Υψηλάντη - Καράντη αντιμέτωπες στο Famagusta: Ποιοι γνώριζαν την αλήθεια και την έκρυψαν

Κατερίνα Μπούσιου
Υψηλάντη - Καράντη αντιμέτωπες στο Famagusta: Ποιοι γνώριζαν την αλήθεια και την έκρυψαν

Οι συγκλονιστικές νέες μαρτυρίες των γυναικών που βιάστηκαν κατά την εισβολή. Η σειρά Famagusta συνεχίζει τη διπλή παράλληλη δράση της. 

Η σειρά Famagusta του Ανδρέα Γεωργίου, συνεχίζει στο Mega αυτή την παράλληλη δράση μυθοπλασίας και ιστορικών ντοκουμέντων. Οι ιστορίες των Κυπρίων στα επόμενα επεισόδια θα είναι αρκετά συγκινητικές. Καθόλου συγκινητική δεν είναι η προσπάθεια που κάνει η Αιμιλία Υψηλάντη ως Σοφία για να κρύψει ένα μυστικό το οποίο εξαρχής γνώριζε. Ακόμη και με δόλιο τρόπο.

Το σημάδι θα τα κρίνει όλα

Ο Χρήστος Λούλης ως Μάικλ δεν έχει ακόμη ξεμπερδέψει με την υπόθεση δολοφονίας της πρώην φίλης του, αλλά το ευχάριστο είναι για το κοινό του Famagusta, πως θα συνεχίσει να κάνει τις συνεντεύξεις και να έχει τις συγκλονιστικές μαρτυρίες των Κυπρίων από τις ημέρες της εισβολής. Σήμερα, ξεκινά ο κύκλος όπου γυναίκες που βιάστηκαν από Τούρκους στρατιώτες διηγούνται το δράμα τους. Αυτό θα συνεχιστεί και στο επόμενο επεισόδιο. Και μιλάμε για αληθινές ιστορίες, όλες αυτές που διηγούνται κατά βάση κύπριοι ηθοποιοί.

Το δράμα του Famagusta & η Μεγάλη Εικόνα: Μπεμπεδέλη και Μάντολες συγκίνησαν ξανά το κοινό

Θα αργήσουμε ωστόσο να δούμε στην ιστορία μας, την ένωση μαμάς γιου, Χριστίνας και Μάικλ, Καράντη και Λούλη δηλαδή. Τα εμπόδια δεν μπαίνουν μόνο λόγω της ειδικής συνθήκης με τη δολοφονία, αλλά και από τη Σοφία, τη θετή μητέρα του που υποδύεται η Αιμιλία Υψηλάντη.

Θα αποκαλυφθεί στα επόμενα επεισόδια πως ήξερε από τότε που ήταν μικρός ο γιος της πως η βιολογική του μητέρα ζούσε. Το είχε ανακαλύψει τυχαία και το κάλυψε. Ούτε καν στην αδελφή της που μεσολάβησε για την υιοθεσία, δεν το είχε πει. Ως δημοσιογράφος στο επάγγελμα της ήξερε πως να βρει τα στοιχεία και της ήταν εύκολο να το κάνει.

https://www.instagram.com/p/C3DKPiHM4rS/

Προσπαθούσε επί χρόνια να κάνει ένα παιδί και δεν ήθελε να τον αποχωριστεί. Αυτό όπως καταλαβαίνεις θα φέρει μία σύγκρουση θετής μαμάς και γιου αλλά και θετής και βιολογικής μαμάς. Δεν θα γίνει τόσο ομαλά η αποκάλυψη του παρελθόντος. Ωστόσο στην αποκάλυψη αυτή, θα βοηθήσει και ο μικρός γιος του Παύλου όπως αποκάλυψε και ο Ανδρέας Γεωργίου μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη.

https://www.instagram.com/p/C27tNZLIl9G/

Θα ξαναπεί πως ο Μάικλ έχει το σημάδι που έχει και εκείνος στο χέρι του όπως και ο παππούς του. Ο Παύλος με τον Μάικλ θα δεθούν καρμικά στη συνέχεια. Είναι εξάλλου έξυπνο αυτό το εύρημα της σειράς. Ο ένας γιος βρίσκεται και ο άλλος χάνεται από ασθένεια.