Ο γιος της Φουρέιρα γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια με μία τούρτα που μας γυρνά έναν χρόνο πίσω

Τζένη Ντεμιράι
Ο γιος της Φουρέιρα γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια με μία τούρτα που μας γυρνά έναν χρόνο πίσω

Ο γιος της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία έγινε ενός έτους και δεν θα μπορούσε να μη διοργανωθεί ένα πάρτι από τους γονείς του.

Τα πρώτα γενέθλια του Μποτία junior γιόρτασε το απόγευμα της Τετάρτης 7 Φεβρουαρίου η Ελένη Φουρέιρα, αφού πριν από ακριβώς έναν χρόνο έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο.

Για αυτή την ξεχωριστή ημέρα, το ζευγάρι αποφάσισε να διοργανώσει ένα πάρτι με συγγενείς, αγαπημένους φίλους και στενούς συνεργάτες.

Τόσο η γνωστή τραγουδίστρια όσο και ο σύντροφός της δεν έχουν αναρτήσει ακόμα κάποια φωτογραφία ή βίντεο από το πάρτι. Ωστόσο, η Ελένη Φουρέιρα αναδημοσίευσε σε stories της στο Instagram αρκετές εικόνες που είχαν ανεβάσει αγαπημένα της πρόσωπα.

Ανάμεσα σε αυτά ήταν ο φίλους της, Πέτρος Τσαπαρδώνης, αλλά και οι δύο αδερφές της, Ιωάννα και Μαργαρίτα.

Το θέμα του πάρτι για το «μαϊμουδάκι» της Ελένης Φουρέιρα

Από τις φωτογραφίες διαπιστώνουμε ότι το πάρτι είχε θέμα τα ζώα της άγριας φύσης, αφού τα λιοντάρια, οι ελέφαντες και τα μαϊμουδάκια κυριαρχούν τόσο στη διακόσμηση του χώρου που πραγματοποιήθηκε το πάρτι, όσο και στην τούρτα του μικρού, το όνομα του οποίου παραμένει επτασφράγιστο μυστικό.

405078390_1130424661212236_9205833203230013957_n.jpg

Η τούρτα ήταν διώροφη, λευκή, με πράσινες και καφέ πινελιές. Στο πάνω μέρος της ήταν τοποθετημένα μία πάπια, ένας ελέφαντας και ένα μαϊμουδάκι. Ενώ στο κέντρο της τούρτας, πριν τραβηχτούν οι φωτογραφίες, τοποθέτησαν και ένα κεράκι σε μπλε χρώμα.

405369561_893910232737722_4906639622509968825_n.jpg

Το μαϊμουδάκι της τούρτας κρατά στο χέρι του ένα μπιμπερό, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο πως αυτό το ζωάκι αναπαριστά τον γιο της Φουρέιρα και του Μποτία.

Η διάσημη τραγουδίστρια, άλλωστε, σε προηγούμενες αναρτήσεις της έχει δείξει ότι το «μαϊμουδάκι» είναι το χαϊδευτικό που χρησιμοποιεί για το παιδί της.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της σύνδεσης του μικρού με αυτό το χαριτωμένο ζωάκι είναι τα περσινά γενέθλια της Ελένης, τα οποία ήταν έναν ακριβώς μήνα μετά τη γέννηση του, στις 7 Μαρτίου 2023.

Τότε η Φουρέιρα πόσταρε κάποιες φωτογραφίες με τη δική της τούρτα γενεθλίων αλλά και μία ακόμα, η οποία είχε και πάλι ένα μαϊμουδάκι στο κέντρο της.

https://www.instagram.com/p/Cph5Cc_KY9w/

«Εσύ είσαι το σπουδαιότερό μου επίτευγμα»

Η 36χρονη γέννησε στις 7 Φεβρουαρίου 2023 σε ιδιωτικό μαιευτήριο των νοτίων προαστίων έχοντας στο πλευρό της κάθε λεπτό τον αγαπημένο της και μπαμπά του παιδιού της, Αλμπέρτο Μποτία. Μάλιστα, οι δυο τους πόζαραν και κατά την έξοδο από το μαιευτήριο με την τραγουδίστρια να φορά ένα ιδιαιτέρως ανατρεπτικό σύνολο.

https://www.instagram.com/p/CohOJaPrs4Y/

Λίγο αργότερα, η Ελένη πόσταρε και τις πρώτες τρυφερές φωτογραφίες με τον γιο της την ώρα που τον κρατούσε αγκαλιά και τον θήλαζε, γράφοντας στη λεζάντα: «Εσύ είσαι το σπουδαιότερό μου επίτευγμα 💙 07/02/23».

https://www.instagram.com/p/Coh37ZeK-Ay/

Για την Ελένη Φουρέιρα η μητρότητα φάνηκε ότι δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Όπως παραδέχτηκε σε συνέντευξή της στη Vogue, λίγο πριν φέρει στον κόσμο το μωρό της, προσπάθησε πολύ για να το καταφέρει και αυτό δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στις γιορτές και τα γενέθλια.

«Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο καιρός που το προσπαθούσα. Έτυχε σ’ εμένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω να μην απογοητεύονται, γιατί εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα. Ενάμιση χρόνο πάλευα, πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς και τελικά το μωρό ήρθε φυσικά», είχε πει με θάρρος η Ελένη.