/2, κερδίζοντας τόσο το Silver Award αλλά και τον διαγωνισμό μαγειρικής.

Η πρώτη Ελληνίδα MasterChef διανύει μια πολύ καλή περίοδο τόσο της επαγγελματικής αλλά και προσωπικής της ζωής, αφού τα τελευταία χρόνια ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του Χρήστου της.

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη το ζει στο Phuket με τον αγαπημένο της

Κατά την διάρκεια παραμονής της στον διαγωνισμό μαγειρικής η Μαργαρίτα μιλούσε συχνά on air για τον σύντροφό της, Χρήστο Καλομοίρη και τον γάμο τους, ο οποίος αναμένεται να γίνει στο άμεσο μέλλον. Οι δύο σεφ είναι πολύ δεμένοι και οι κοινές αναρτήσεις τους στα social media το αποδεικνύουν περίτρανα.

Πριν από λίγα 24ωρα το ερωτευμένο ζευγάρι πραγματοποίησε ένα ταξίδι-όνειρο ζωής στο Phuket της Ταϊλάνδης.

https://www.instagram.com/p/C3FU8TVvwpB/

H νεαρή σεφ μοιράστηκε ένα υπέροχο καρουζέλ φωτογραφιών με τους διαδικτυακούς της φίλους, δείχνοντάς μας τα μέρη όπου επισκέφθηκε στο Phuket με τον αγαπημένο της.

margarita1.jpg

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το ταξίδι τους.

«Δεν είμαι παντρεμένη ακόμα, αλλά πλησιάζουμε και σε αυτό. Ο σύντροφός μου, ο Χρήστος είναι ζαχαροπλάστης. Το όνειρό μας είναι να κάνουμε ένα μαγαζί που θα χωράει όλα κι όλα 20 άτομα, αλλά αυτά τα 20 άτομα θέλουμε να φεύγουν και να λένε ότι θα ξανάρθουν. Δεν θέλω ένα μαγαζί που θα είναι all day bar και θα κάνω τα πάντα», είχε πει η Μαργαρίτα Νικολαΐδη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Τα δώρα που πήρε η ΜasterChef Μαργαρίτα από τον σύντροφό της για τη γιορτή της όλες θα τα θέλαμε

Μιλώντας στο Queen.gr και στην Κατερίνα Μπούσιου η σεφ είχε εξομολογηθεί πως η μεγάλη χαρά για το έπαθλο που κέρδισε είναι πως θα μπορεί να ξοδέψει όσα χρήματα θέλει στο delivery:

«Που μπορώ να παραγγέλνω ότι θέλω όποτε θέλω, ακόμη και κάθε μέρα, χωρίς να με νοιάζει. Όλα μου τα λεφτά εκεί πηγαίνουν! Κάνουμε και εμείς οι μάγειρες τις ατασθαλίες μας! Επίσης έχω την άνεση πια να πηγαίνω να τρώω σε όποιο εστιατόριο θέλω», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Πηγή κεντρικής: margarita.nikolaidi