H Κατερίνα Στικούδη έγινε μαμά για δεύτερη φορά: Όλες οι λεπτομέρειες

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Κατερίνα Στικούδη έγινε μαμά για δεύτερη φορά: Όλες οι λεπτομέρειες
3378210

H Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης υποδέχθηκαν το δεύτερο γιο τους.

Τρισευτυχισμένοι είναι εδώ και λίγες ώρες η Κατερίνα Στικούδη και ο σύζυγός της, Βαγγέλης Σερίφης αφού έγιναν για δεύτερη φορά γονείς. Το ερωτευμένο ζευγάρι υποδέχθηκε το νέο μέλος με την τραγουδίστρια να γεννά τον δεύτερο γιο της ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου σε μαιευτήριο των βορείων προαστίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες το νεογέννητο ήρθε στον κόσμο στις 13.20 και ζυγίζει 3,7 κιλά. Μαμά και γιος χαίρουν άκρας υγείας.

Ο 3χρονος Βύρωνας έχει πλέον ένα μικρότερο αδελφάκι, το οποίο και ανυπομονεί να συναντήσει κατά την επιστροφή της τραγουδίστριας και του νεογέννητου στο σπίτι.

«Όταν αποκτάς δικά σου παιδιά αλλάζει η κοσμοθεωρία της ζωής σου. Η μητρότητα με έκανε να θέλω να γίνομαι κάθε μέρα πιο προσεκτική και καλύτερος άνθρωπος. Εύχομαι σε όλες τις μανούλες να είναι γερές και δυνατές», είχε δηλώσει η Κατερίνα Στικούδη στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι».

Την αποκάλυψη της εισαγωγής της τραγουδίστριας στο μαιευτήριο έκανε το πρωί της Τετάρτης (14/02) η εκπομπή «Super Κατερίνα».

Όπως η ίδια είχε εξομολογηθεί στους δημοσιογράφους, ο δεύτερος Σερίφης junior ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου.

Τι δήλωνε η Κατερίνα Στικούδη λίγο πριν γεννήσει

Λίγες ημέρες πριν τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους, Στικούδη και Σερίφης μίλησαν αποκλειστικά στο Queen.gr και στην Κατερίνα Μπούσιου για τη σχέση τους, τα «δύσκολα» του γάμου και τη δημιουργία οικογένειας.

Κατερίνα Στικούδη - Βαγγέλης Σερίφης: «Στα δύσκολα του γάμου φαίνεται η αγάπη. Mαζί θα γεράσουμε»

Απόλαυσέ τους στο video που ακολουθεί.

Η Κατερίνα Στικούδη κατάφερε αυτό που όλες είχαμε ευχηθεί με τις κολλητές μας όταν ήμασταν μικρές

«Ναι, είναι άντρας. Γι’ αυτό κανονίστε. Τέσσερις Σερίφηδες στη ζωή μου από εδώ και πέρα. Με το καλό δηλαδή να γίνουν τέσσερις», είχε δηλώσει πριν λίγους μήνες στις κάμερες η Κατερίνα Στικούδη στις κάμερες επιβεβαιώνοντας ότι κυοφορεί αγοράκι.

https://www.instagram.com/p/C0ts_k4NpAb/

Ο τέταρτος άντρας στον οποίο αναφερόταν η τραγουδίστρια είναι ο πεθερός της, Βύρωνας Σερίφης στον οποίο έχει μεγάλη αγάπη και σεβασμό.

https://www.instagram.com/p/C0eYEdgNxVg/

Η Κατερίνα μας είχε αποκαλύψει και το όνομα που θα δώσει στον δεύτερο γιο της: «Η εγκυμοσύνη κυλάει πολύ ωραία μέχρι τώρα. Δε βλέπω πολλές διαφορές από την πρώτη εγκυμοσύνη, μάλλον επειδή είναι και αγόρια και τα δύο. Όπως ήμουν καλά με τον Βύρωνα έτσι και με τον Νικόλαο. Γιατί ο Νικόλαος θα έχει το όνομα του παππού του. Έχω φοβερή αδυναμία στον μπαμπά μου».

https://www.instagram.com/p/CurLxKVtfhe/

Για τον Βύρωνα επίσης, η τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει πρόσφατα: «Του εξηγώ, είναι πολύ καλό παιδάκι νομίζω θα τα πάμε πάρα πολύ καλά όπως όλες οι οικογένειες έτσι και εμείς θα δώσουμε το δικό μας αγώνα, τα αδερφάκια να είναι μονιασμένα, να αγαπιούνται και αν διαφωνούν κάποιες φορές και αυτό μες στο πρόγραμμα είναι μου αρέσει που είμαι μανούλα, μου αρέσει αυτός ο ρόλος και τη μητρότητα δεν πίστευα ότι θα την αγκαλιάσω τόσο πολύ και θα νιώθω τόσο όμορφα μέσα σε αυτό».

Σε αυτή την εγκυμοσύνη, η Κατερίνα ήταν πιο εξωστρεφής και μάλιστα κυκλοφορούσε άνετα με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, είτε σε εκδηλώσεις ή κάνοντας pilates. Η γυμναστική τη βοήθησε αρκετά κατά τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της.

Μου φέρνουν γούρι τα μωράκια και φέτος έγιναν πολύ ωραία πράγματα. Μέσα στο 2024 ετοιμάζουμε και άλλα πράγματα με τον Στέλιο αλλά δεν θα τα αποκαλύψουμε ακόμα. Πάντα ήμουν κοντά στα παιδιά και πιο μικρή τα προπονούσα στο κολυμβητήριο. Τα αγαπώ πολύ. Όταν αποκτάς δικά σου παιδιά αλλάζει η κοσμοθεωρία της ζωής σου. Η μητρότητα με έκανε να θέλω να γίνομαι κάθε μέρα πιο προσεκτική και καλύτερος άνθρωπος. Εύχομαι σε όλες τις μανούλες να είναι γερές και δυνατές".

Κατερίνα Στικούδη: Η street style εμφάνιση αμέσως μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού

Πίσω στο 2021, η τραγουδίστρια έφυγε από το μαιευτήριο με ένα street style look που υποστήριζε απόλυτα και έκανε τα φωτογραφικά φλας να «πάρουν φωτιά». Εμφανώς ευδιάθετη και με τους άντρες της ζωής της στο πλευρό της, η Κατερίνα Στικούδη αναχώρησε χαμογελαστή για το σπίτι όπου στεγάζεται η οικογενειακή της ευτυχία.

stikoudi mama2

Η 38χρονη είχε εμφανιστεί με λευκό oversized t-shirt, μαύρο biker shorts, αθλητική ζακέτα με logo και άσπρα αθλητικά παπούτσια, παραδίδοντας για ακόμη μια φορά μαθήματα στυλ.

Πηγή κεντρικής: ndp