Η Hilary Swank πιο fit από ποτέ μάς δείχνει τα δίδυμα παιδιά της

Πατούλια Κατερίνα
Η Hilary Swank πιο fit από ποτέ μάς δείχνει τα δίδυμα παιδιά της

Η νέα εμφάνιση της Hilary Swank στον Jimmy Fallon και η πόζα με τα δίδυμα παιδιά της.

Σχεδόν έναν χρόνο από την ημέρα που έγινε μαμά, η Hilary Swank αποφάσισε να μας δείξει τα δίδυμα παιδιά της σε μια σπάνια πόζα στο Instagram.

Η 49χρονη, δύο φορές βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, αποκάλυψε για πρώτη φορά τα ονόματα των παιδιών της.

https://www.instagram.com/reel/C3WtNvyu3Yq/

Η Hilary που το διάστημα αυτό προωθεί τη νέα της ταινία Ordinary Angels, εμφανίστηκε και στο show του Jimmy Fallon, όπου και μας έδειξε την πιο fit από ποτέ σιλουέτα της. Τα δίδυμα παιδιά της Hilary είναι σήμερα 10 μηνών και στην σπάνια πόζα εμφανίστηκαν στην παραλία ενώ στην άμμο ήταν γραμμένα τα ονόματά τους, Aya και Ohm.

«Έχω μια γεμάτη εβδομάδα με εμφανίσεις και θα μοιραστώ τα πάντα για τη νέα μου ταινία και τη συνεργασία μου αλλά σκέφτηκα πως δεν υπάρχει καλύτερη ημέρα για να μοιραστώ τα ονόματα από τα δύο μικρές αγάπες της ζωής μου, Aya και Ohm», έγραψε η Hilary, η οποία υποδέχτηκε τα δίδυμα στα 48 της χρόνια, καρπό της σχέση της με τον Philip Schneider.

https://www.instagram.com/p/C3WjQrbg-58/

Η ηθοποιός ολοκλήρωσε το μήνυμά της ρωτώντας αν υπάρχουν εκεί έξω άλλοι γονείς των οποίων τα μωρά θεωρούν πως η άμμος τρώγεται!

Η Swank ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της τον Οκτώβριο του 2022 σε συνέντευξη στο Good Morning America τονίζοντας πως περιμένει δίδυμα.

«Θα γίνω μαμά, θα αποκτήσω όχι ένα αλλά δύο μωρά, δεν το πιστεύω, είναι ωραίο να μπορώ να το πω, το θέλαμε πολύ καιρό τώρα», είχε τότε πει συγκινημένη η ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/C3WLPBhOzZ1/

Η Swank και ο σύζυγός της γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων το 2016 και το 2018 παντρεύτηκαν. Η νέα ταινίας της Swank θα βγει στα σινεμά στις 23 Φεβρουαρίου.

Πηγή από το περιβάλλον της ηθοποιού είχε τονίσει πως μετά των ερχομό των παιδιών, η οπτική της Hilary άλλαξε σε σχέση με τα πάντα, με την ίδια να δίνει βάση στην οικογένεια και όχι στην καριέρα για πρώτη φορά!

Η Hilary Swank έγινε μαμά στα 48- Η πρώτη φωτογραφία με τα νεογέννητα

Μιλώντας στο The Late Show με τον James Corden κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η Hilary αποκάλυψε τις περίεργες λιγούρες που είχε:

«Τις πρώτες 16 εβδομάδες είχα πολλές πρωινές ναυτίες, δεν έκανα εμετό, αλλά το μόνο που ήθελα ήταν φρούτα. Νιώθω ότι οι γυναίκες είμαστε υπερήρωες γι’ αυτό που μπορεί να κάνει το σώμα μας. Τις σέβομαι απεριόριστα. Πάντα αγαπούσα τις γυναίκες αλλά τώρα είμαι εντυπωσιασμένη. Μπορούμε να κάνουμε αυτό το πράγμα», είχε πει τότε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.