Λίγο πριν την πρεμιέρα στο First Dates είχαμε γενέθλια και ο «barman της καρδιάς μας» γέμισε ευχές

Γεωργία Βλαχοπούλου
Λίγο πριν την πρεμιέρα στο First Dates είχαμε γενέθλια και ο «barman της καρδιάς μας» γέμισε ευχές

Ο Τάσος Τσιλίκουνας είχε γενέθλια ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και το γιόρτασε στο αγαπημένο bar του First Dates, με την οικοδέσποινα Ζενεβιέβ να του τραγουδάει το «Ηappy Birthday».

Τον Απρίλιο του 2023 ήταν που μπήκε στις ζωές μας το First Dates καταφέρνοντας να γίνει το guilty pleasure (η ένοχη απόλαυσή) μας κάθε εβδομάδα. Δύο singles που δεν είχαν ξανασυναντηθεί ποτέ στη ζωή τους έδιναν ραντεβού για πρώτη φορά στο «τηλεοπτικό εστιατόριο» του First Dates, με τους τηλεθεατές να παρακολουθούν από τη μικρή οθόνη περιμένοντας με ανυπομονησία να δουν αν η έκβαση του ραντεβού ήταν καλή ή όχι, δηλαδή αν στο τέλος οι δυο τους θα έδιναν μια ευκαιρία και σε μια δεύτερη συνάντηση ή όχι.

Η αγαπημένη συνήθεια λοιπόν, πολλών τηλεθεατών, αναμένεται να επιστρέψει, αφού ήδη κυκλοφόρησε το τρέιλερ, με την παρουσιάστρια και οικοδέσποινα του εστιατορίου, Ζενεβιέβ Μαζαρί, να έχει «πολλή δουλειά» και αυτή τη σεζόν προσπαθώντας να κάνει τα κατάλληλα matchαρίσματα (ταιριάσματα).

Ο Τάσος Τσιλίκουνας είχε γενέθλια την πιο ερωτική μέρα του χρόνου - Τυχαίο;

Μέχρι τότε, βέβαια ο «barman της καρδιάς μας», όπως έχει κυριαρχήσει να τον αποκαλούν οι fans του First Dates στα social media, είχε τα γενέθλιά του και τα γιόρτασε - πού αλλού - στο μπαρ του πιο ρομαντικού εστιατορίου. Γιατί ναι, από το εστιατόριο του First Dates δεν λείπει τίποτα, ούτε η οικοδέσποινα, ούτε ο barman, ούτε οι δύο υπεύθυνες για το service αλλά και η κουζίνα με τον σεφ και την ομάδα του.

Ο Τάσος Τσιλίκουνας λοιπόν, όπως είναι το όνομά του, δεν θα μπορούσε να είχε κάποια διαφορετική μέρα γενέθλια πέρα από την Ημέρα των Ερωτευμένων. Στις 14 Φεβρουαρίου λοιπόν, ο barman του First Dates, γιόρτασε τα 39α γενέθλιά του στο εστιατόριο της αγάπης με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί να του τραγουδάει το Happy Birthday.

«Σας ευχαριστώ πολύ, πολύ, πολύ από τα βάθη της καρδιάς μου για τα χιλιάδες μηνύματα αγάπης που μου στέλνετε...(one step before 40...) Θα ευχηθώ με την σειρά μου να είστε υγιείς και πάντα ερωτευμένοι. Τέτοια μέρα πού αλλού…από το First Dates, το εστιατόριο της αγάπης και του έρωτα με την Zενεβιέβ» έγραψε ο ίδιος στην ανάρτησή του.

https://www.instagram.com/reel/C3VsDA9Mobc/

Οι συνεργάτες του από την εκπομπή του έκοψαν μάλιστα, και τούρτα, ενώ οι fans του του ευχήθηκαν «χρόνια πολλά» δηλώνοντας παράλληλα, πως ανυπομονούν για τα νέα επεισόδια.

Πριν γίνει barman ήταν ναυαγοσώστης

Ο Τάσος Τσιλίκουνας έχει εδώ και χρόνια τη δική του εταιρία bar catering που ονομάζεται «your bartender». Η ενασχόληση με το bar management προέκυψε, όταν ένας φίλος του του ζήτησε να τον βοηθήσει με ένα πάρτι που έκανε. Κάπως έτσι συνειδητοποίησε ότι αυτός είναι ο χώρος που θέλει να ασχοληθεί και έτσι βρέθηκε και στο First Dates.

Ωστόσο, όπως είχε αποκαλύψει απαντώντας σε ένα σχόλιο που του είχε κάνει μια follower του βλέποντάς τον το περασμένο καλοκαίρι να κάνει βουτιά στα κύματα, κάποτε ήταν και ναυαγοσώστης.