Η Κατερίνα Στικούδη απάντησε στην πιο αδιάκριτη ερώτηση που δέχεται λίγο πριν γεννήσει

Τζένη Ντεμιράι
Η Κατερίνα Στικούδη απάντησε στην πιο αδιάκριτη ερώτηση που δέχεται λίγο πριν γεννήσει

Στα σχόλια της ανάρτησής της Κατερίνας Στικούδη πολλές γυναίκες θέλησαν να μοιραστούν κάποιες ιστορίες σχετικά με το ίδιο θέμα.

Σε μία ερώτηση που φαίνεται ότι της κάνουν συχνά γνωστοί της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αναφέρθηκε η Κατερίνα Στικούδη, η οποία θέλησε να απαντήσει μέσω μίας ανάρτησης στο TikTok.

Η τραγουδίστρια που πρόκειται να γεννήσει πολύ σύντομα, αφού βρίσκεται πλέον στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, έδειξε με εμφανή τρόπο την ενόχληση που της προκαλεί η ερώτηση «θα γεννήσεις φυσιολογικά ή με καισαρική»;

Στο βίντεο που ανέβηκε την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου, η Κατερίνα σχολίασε χαρακτηριστικά:

«Φυσικά από ενδιαφέρον ρωτάς. Θα γεννήσεις φυσιολογικά; Ή με καισαρική; Και αλλάζει ο τόνος της φωνής. Απ’ το φυσιολογικά, στην καισαρική. Θα γεννήσω όπως πρέπει. Δε θα σε ρωτήσω. Δεν είναι διαγωνισμός “ποιος το κάνει καλύτερα».

Η τραγουδίστρια έδειξε φανερά ενοχλημένη με αυτή την ερώτηση και τον τρόπο με τον οποίο γίνεται από ανθρώπους που μάλλον δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για τη γυναίκα που είναι έτοιμη να γεννήσει.

Γυναίκες μοιράστηκαν τις δικές τους ιστορίες κάτω από την ανάρτηση της Στικούδη

Δεν ήταν η μόνη, όμως, αφού στα σχόλια της ανάρτησής της πολλές γυναίκες θέλησαν να μοιραστούν κάποιες ιστορίες σχετικά με τον τρόπο που αντιμετώπισαν οι γύρω τους την απόφαση να κάνουν καισαρική.

Μία από αυτές έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από το ποστ της Κατερίνας Στικούδη: «Εμένα μου είπαν κάποτε ότι εγώ δεν έχω πρόβλημα να αφήνω το παιδί μου στη γιαγιά του γιατί δεν πόνεσα για να το βγάλω… Έκανα καισαρική».

Screenshot-2024-01-11-094451.png

Ενώ κάποια ακόμα τόνισε: «Και εγώ γέννησα και τα δύο με καισαρική και φυσικά από ενδιαφέρον όλοι μου έλεγαν “αα τι κρίμα που θα γεννήσεις ξανά με καισαρική”».

Screenshot-2024-01-11-094523.png

Κάποια ακόμα εξομολογήθηκε: «Εγώ γέννησα με καισαρική την κόρη μου και με καισαρική θα κάνω και το δεύτερο. Ξέρω ότι πόνεσα πολύ τους πρώτους μήνες, αλλά δεν θέλω να προσπαθήσω φυσιολογικά».

Screenshot-2024-01-11-094606.png

Το όνομα που θα δώσει στο δεύτερο παιδί της

Μιλώντας στα MadWalk τον Νοέμβριο, η τραγουδίστρια παραδέχθηκε πως η εγκυμοσύνη της κυλάει πάρα πολύ ωραία και ομαλά ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε: «Η εγκυμοσύνη κυλάει πολύ ωραία μέχρι τώρα. Δε βλέπω πολλές διαφορές από την πρώτη εγκυμοσύνη, μάλλον επειδή είναι και αγόρια και τα δύο. Όπως ήμουν καλά με τον Βύρωνα έτσι και με τον Νικόλαο. Γιατί ο Νικόλαος θα έχει το όνομα του παππού του. Έχω φοβερή αδυναμία στον μπαμπά μου».