Ο Αλμπέρτο Μποτία είναι ο πιο τρυφερός μπαμπάς και η Φουρέιρα «λιώνει» για τους άντρες της ζωής της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Αλμπέρτο Μποτία είναι ο πιο τρυφερός μπαμπάς και η Φουρέιρα «λιώνει» για τους άντρες της ζωής της

H Ελένη Φουρέιρα μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία του Αλμπέρτο Μποτία με τον γιο τους.

Μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής τους διανύουν Φουρέιρα-Μποτία, με την πρώτη να συνεχίζει επιτυχώς τις live εμφανίσεις της στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου, ξεσηκώνοντας το αθηναϊκό κοινό με τις επιτυχίες της.

Ο Ισπανός αμυντικός επέστρεψε φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα και αγωνίζεται με την ομάδα της Κηφισιάς.

botia-kifisia.jpg

Στις 7 Φεβρουαρίου η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο σύντροφός της, Αλμπέρτο Μποτία γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια του γιου τους με αγαπημένους φίλους και πλημμύρισαν από ευτυχία.

Ελένη Φουρέιρα: Η τρυφερή φωτογραφία με τους άντρες της ζωής της

Η pop star είναι ενθουσιασμένη με τον γιο της και δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύει αυθόρμητες φωτογραφίες του στα social media, φροντίζοντας πάντα να κρύβει το πρόσωπό του, θέλοντας να τον προστατεύσει από την υπερέκθεση.

Πριν από λίγες ώρες η 36χρονη μοιράστηκε ένα σπάνιο στιγμιότυπο όπου βλέπουμε τον Αλμπέρτο Μποτία να παίζει με τον γιο τους.

mpotia.jpg

«Οι βαλεντίνοι μου», έγραψε η τραγουδίστρια στη φωτογραφία της.

Ο γιος της Φουρέιρα γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια με μία τούρτα που μας γυρνά έναν χρόνο πίσω

Τα γενέθλια του Αλμπέρτο Μποτία και η νέα ζωή στην Ελλάδα

Στις 27 Ιανουαρίου ο Ισπανός ποδοσφαιριστής γιόρτασε τα 35α γενέθλιά του και η Ελένη Φουρέιρα με τον μπέμπη φρόντισαν να του κάνουν την ομορφότερη έκπληξη.

Η τραγουδίστρια παρήγγειλε μια custom made τούρτα για τον σύντροφό της η οποία έγραφε στα Ισπανικά: «Ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου».

Η 36χρονη μοιράστηκε το στιγμιότυπο σε Instagram-story, στέλνοντας εγκάρδιες ευχές στον άντρα της ζωής της.

tourta.jpg

«Χαρούμενα γενέθλια μπαμπά», έγραψε πάνω στη φωτογραφία η pop star.

Πριν λίγους μήνες ο ο Αλμπέρτο Μποτία παραχώρησε συνέντευξη στη Λίλα Κουντουριώτη και στην εκπομπή «Game Time» όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην Ελένη Φουρέιρα και στη νέα καθημερινότητα με τον γιο τους.

«Η ζωή μου αυτή την περίοδο είναι μια νέα εμπειρία, επειδή όπως κάποιοι από εσάς γνωρίζετε έχουμε ένα μωρό. Έχω ανακαλύψει έναν εντελώς καινούργιο κόσμο μαζί του. Εκείνος θα επιλέξει με τι θέλει να ασχοληθεί στο μέλλον, αλλά είναι πολύ δύσκολο να γίνεις επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Αν θέλει, θα πρέπει να δουλέψει πάρα πολύ», δήλωσε ο Αλμπέρτο Μποτία.

Όσον αφορά το αγαπημένο του τραγούδι από τις επιτυχίες της Ελένης Φουρέιρα ο ποδοσφαιριστής ομολόγησε: «Είναι δύσκολο να επιλέξω ένα τραγούδι ως αγαπημένο μου αλλά μου αρέσει περισσότερο η House μουσική. Από τα τραγούδια της Ελένης, το αγαπημένο μου είναι το «Τι κοιτάς».

Πηγή κεντρικής: ndp