Η Κατερίνα Στικούδη υποδέχθηκε τον 2ο Σερίφη junior με μια διαπίστωση και την πιο γλυκιά υπόσχεση

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Κατερίνα Στικούδη υποδέχθηκε τον 2ο Σερίφη junior με μια διαπίστωση και την πιο γλυκιά υπόσχεση

Η Κατερίνα Στικούδη μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο της. Τα τρυφερά στιγμιότυπα και οι δηλώσεις του Βαγγέλη Σερίφη.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και λίγες εβδομάδες η Κατερίνα Στικούδη η οποία ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου έφερε στον κόσμο τον δεύτερο γιο της, καρπός του έρωτα με τον Βαγγέλη Σερίφη.

Μαμά και γιος χαίρουν άκρας υγείας και το ζευγάρι απολαμβάνει τις πρώτες στιγμές με το μωράκι του. Ο γνωστός παραγωγός- DJ μίλησε στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και στον Σαράντη Μαριεττή για τον ερχομό του γιου τους και ανέφερε: «Όλα καλά! Η Κατερίνα είναι πάρα πολύ δυνατή, δεν μασάει τίποτα και όλα πήγαν τέλεια. Από ότι φαίνεται είναι καλά και οι δυο. Νίκο από τον μπαμπά της Κατερίνας. Αφού τελειώσαμε με τον ένα παππού θα έχουμε και τον άλλον. Έχουμε άγχος και εννοείται ο ρόλος του άνδρα είναι λίγος άχαρος σε όλη αυτή τη διαδικασία, αλλά παρόλα αυτά εδώ στεκόμαστε σε όλη τη διαδικασία που περνάει η γυναίκα, που είναι το πιο εντυπωσιακό πράγμα που υπάρχει στη ζωή».

Η Κατερίνα Στικούδη μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες με το νεογέννητο

Πρόσφατα η Κατερίνα Στικούδη έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram μετά τη γέννα και μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες με το νεογέννητο, μέσα από το μαιευτήριο.

Όπως η ίδια τόνισε, παρατηρεί πως το μωρό μοιάζει αρκετά στον μπαμπά της, του οποίου το όνομα αποφάσισε να δώσει στον δεύτερο Σερίφη junior.

https://www.instagram.com/p/C3XdFPLN6s5/

«Δεύτερος μπέμπης, διπλή η χαρά!!! Νικόλα μου καλώς ήρθες!!! Νομίζω ότι μοιάζεις στο μπαμπάκα μου, που θα πάρεις και το όνομά του. Σου υπόσχομαι να σε προσέχω, να είμαι δίπλα σου σε όλα και θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να κάνω τον κόσμο αυτό που σε έφερα καλύτερο. Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για τόσες γλυκές ευχές, σε όλο το προσωπικό και διοίκηση του Ομίλου ΙΑΣΩ @omilosiaso και βέβαια στον γιατρό μας, τον κ. Γιάννη Φρουδαράκη και τη Λαμπρινή μας.», έγραψε η Κατερίνα Στικούδη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Ο δεύτερος Σερίφης junior ήρθε στον κόσμο στις 14/02 και ώρα 13.20 και ζυγίζει 3,7 κιλά.

Η τραγουδίστρια-παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει το όνομα που θα δώσει στον δεύτερο γιο της δηλώνοντας: «Η εγκυμοσύνη κυλάει πολύ ωραία μέχρι τώρα. Δε βλέπω πολλές διαφορές από την πρώτη εγκυμοσύνη, μάλλον επειδή είναι και αγόρια και τα δύο. Όπως ήμουν καλά με τον Βύρωνα έτσι και με τον Νικόλαο. Γιατί ο Νικόλαος θα έχει το όνομα του παππού του. Έχω φοβερή αδυναμία στον μπαμπά μου».

H Κατερίνα Στικούδη έγινε μαμά για δεύτερη φορά: Όλες οι λεπτομέρειες

Τα σχόλια των celebrities

Αρκετοί ήταν οι celebrities που έσπευσαν να στείλουν εγκάρδιες ευχές ανάμεσά τους οι: Μαντώ Γαστεράτου, Ελίζαμπεθ Ελέτσι, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Κατερινάκι μου γλυκό!!!! Να τον χαίρεστε τον μπεμπούλη! Να είναι πάντα γερός και ευτυχισμένος ❤️», έγραψε η Μαντώ Γαστεράτου.

Screenshot-2024-02-15-155712.png

«Να σας ζήσει να το δείτε όπως επιθυμείτε !!!❤», σχολίασε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Πηγή κεντρικής: stikoudikaterin