Στην πρώτη ανάρτηση του Ντάνου με την κόρη του δύο πρώην Survivors έδωσαν τις πιο τρυφερές ευχές

Τζένη Ντεμιράι
Στην πρώτη ανάρτηση του Ντάνου με την κόρη του δύο πρώην Survivors έδωσαν τις πιο τρυφερές ευχές
NDP Photo Agency

«Καλώς ήρθες στην οικογένεια μας», έγραψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην πρώτη ανάρτηση που έκανε με την κόρη του, λίγες μόλις ημέρες μετά την γέννησή της. 

Τέσσερις ημέρες μετά τη γέννηση της κόρης του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος επέλεξε να μοιραστεί μία τρυφερή εικόνα με τους ακόλουθούς του στο Instagram.

Η σύζυγός του, Δήμητρα Βαμβακούση, γέννησε στις 8 Φεβρουαρίου ένα υγιέστατο κορίτσι, βάρους 3.820 γραμμαρίων, λίγες μόλις ώρες πριν από τα γενέθλια της μητέρας του Ντάνου, η οποία έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ο περήφανος πατέρας θέλησε να καλωσορίσει το νέο μέλος της οικογένειας με ένα βίντεο. Σε αυτό ο ίδιος βρίσκεται καθισμένος στον καναπέ και κρατά αγκαλιά το βρέφος, ταΐζοντάς το. Ο χώρος είναι διακοσμημένος με μπαλόνια και ο Γιώργος μοιάζει γαλήνιος.

Στην περιγραφή της ανάρτησης του θέλησε να ευχαριστήσει την ίδια την κόρη του, τη Δήμητρα Βαμβακούση, αλλά και όλους όσους τους έστειλαν ευχές μετά τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού.

Συγκεκριμένα, ο Ντάνος έγραψε στην ανάρτησή του «Καλώς ήρθες στην οικογένεια μας. Δήμητρα Βαμβακούση σε ευχαριστώ για την υπομονή σου, τη στάση σου και το θαύμα που έφερες στη ζωή μας, σε αγαπώ. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τα μηνύματα και τις γλυκές ευχές σας».

https://www.instagram.com/reel/C3QmmbutiC0/

Τα σχόλια και οι ευχές

Όπως είναι λογικό, η πρώτη ανάρτηση του Γιώργου με το μωρό έλαβε πολλά σχόλια από το κοινό που τον έχει αγαπήσει μετά το Survivor και τις τηλεοπτικές του δουλειές στον κόσμο της υποκριτικής αλλά και από διάσημους που τον έχουν γνωρίσει και εκτιμήσει.

Ένας από αυτούς είναι ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος σχολίασε κάτω από την ανάρτηση του Αγγελόπουλου: «Φίλε μου Γιώργο να σας ζήσει η κορούλα σας! Εύχομαι να σας μοιάσει σε όλα σας! Και εξωτερικά και εσωτερικά! Γιατί είστε και οι δύο πολύ όμορφοι άνθρωποι! Όχι μόνο στην εμφάνιση, αλλά και στην ψυχή».

Λίγο παρακάτω, η Δήμητρα Παναγοπούλου γράφει: «Γιώργο και Δήμητρα, είστε ευλογημένοι με αυτή τη ζωή που κρατάτε στην αγκαλιά σας». Τις θερμές ευχές τους θέλησαν να στείλουν και οι Κατερίνα Καινούριου και Μελίνα Ασλανίδου.

Το σχόλιο της άφησε και μία παλιά του συμπαίκτρια, η Ειρήνη Παπαδόπουλου, η οποία είχε συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης το 2017 μαζί με τον Ντάνο.

Η Ειρήνη έστειλε διαδικτυακά της ευχές της γράφοντας: «Να σας ζήσει. Με όλα τα καλά του θεού».

Ενώ το ίδιο ύφος είχε και το σχόλιο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, η οποία αναφέρει «Να σας ζήσει. Καλότυχη και γερή».

Το εξιτήριο και η απουσία της Δήμητρας Βαμβακούση

Η Δήμητρα Βαμβακούση πήρε εξιτήριο εχθές, 12 Φεβρουαρίου. Κατά την έξοδο από το μαιευτήριο η ίδια δε θέλησε να εμφανιστεί στον φακό, ωστόσο ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό ΣουΣου, εμφανώς συγκινημένος.

1000010522.jpg

«Όταν την κράτησε στα χέρια του ο γιατρός και την είδα, νόμιζα ότι ήρθε από κάπου αλλού. Είναι τρομερό συναίσθημα. Όπως όταν ο Θεός αποφάσισε να πάρει κοντά του τη μητέρα μου, έτσι αποφάσισε να μας χαρίσει τη μικρή. Και πάλι θα ευχηθώ να το ζήσει όλος ο κόσμος, γιατί είναι μια ευχή που αλλάζει τη ζωή των ανθρώπων και εύχομαι σε όλο τον κόσμο να το ζήσει. Σκεφτόμαστε να της δώσουμε το όνομα της μητέρας μου. Ο Αναστάσιος Ντούγκας μάλλον θα είναι ο πνευματικός της πατέρας».

Σχολιάζοντας την υγεία της αγαπημένης του και τα συναισθήματα που τον κατακλύζουν, ο Ντάνος ανέφερε:

«Η Δήμητρα είναι καλά, αναρρώνει, χρειάζεται αυτές τις μέρες για να μπει σε μια σειρά, να πάρουμε κι εμείς τα πρώτα μαθήματα και να πάμε σπίτι μας. Όλα με αγχώνουν τώρα, είναι ευθύνη μεγάλη. Δεν περιγράφεται το συναίσθημα, όταν την κράτησα στα χέρια μου, ό,τι και να σας πω», είπε χαρακτηριστικά.

2944_DIMITRA_VAMVAKOYSI_GIORGOS_AGELOPOYLOS_2712024.jpg

Παρά το γεγονός ότι η Δήμητρα Βαμβακούση δεν εμφανίστηκε μπροστά από τις κάμερες κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο και δεν ήταν μαζί με τον Γιώργο στο πρώτο post που ανέβασε με την κόρη τους, το πρωί της Τρίτης 13 Φεβρουαρίου, θέλησε να ευχαριστήσει μέσω του λογαριασμού της στο Instagram τόσο τον σύντροφο της ζωής της όσο και όλους όσους της ευχήθηκαν.

Αναδημοσιεύοντας την ανάρτηση του νικητή του Survivor, η πρώην παίκτρια του ίδιου τηλεοπτικού προγράμματος έγραψε «Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας τόσο πολύ. Χρειάζομαι χρόνο να γνωρίσω το μικρό μου πλασματάκι για αυτό και θα σας απαντήσω σταδιακά. Σε ευχαριστώ Γιώργο μου, ξέρεις εσύ! Δεν άφησες να μας λείψει τίποτα άλλωστε. Είσαι ο γιος/άνδρας/εγγονός/ανιψιός/φίλος/συνοδοιπόρος που θα ήθελε κάθε γυναίκα. Με έκανες μητέρα».

Screenshot-2024-02-13-114519.png