Elsa Pataky: Η σύζυγος του Chris Hemsworth αποκάλυψε το μυστικό του 13χρονου γάμου τους

Πατούλια Κατερίνα
Elsa Pataky: Η σύζυγος του Chris Hemsworth αποκάλυψε το μυστικό του 13χρονου γάμου τους

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood και ο γάμος τους είναι πρότυπο. Η Elsa Pataky μιλά για τον Chris Hemsworth και αποκαλύπτει το μυστικό τους.

Elsa Pataky και Chris Hemsworth παντρεύτηκαν το 2010, είναι γονείς της 11χρονης σήμερα India Rose και των δίδυμων αγοριών Sasha και Tristan που έχουν γίνει 9 ετών. Μιλώντας στο περιοδικό Hello, η 47χρονη ηθοποιός και μοντέλο, μίλησε για τον χρόνο που περνάει, τα μυστικά ομορφιάς της, τα παιδιά και τον γάμο της με τον κινηματογραφικό Thor.

Το πέρασμα του χρόνου

Μιλώντας για το πέρασμα του χρόνου, η Elsa εξήγησε πως με την ηλικία έρχεται η εμπειρία και η σοφία, τα οποία δεν θα άλλαζε με τίποτα αλλά τόνισε χαρακτηριστικά:

«Αν κάποιος μου έλεγε πως θα έχω την επιδερμίδα που είχα στα 20, φυσικά καια θα την ήθελα», είπε η Elsa η οποία εξήγησε και την θεωρία γύρω από το ωραίο πέρασμα του χρόνου τόσο στο σώμα όσο και στο πνεύμα:

«Το να παλεύεις να δείχνεις νεότερος είναι αγχωτικό και το άγχος από μόνο του σε γερνάει. Οπότε όλο αυτό είναι αντιπαραγωγικό. Είναι προτιμότερο να πεις πως θα κάνεις ό,τι είναι δυνατό για να είσαι καλά, να δείχνεις καλά και να έχεις υγεία, αλλά πρέπει να αποδεχτείς το πέρασμα του χρόνου».

https://www.instagram.com/p/C13UA04Rj5H/

Μιλώντας για τα παιδιά της, η Pataky τονίζει πως αυτά αποτελούν το κλειδί της επιτυχίας της:

«Πάντα προσέχω τα παιδιά μου, τρέχω όλη μέρα αλλά επιβάλλω στον εαυτό μου να σταματήσει και να δει τα μικρά πράγματα που φέρνουν την ευτυχία. Είμαι γεμάτη ενέργεια και ζω κάθε μέρα αλλά όσο μεγαλώνουμε, οι προσδοκίες μας μειώνονται. Πρέπει λοιπόν να κάνουμε πράγματα που μας γεμίζουν, όχι απλά για να τα ξεπετάξουμε σαν να ήταν κομμάτι ενός προγράμματος. Όταν τα παιδιά ξυπνούν, κι αυτά βγαίνουν έξω να δουν αν έχει κύματα, για να πάρουν τις σανίδες του και να κάνουν surfing με τον μπαμπά τους πριν πάνε σχολείο», τονίζει η Elsa για ένα πλάνο ζωής που ακούγεται μαγευτικό.

Σε άλλο κομμάτι της συνέντευξής της στο Hello, η 47χρονη εξηγεί τα μυστικά ομορφιάς της:

«Το πρωί ξεκινάω τη μέρα με ένα κρύο ντους για να αυξήσω την κυκλοφορία του αίματος, μετά προχωράω σε καθαρισμό και ενυδάτωση στο πρόσωπο και κάνω μασάζ με μια κρέμα σύσφιξης για το σώμα. Αυτός είναι ο μόνος χρόνος που έχω, μιας και έπειτα τα παιδιά ξυπνούν και μένει το να βάλω μόνο αντηλιακό. Από τότε που ήμουν μικρό παιδί έβλεπα τη μαμά μου να προσέχει την επιδερμίδα της και ελπίζω να κάνω το ίδιο και στα παιδιά μου, κι όχι μόνο στην κόρη μου αλλά και στους γιους μου. Το ίδιο κάνει και ο Chris, προσέχει την επιδερμίδα του μιας και είναι έξω πολύ».

Ο 6χρονος γιος του Chris Hemsworth τον τρολάρει στο νερό και γίνεται viral

https://www.instagram.com/p/C1tBAwcP15J/

Η Pataky θεωρεί εξίσου σημαντική και την διαφύλαξη της ψυχικής υγείας μας:

«Νομίζω πως η θεραπεία, το να μιλάμε για τα συναισθηματικά μπαγκάζια που κουβαλάμε, να τα λέμε σε κάποιον που ξέρει να μας βοηθάει, είναι απελευθερωτικό και το κάνω συχνά».

Όσο για τον φόβο και τα ενδιαφέρονται που έχει, η ηθοποιός αποκαλύπτει:

«Φοβάμαι μήπως χάσω την ενέργειά μου, θέλω να μπορώ να βγαίνω με τα παιδιά μου και να κάνουμε αθλήματα, να μπορώ να κάνω pilates, να σηκώνω βάρη, να πιέζω τον εαυτό μου, αυτό ήταν πάντα κομμάτι της ζωής μου και το μοιράζομαι και με τον Chris», τονίζει η Pataky εξηγώντας πως ένα από τα ενδιαφέροντα που έχει εκτός fitness είναι το να ζωγραφίζει μαζί με την κόρη και τη μαμά της ενώ η κόρη της India λατρεύει και τα σπορ και παλεύει με τα αδέρφια της!

Κι όταν η κουβέντα πάει στον γάμο με τον Chris η ηθοποιός τονίζει:

«Πάντα βρίσκουμε χρόνο για εμάς ως ζευγάρι αλλά το να ξέρω ότι εκείνος είναι στο σπίτι και να τον υπολογίζω είναι τέλειο. Δεν είναι ποτέ εύκολος ο γάμος, ο γάμος απαιτεί δουλειά και χρόνο. Μικρές στιγμές που χτίζονται σιγά -σιγά, από καλές και πιο δύσκολες στιγμές. Αυτό είναι πολύ όμορφο, έμαθα πολλά στον γάμο μας, να είμαι λιγότερο επίμονη, να ηρεμώ και να μαθαίνω τον άντρα μου. Η μεγαλύτερη δύναμή του είναι πως είναι σούπερ μπαμπάς, ένας υπέροχος μπαμπάς».

Όσο για την ταινία, που θα χαρακτήριζε τη σχέση με τον Chris:

The NeverEnding Story!